paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 με 150 ευρω πηρα υλικα για 2 μετρα γραφειο [ κοινως, με εγδαρε ] πραγματικά σε εγδαρε. εχω την εντύπωση οτι όλη η πλάκα κάνει γύρω στα 45-50 ευρώ... τώρα αυτό που θέλει η φραντζεσκα δεν ειναι τοσο απλο, θελει αλλα ξύλα, αρκετα ακριβότερα ισως και δε ξέρω ποσο θα μπορούσε να κοστίζει...
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πραγματικά σε εγδαρε. εχω την εντύπωση οτι όλη η πλάκα κάνει γύρω στα 45-50 ευρώ... τώρα αυτό που θέλει η φραντζεσκα δεν ειναι τοσο απλο, θελει αλλα ξύλα, αρκετα ακριβότερα ισως και δε ξέρω ποσο θα μπορούσε να κοστίζει... 2 μετρα μαζι με τα συρταρια επρεπε να πω τωρα για την φρατζεσκα η ποσοτητα της ξυλειας δεν ειναι ακριβη αλλα το είδος της ξυλειας. κοινως αν κανει μερικους συμβιβασμους θα της βγει πιο φθηνο...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Φραντσεσκα το οτι δεν ειναι στον ελληνικο καταλογο δε σημαινει απαραιτητα οτι δε το εχουν. Θα σου ελεγα να πας μια βολτα απο εκει να το σιγουρεψεις! Αν εξαιρέσουμε ότι το κατάστημα της περιοχής μου δεν το αναφέρουν στο site τους ένα χρόνο μετά που άνοιξε, ότι όταν πήγα εκεί δεν είχαν κατάλογο να μου δώσουν και ότι δεν το βρίσκω στον ιντερνετικό τους κατάλογο, δε βλέπω γιατί να μην πάω η ίδια ξανά μια βόλτα ... όταν ξαναπεράσω από Ελευθέριος Βενιζέλος όμως. Όχι στη Ρόδο. Ούτε ένα mail τους για να τους ρωτήσω δεν κατάφερα να βρω στη σελίδα τους( http://pinterest.com/cbaay/kitchen-island-ideas/ Επεξ/σία 25 Μαΐου 2013 από ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ
pournaras Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Θα συμφωνήσω!Εδώ ένα φύλλο μελαμίνης κοστίζει 150 ευρώ περίπου.... 45 περιπου εχει η φτηνη, και 60-65 η καλη ποιοτητα. Και ειναι περιπου 6,5 τ.μ. Παντως το συγκεκριμενο, κατω απο 150 δε στο φτιαχνει κανενας. Δεν ειναι θεμα υλικων αλλα λεπτομερειας. Και μονο το απο κατω να κατσει να στησει, ειναι ολοκληρο παζλ.
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Η μελαμίνη που κολλάει στη συζήτηση ? Σκέφτεται κανείς να φτιάξει έπιπλο κουζίνας από μελαμίνη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα