Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εγώ ούτε κάν που κοιτάω τα κλασσικά κοτσομπολίστικα κανάλια στην τηλεόραση, αλλά δεν ξέφυγε ούτε και το ίντερνετ από αυτό το γεγονός, έτσι έβλεπα κάθε λίγο στο fb να εμφανίζονται ειδήσεις "πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του τάδε" κτλπ. Φυσικά κάποιοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός. Τα κοτσομπολίστικα sites γέμισαν με τέτοιες ειδήσεις και τις έστελναν παντού, σε blogs κτλπ
status Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Χμμμ, βλεπω πτωση της συγκινησης, 2 μερες στην 5η σελιδα... Στέρεψαν τα δάκρυα αδελφέ, στέρεψαν, ωστόσο, μάθαμε με τι κουβαδάκι έπαθε το ατύχημα ο Τόμας ο τρεν..εε Πρωτόπαπας;
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Στέρεψαν τα δάκρυα αδελφέ, στέρεψαν, ωστόσο, μάθαμε με τι κουβαδάκι έπαθε το ατύχημα ο Τόμας ο τρεν..εε Πρωτόπαπας; Δεν ειχε σχέση το αυτοκίνητο. Ειχε σταματήσει στην άκρη της Αττική οδού και ένα αυτοκίνητο της Αττικη οδού επεσε επάνω του, διοτι όπως ειπε, τον τύφλωνε ο ήλιος (οντως υπάρχουν σημεία που δε βλέπεις τη τυφλα σου)
kostas_dr Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τεντώσατε 6 σελίδες τον πεθαμό του τύπου! Φαντάσου να' ταν και κανένας (πραγματικά) γνωστός, τι θα' χε γίνει. 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Προτείνω κι εγώ να κλείσει το thread γιατί κάποιοι εδώ έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Είναι εντελώς άσχετα και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα ο σεβασμός προς τους νεκρούς, η αναγνώριση ή μη ενός καλλιτέχνη και η εμπορευματοποίηση της ζωής ή του θανάτου μιας διασημότητας. Δεν διαφωνώ σε αυτό. Αυτό που βρήκα υπερβολή ήταν το σχόλιό σου περί "υπερεκτίμησης του κύρους" της γνώμης μου. Άλλωστε δεν υποστήριξα πουθενά ότι εξαρτάται από τη γνώμη μου το αν θα κλειδωθεί το θρεντ, απλώς την εξέφρασα - και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου καλά έκανα. Από κει και πέρα δεν έχω κάποια διάθεση να "τις μετρήσουμε" τις γνώμες για να δούμε ποιος έχει την καλύτερη. Αν μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία δεν θα κάναμε κουβέντα, αλλά κοκκορομαχία. Χωρίς να έχω καμία διάθεση απολογητική, θα σου πω ότι δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και δεν υποστήριξα οτι θίχτηκα ή κουράστηκα. Επίσης δεν προσέβαλα ονομαστικά κανένα. Δεν διάβασες προσεκτικά το ποστ μου γιατί αν το διάβαζες θα έβλεπες ότι αναφέρομαι σε "κάποιους" και όχι γενικά σε όλους ή "στους προηγούμενους". Και ξανά- αν διάβαζες προσεκτικά το ποστ θα έβλεπες ότι δεν είχα καμία "άμεση απαίτηση" να κλειδωθεί το θέμα αλλά μια απλή πρόταση, όχι περισσότερο επιτακτική από ό,τι οποιαδήποτε άλλη. Αν θεωρείς προσβλητικό το "μπλέξιμο των μπουτιών" δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αντικαταστήσω με άλλη έκφραση, όπως πχ. τη "σύγχυση ξεχωριστών ζητημάτων", που ίσως το βρεις πιο ευγενικό. Και όσο εσύ με χαρακτηρίζεις "νεοέλληνα" (λες και όλοι οι νεοέλληνες κάνουν συζήτηση με τον ίδιο τρόπο), έχεις βάλει στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα και με ειρωνεύεσαι. Ως νεοελληνίδα κάνεις δηλαδή καλύτερη συζήτηση, όταν βλέπεις δόλο εκεί που δεν υπάρχει; Και για να πάμε στο διά ταύτα, αν δεν κάνω λάθος εσύ αναφέρθηκες πολύ εύστοχα σε πρωτύτερο ποστ στην Αντιγόνη και στο θέμα του σεβασμού προς τους νεκρούς. Διαφωνείς λοιπόν με το ότι είναι αρκετά σημαντικό για να εξαντλείται σ' ένα θρεντ που μιλά - μεταξύ άλλων - για την πώληση ειδήσεων; Δεν αξίζει αφιερωμένη συζήτηση από μόνο του; Επειδή μάλλον έχεις συνηθίσει να καθαρίζεις με το αόριστο ''κάποιοι'' αλλά να μην αναγνωρίζεις ότι είναι κάτι συγκεκριμένο από αυτό που έγραψες που με ενόχλησε και όχι όλα όσα έγραψες και φυσικά όχι εσύ προσωπικά, να το διευκρινήσω. Δε φαντάζομαι βέβαια να ξεκινάς μια ''συζήτηση'' λέγοντας στους άλλους ότι ''κάποιοι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους'' (και δεν είναι προσβλητική η έκφραση αλλά αυτό που στ΄ αλήθεια εννοείς, δλδ ότι η συζήτηση, όπως την έχουν κάνει όλοι οι άλλοι, δεν έχει κανένα νόημα, γιατί ...) και μετά από αυτό να περιμένεις κιόλα να σε διαβάσουν οι ''κάποιοι'' με την προσοχή που (θεωρείς ότι) αξίζει στα όσα γράφεις. Φιλικά πάντα. Μπορεί εσύ, προσωπικά, να μην είσαι νεοελληνάρας. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά όμως σε φόρουμ είναι άκομψη. Αν δεν το καταλαβαίνεις, και μάλλον δεν το καταλαβαίνεις για να νομίζεις ότι ενοχλούν οι λέξεις και όχι η ουσία των όσων λες, τότε ίσως απλά εννοούμε τη συζήτηση διαφορετικά.
aris1986 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Στέρεψαν τα δάκρυα αδελφέ, στέρεψαν, ωστόσο, μάθαμε με τι κουβαδάκι έπαθε το ατύχημα ο Τόμας ο τρεν..εε Πρωτόπαπας; E οχι και κουβαδακι, δεν ειδες διαφημιση εντελώς τυχαια εκεινη την εποχη για τη ασφαλεια του smart?
hewey Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Επειδή μάλλον έχεις συνηθίσει να καθαρίζεις με το αόριστο ''κάποιοι'' αλλά να μην αναγνωρίζεις ότι είναι κάτι συγκεκριμένο από αυτό που έγραψες που με ενόχλησε και όχι όλα όσα έγραψες και φυσικά όχι εσύ προσωπικά, να το διευκρινήσω. Δε φαντάζομαι βέβαια να ξεκινάς μια ''συζήτηση'' λέγοντας στους άλλους ότι ''κάποιοι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους'' (και δεν είναι προσβλητική η έκφραση αλλά αυτό που στ΄ αλήθεια εννοείς, δλδ ότι η συζήτηση, όπως την έχουν κάνει όλοι οι άλλοι, δεν έχει κανένα νόημα, γιατί ...) και μετά από αυτό να περιμένεις κιόλα να σε διαβάσουν οι ''κάποιοι'' με την προσοχή που (θεωρείς ότι) αξίζει στα όσα γράφεις. Φιλικά πάντα. Μπορεί εσύ, προσωπικά, να μην είσαι νεοελληνάρας. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά όμως σε φόρουμ είναι άκομψη. Αν δεν το καταλαβαίνεις, και μάλλον δεν το καταλαβαίνεις για να νομίζεις ότι ενοχλούν οι λέξεις και όχι η ουσία των όσων λες, τότε ίσως απλά εννοούμε τη συζήτηση διαφορετικά. Εξακολουθείς να παρερμηνεύεις αυτά που έγραψα. Δεν υποστήριξα ότι η συζήτηση "όπως την κάνουν όλοι οι άλλοι δεν έχει κανένα νόημα", αλλά ότι πρέπει να διαχωριστεί. Αυτό που κάνεις είναι εξίσου άκομψο, αν υποθέσουμε ότι η δική μου εισαγωγή ήταν άκομψη επειδή χρησιμοποίησα μια γνωστή αργκό έκφραση. Το να αναφέρομαι σε "κάποιους" ναι είναι αοριστία και χρησιμεύει ακριβώς στο να μη βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Δεν έχει σημασία ποιός είπε το χ και το ψ, σημασία για μένα έχει ότι το χ και το ψ δεν πρέπει - κατά την άποψή μου - να συγχέονται. Αυτή είναι η ουσία των όσων είπα και αν κάποιον τον "ενοχλεί" - όπως λες - μπορεί απλά να διαφωνήσει, αλλά όχι να καθορίσει το αν "αξίζει προσοχή" ή όχι το ποστ μου. Τέλος παραλείπεις πάλι να απαντήσεις στην τελευταία μου ερώτηση, που αφορά το θέμα επί της ουσίας (όχι τις λέξεις). Συνοψίζοντας: διαστρεβλώνεις τα λόγια του συνομιλητή σου, προδικάζεις την πρόθεσή του χωρίς να προσθέτεις νέα στοιχεία στη συζήτηση, προσάπτεις δόλο με αφορμή μια φράση βαφτίζοντάς την ουσία και απαξιώνεις έτσι όλο το ποστ. Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου σίγουρα στο ότι εννοούμε τη συζήτηση διαφορετικά.
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν είδα ούτε ένα νήμα να ανοίγει για τις 4 αδικοχαμένες 16χρονες, συν τη μάνα. Γιατί έτσι; Μήπως έπρεπε να έχουν πάρει κανα μετάλλιο πρώτα; 2
pavlinara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εγώ που μπαίνω στις ειδήσεις online κάθε μέρα βλέπω για θανάτους νεαρών σε τροχαία.Και πολλές αυτοκτονίες.Για ποιον να πρωτοανοίξεις θέμα;
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν είδα ούτε ένα νήμα να ανοίγει για τις 4 αδικοχαμένες 16χρονες, συν τη μάνα. Γιατί έτσι; Μήπως έπρεπε να έχουν πάρει κανα μετάλλιο πρώτα; Διάβασε το 1ο ποστ και θα καταλάβεις
pavlinara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 και σήμερα... http://www.madata.gr/epikairotita/social/282631.html
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι ότι έγινε μεγαλύτερος ντόρος για τον Πρωτόπαπα, παρά για τις 16χρονες. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε το παρόν νήμα, αλλά κάποιοι πέσατε να τον φάτε τον Xorxhs!. 1
pavlinara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μήπως επειδή είναι γνωστός;Αν τις είχαμε δει σε καμιά σειρά τις 16χρονες σίγουρα θα έπαιζαν περισσότερο καιρό στα ειδησεογραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα