Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και θα ήθελα την βοηθεια σας και για ενα τροφοδοτικο.Εχω ενα τροφοδοτικο 9 χρονων 850W το οποιο για 7 χρονια δουλευε 24/7 τα τελευταια 2 επεσε στις 8 ωρες την ημερα και ενω σκεφτομουν να το βαλω στο καινουργιο συστημα διαβασα το αρθρο σας κ ειπα να δω μηπως παρω ενα καινουργιο. Το συστημα που εχω ειναι ενας i5 7600K ,16gb Ram,1070 gpu. 

εβαλα στο outervision τα παντα πεσα κ μου εβγαλε οτι χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο γυρω στα 430W. πιστευεται οτι ειναι καλο? 

Το θελω για gaming-render για περιπου 8 ωρες την ημερα. 

Δημοσ.

και θα ήθελα την βοηθεια σας και για ενα τροφοδοτικο.Εχω ενα τροφοδοτικο 9 χρονων 850W το οποιο για 7 χρονια δουλευε 24/7 τα τελευταια 2 επεσε στις 8 ωρες την ημερα και ενω σκεφτομουν να το βαλω στο καινουργιο συστημα διαβασα το αρθρο σας κ ειπα να δω μηπως παρω ενα καινουργιο. Το συστημα που εχω ειναι ενας i5 7600K ,16gb Ram,1070 gpu.

εβαλα στο outervision τα παντα πεσα κ μου εβγαλε οτι χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο γυρω στα 430W. πιστευεται οτι ειναι καλο?

Το θελω για gaming-render για περιπου 8 ωρες την ημερα.

[/url]

www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0392re-hamburg-530w-p-PER.650961

www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

• Like 1
Δημοσ.

www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0392re-hamburg-530w-p-PER.650961

www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

οποτε προτινεις ενα τροφοδοτικο γυρω στα 550W εαν καταλαβα καλα.

εαν παω σε αυτο που ειναι semi-modular? Η ειναι υπερβολη χωρις λογο τα modular? 

Δημοσ.

οποτε προτινεις ενα τροφοδοτικο γυρω στα 550W εαν καταλαβα καλα.

εαν παω σε αυτο που ειναι semi-modular? Η ειναι υπερβολη χωρις λογο τα modular? 

γ μενα δες αν θες μια το thermaltake smart se 530 στοιχίζει 56 και ειναι οτι ποιο value for money se αυτα τα λεφτα και ειναι και σεμι modular

Δημοσ.

γ μενα δες αν θες μια το thermaltake smart se 530 στοιχίζει 56 και ειναι οτι ποιο value for money se αυτα τα λεφτα και ειναι και σεμι modular

το μονο που βρηκα περιπου στα λεφτα που ελεγες ηταν αυτο :http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87--p-PER.640644

ομως αντεχει σε συνθηκες full gaming? κ το λεω γιατι τα σχολια απο κατω απλα μιλανε για vfm οχι εαν αντεχει καταστασεις gaming.

Δημοσ.

το μονο που βρηκα περιπου στα λεφτα που ελεγες ηταν αυτο :http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87--p-PER.640644

ομως αντεχει σε συνθηκες full gaming? κ το λεω γιατι τα σχολια απο κατω απλα μιλανε για vfm οχι εαν αντεχει καταστασεις gaming.

μια χαρα ειναι το εχω δουλεψει και ειναι άριστο  αλλα καλυτερα να το παρεις απο το skroutz 

• Like 1
Δημοσ.

Πόσα χρήματα διαθέτεις?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...