Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάτι σαν αυτό: 

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/40157485/

αλλά δεν το βρίσκω στον ελληνικό κατάλογο, ενώ το βρίσκω στον ιταλικό/ αγγλικό.

Καμιά ιδέα για κάτι ανάλογο στην Ελλάδα; Έχει νόημα κατά τη γνώμη σας να τους ζητήσω αν μπορούν να μου το φέρουν απ΄έξω ή να το παραγγείλω κατ΄ευθείαν απ΄έξω εγώ;

Δημοσ.

Δεν το δινεις σε ενα ξυλουργο ?

Βασικα ειναι τοσο απλο που με μερικα καδρονακια και ταβλες το φτιαχνει και ο οποιοσδηποτε χωρις πολλα πολλα

Δημοσ.

Δεν το βρίσκεις με το συγκεκριμένο όνομα και κωδικό γιατί τα ελληνικά μαγαζιά είναι franchise που ανήκει στον όμιλο του Φουρλή και είναι εκτός του "main group" της IKEA, έχοντας μικρότερο κωδικολόγιο.

Τα μόνα παρόμοια που παίζουνε είναι τα παρακάτω:

http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=31551

http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=16668&cr=1_16668_0_0_1

Δημοσ.

Δεν το δινεις σε ενα ξυλουργο ?

Βασικα ειναι τοσο απλο που με μερικα καδρονακια και ταβλες το φτιαχνει και ο οποιοσδηποτε χωρις πολλα πολλα

Συμφωνώ!!!

Να δώσεις και ψωμάκι σε έναν άνθρωπο του μεροκάματου.

Με την φωτό στο χέρι, το παραγγέλνεις στις διαστάσεις, το χρώμα και το ξύλο που θες.

Ανοιξε θέμα αναζήτησης επιπλοποιού στην περιοχή σου.

Δημοσ.

Συμφωνώ!!!

Με την φωτό στο χέρι, το παραγγέλνεις στις διαστάσεις, το χρώμα και το ξύλο που θες.

Μα, τελικά μάλλον αυτό θα κάνω, αλλά μελετώ καλά το τι υπάρχει στην αγορά που με ενδιαφέρει και μου δημιουργήθηκε η απορία πώς και δε μπορεί κανείς να διαλέξει ό,τι θέλει online από τα ΙΚΕΑ. Απίστευτο μου φαίνεται.

Δημοσ.

παναγιαμου200δολλαρια

Συμφωνώ!!!

$199 = 154 euro

Όταν βρεις ξυλουργό να στο φτιάξει με 154 ευρώ (με παραστατικά) πες μου και εμένα που είναι, έχω μερικά πράγματα που θέλω να φτιάξω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

$199 = 154 euro

Όταν βρεις ξυλουργό να στο φτιάξει με 154 ευρώ (με παραστατικά) πες μου και εμένα που είναι, έχω μερικά πράγματα που θέλω να φτιάξω.

Θα συμφωνήσω!Εδώ ένα φύλλο μελαμίνης κοστίζει 150 ευρώ περίπου....

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά το γεγονός ότι το βρίσκει μόνο στο εξωτερικό και στην περίπτωση που υπάρχει η δυνατοτητα να σταλεί Ελλάδα, θα υπάρξουν και μεταφορικά έξοδα, που θα αυξήσουν, το τελικό κόστος, δεν το υπολογίζετε?

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά το γεγονός ότι το βρίσκει μόνο στο εξωτερικό και στην περίπτωση που υπάρχει η δυνατοτητα να σταλεί Ελλάδα, θα υπάρξουν και μεταφορικά έξοδα, που θα αυξήσουν, το τελικό κόστος, δεν το υπολογίζετε?

Δεν είπε κανείς να το πάρει από το εξωτερικό.

Προσωπικά θα συμβούλευα να πάρει ότι πιο παραπλήσιο υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω!Εδώ ένα φύλλο μελαμίνης κοστίζει 150 ευρώ περίπου....

Ναι και ? Δουλεουν  με ρεταλια.Δεν σου χρεωνουν ενα ολοκληρο φυλλο για ενα μετρο τραπεζακι η μετρα ολοκληρα για μερικα καδρονακια που θα χρησιμοποιησουν ως ποδια.Τωρα αν καποιος περιμενει σε αυτη την τιμη, ειτε παραγωγης ειτε οχι κανα τρελο λουστραρισμα/φινιρισμα....Και αμα καποιος θελει την πανω επιφανεια ''γυαλι'' , να καθαριζεται ευκολα (επειδη θα μπει στην κουζινα), ας βαλει και ενα κομματι τζαμι απο πανω απο το ξυλο.

Οσο για το φυλλο μελαμινης,εγω 2.50Χ2 περιπου το ειχα παρει 30 Ε αν θυμαμαι καλα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι και ? Δουλεουν  με ρεταλια.Δεν σου χρεωνουν ενα ολοκληρο φυλλο για ενα μετρο τραπεζακι η μετρα ολοκληρα για μερικα καδρονακια που θα χρησιμοποιησουν ως ποδια.Τωρα αν καποιος περιμενει σε αυτη την τιμη, ειτε παραγωγης ειτε οχι κανα τρελο λουστραρισμα/φινιρισμα....Και αμα καποιος θελει την πανω επιφανεια ''γυαλι'' , να καθαριζεται ευκολα (επειδη θα μπει στην κουζινα), ας βαλει και ενα κομματι τζαμι απο πανω απο το ξυλο.

Οσο για το φυλλο μελαμινης,εγω 2.50Χ2 περιπου το ειχα παρει 30 Ε αν θυμαμαι καλα

Ο επιπλοποϊός θα στο χρεώσει όλο το κομμάτι(ή το κυβικό μέτρο, ανάλογα δηλαδή το είδους του ξύλου) που θα αγοράσει για να σου φτιάξει το έπιπλο, γιατί έτσι το αγοράζει χονδρική.Είτε είναι μελαμίνη, είτε mdf, είτε κερασιά.

Όσον αφορά τις μελαμίνες, παίζουν πολλά ρόλο.Λευκή ή έγχρωμη, το πάχος

Δημοσ.

Φραντσεσκα το οτι δεν ειναι στον ελληνικο καταλογο δε σημαινει απαραιτητα οτι δε το εχουν.

Θα σου ελεγα να πας μια βολτα απο εκει να το σιγουρεψεις!

Δημοσ.

$199 = 154 euro

με 150 ευρω πηρα υλικα για 2 μετρα γραφειο [ κοινως, με εγδαρε ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...