arxaggelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ποτε μου δεν καταλαβα, αυτο με τον αυτοματο σεβασμο στον νεκρο Φαντάζομαι δεν είναι τόσο σεβασμός στον νεκρό τον ίδιο αλλά στη φάση γενικότερα, από την άποψη ότι αν πεις κάτι κακό ξερωγώ δεν είναι σε θέση να απαντήσει, να υπερασπιστείε τον εαυτό του κλπ. Με την ίδια λογική δηλαδή ότι δεν είναι σωστό να βρίζεις κάποιον όταν δεν είναι παρών να απαντήσει. Πιστεύω ότι εκεί αναφέρεται αυτού του είδους ο "σεβασμός". Από εκεί και πέρα, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. 2
tritonas00 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Πέραν των γονιών του , ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν στεναχωριέται Αυτο.
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Πέραν των γονιών του , ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν στεναχωριέται Φιλους δεν έχει ο κόσμος? Αλλους συγγενεις πέρα απ τους γονείς του δεν έχει κάποιος? Μονο οι γονεις στεναχωριουνται? Αρκετά μηδενιστική ως άποψη. Διαφωνω. 1
johnbond Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ποτε μου δεν καταλαβα, αυτο με τον αυτοματο σεβασμο στον νεκρο Αυτό που λένε δεν πρέπει να μιλάμε για κάποιον που λείπει σου λέει τίποτα; Πέραν των γονιών του , ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν στεναχωριέται Εγώ ξέρω προσωπικά τουλάχιστον 20 άτομα που έχουν στεναχωρηθεί πραγματικά. Μη λέτε οτι σας κατέβει!!! Προτείνω να κλειδώσει το παρών thread..Προσβάλεται ο νεκρός απο μερικούς.!! Αν θέλετε να καυτηριάσετε τα μέσα ενημέρωσης ανοίξτε άλλο θέμα!
Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ξυπνήστε το φελέκι μου μέσα , δεν τα καταλαβαίνετε ή το παίζετε εύθικτοι όλοι ; Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε την βασική διαφορά ανάμεσα στον πόνο των γονιών που χάνουν το παιδί τους , και στον πόνο ενός φίλου ή γνωστού , τότε αρχίστε να ανησυχείτε . Παναγιά μου δηλαδή . Οι μεν θα το έχουν μια ζωή , οι υπόλοιποι θα το ξεχάσουν το πολυ σε εναν μηνα και θα τον θυμούνται σε κάθε μνημόσυνο . 2
johnbond Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ξυπνήστε το φελέκι μου μέσα , δεν τα καταλαβαίνετε ή το παίζετε εύθικτοι όλοι ; Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε την βασική διαφορά ανάμεσα στον πόνο των γονιών που χάνουν το παιδί τους , και στον πόνο ενός φίλου ή γνωστού , τότε αρχίστε να ανησυχείτε . Παναγιά μου δηλαδή . Οι μεν θα το έχουν μια ζωή , οι υπόλοιποι θα το ξεχάσουν το πολυ σε εναν μηνα και θα τον θυμούνται σε κάθε μνημόσυνο . Μπορει αμα πεθάνεις εσύ να σε ξεχάσουν σε ένα μήνα. Τον Τομας αποκλείεται να τον ξεχάσουν ποτέ όσοι τον γνώριζαν καλά!
Xorxhs! Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Xorxh κάνε edit τον τίτλο (use full editor) και βάλε "" Θα ήταν εξαιρετικά υποτιμητικό για τους περισσότερους από εμας..Το περιεχόμενο του 1ου ποστ τα διευκρινίζει όλα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο κάποιοι να το διαβάσουν πριν θιχτούν. Πάντως η υποκρισία και ο πρετεντερισμός κάποιων είναι ανεπανάληπτα! 1
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Αυτό που λένε δεν πρέπει να μιλάμε για κάποιον που λείπει σου λέει τίποτα; Εγώ ξέρω προσωπικά τουλάχιστον 20 άτομα που έχουν στεναχωρηθεί πραγματικά. Μη λέτε οτι σας κατέβει!!! Προτείνω να κλειδώσει το παρών thread..Προσβάλεται ο νεκρός απο μερικούς.!! Αν θέλετε να καυτηριάσετε τα μέσα ενημέρωσης ανοίξτε άλλο θέμα! hitler did nothing wrong τοτε? 3
tsifotis Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ποτε μου δεν καταλαβα, αυτο με τον αυτοματο σεβασμο στον νεκρο Γιατι ειναι απων, γιατι αφηνει γυρω του καποιους που τον θρηνουνε, γιατι εν τελει ειναι κανιβαλισμος να προσβαλλεις καποιον μολις φευγει. Κανε το εν ζωη η εστω περιμενε για καιρο. Ειναι τσαμπα μαγκια, σα να θυμασαι να υψωσεις την φωνη σου μετα τον καυγα αφου ο αλλος εχει απομακρυνθει. Σα να θαβεις καποιον αλλο πισω απο την πλατη του. Τα λεγαμε και με αλλους στο θρεντ του Θοδωρου Αγγελοπουλου. Τον θεωρεις αχρηστο τιποτενιο παλιανθρωπο και πιο αταλαντο απο τον Μαρκιδη και να το βροντοφωναξεις; αποψη σου. Αλλα καν' το τωρα η ακομα ορθοτερα οσο ειναι εν ζωη (σε περιπτωση που εχεις τετοια βαρυτητα ως ατομο που ο λογος σου χρηζει απαντησης), οχι αμεσως μετα το μοιραιο. Σου ακουγεται υπερβολικο; Αν χτυπα ξυλο παθαινες κατι, ποσο θα αντεχε η Toufoμητωρ τον καθε ενα κακεντρεχη που πλητει και βγαζει αχτι πανω στο πενθος να λεει την μαλακια του (δικαιως η αδικως); Εχεις να πεις κατι καλο; πες! Δεν εχεις; Δεν λες! Τοσο απλα. Δεν χρειαζεται να αλλαξεις την αποψη σου για τον εκλειποντα. Απλα περιμενε! 1
johnbond Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 hitler did nothing wrong τοτε? Μάλλον έχεις δίκιο.Ανακαλώ. ps.Μπήκες για κατασκοπεία στο προφίλ μου,ε;; Σε τσάκωσα!
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το περιεχόμενο του 1ου ποστ τα διευκρινίζει όλα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο κάποιοι να το διαβάσουν πριν θιχτούν. Εξου και ο λόγος που ζητήθηκε να αλλάξει μονο ο τίτλος. Ο τίτλος υποννοεί κάτι εντελως διαφορετικό απ ότι το ποστ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Θα ήταν εξαιρετικά υποτιμητικό για τους περισσότερους από εμας..Το περιεχόμενο του 1ου ποστ τα διευκρινίζει όλα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο κάποιοι να το διαβάσουν πριν θιχτούν. Πάντως η υποκρισία και ο πρετεντερισμός κάποιων είναι ανεπανάληπτα! επειδή όμως δεν το διαβάζουν καλύτερα να το βάλεις για να γλυτώνουμε από νέα posts...
HALF EVIL Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Την εποχή που οι lifestyle εκπομπές και περιοδικά έχουν πιάσει πάτο, ο θάνατος και του πιο ατάλαντου είναι πολύτιμος Αυτή δυστυχώς είναι η μοναδική αλήθεια του θέματος. Μόνο γαι το "ατάλαντος" δεν συνυπογράφω γιατί ούτε που τον ήξερα τον άνθρωπο. Τέτοια συμβάντα είναι ότι πρέπει για τα κοράκια της "δημοσιογραφίας" που απευθύνονται σ' ένα συγκεκριμένο κοινό. Πάντως R.I.P. για ένα νέο άνθρωπο , ο θάνατος του οποίου πάντα είναι ένα θλιβερό γεγονός.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ποτε μου δεν καταλαβα, αυτο με τον αυτοματο σεβασμο στον νεκρο Oυτε εγω,γυναικειο εθιμο μαλλον Φαντάζομαι δεν είναι τόσο σεβασμός στον νεκρό τον ίδιο αλλά στη φάση γενικότερα, από την άποψη ότι αν πεις κάτι κακό ξερωγώ δεν είναι σε θέση να απαντήσει, να υπερασπιστείε τον εαυτό του κλπ. Με την ίδια λογική δηλαδή ότι δεν είναι σωστό να βρίζεις κάποιον όταν δεν είναι παρών να απαντήσει. Πιστεύω ότι εκεί αναφέρεται αυτού του είδους ο "σεβασμός". Από εκεί και πέρα, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Γιατι ειναι απων, γιατι αφηνει γυρω του καποιους που τον θρηνουνε, γιατι εν τελει ειναι κανιβαλισμος να προσβαλλεις καποιον μολις φευγει. Κανε το εν ζωη η εστω περιμενε για καιρο. Ειναι τσαμπα μαγκια, σα να θυμασαι να υψωσεις την φωνη σου μετα τον καυγα αφου ο αλλος εχει απομακρυνθει. Σα να θαβεις καποιον αλλο πισω απο την πλατη του. Τα λεγαμε και με αλλους στο θρεντ του Θοδωρου Αγγελοπουλου. Τον θεωρεις αχρηστο τιποτενιο παλιανθρωπο και πιο αταλαντο απο τον Μαρκιδη και να το βροντοφωναξεις; αποψη σου. Αλλα καν' το τωρα η ακομα ορθοτερα οσο ειναι εν ζωη (σε περιπτωση που εχεις τετοια βαρυτητα ως ατομο που ο λογος σου χρηζει απαντησης), οχι αμεσως μετα το μοιραιο. Σου ακουγεται υπερβολικο; Αν χτυπα ξυλο παθαινες κατι, ποσο θα αντεχε η Toufoμητωρ τον καθε ενα κακεντρεχη που πλητει και βγαζει αχτι πανω στο πενθος να λεει την μαλακια του (δικαιως η αδικως); Εχεις να πεις κατι καλο; πες! Δεν εχεις; Δεν λες! Τοσο απλα. Δεν χρειαζεται να αλλαξεις την αποψη σου για τον εκλειποντα. Απλα περιμενε! Δεν έβλεπα τη σειρά και έτσι δεν ήξερα καθόλου ποιος ήταν, αλλά λυπήθηκα πολύ. Όμως αυτά που διάβασα σ΄αυτό το 3ead με προβλημάτησαν. Δεν είδα ειρωνεία ή κακή πρόσθεση στο 1ο μήνυμα, αλλά δεν περίμενα να διαβάσω μερικά πράγματα. Ο σεβασμός στους νεκρούς νόμιζα πως είναι το ένα και μόνο που θα έπρεπε να έχει μείνει σε κάποιους, ας ήταν το μόνο πράγμα απ΄το σχολείο. Δλδ το όνομα Αντιγόνη δεν πρέπει να το έχουν ακούσει κάποιοι. Περίεργο.
LongTom Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Περίεργο,νόμιζα ότι για κάθε τι κρίνουμε και κρινόμαστε σε αυτήν την ποτάνα την ζωή. Είτε είσαι εν ζωή,είτε αποχωρήσεις τα πεπραγμένα μένουν. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι ήτο αγγούρι καλώς θα κάνουν το πουν/γράψουν. Η υπερβολή σε όλα είναι αυτό που είναι κατακριτέο. Από εκεί και πέρα πέθανε ένας νέος ηθοποιός. Λυπηρό,αλλά ψιλοαδιάφορο για την συντριπτική πλειοψηφία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα