Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα ασυμβατότητας συσκευής μόνο εγώ έχω;

αν εγκαταστησεις το app απο amazon.com στο κινητο σου (τρεχει σχεδον σε ολα τα android) και συνδεθεις, δεν παιζει ρολο αν τα παιχνιδια/εφαρμογες που "αγοραζεις" ειναι συμβατα με την συσκευη σου ή οχι....τα coins τα παιρνεις ετσι και αλλιως (μιλαω για αγορα απο web page και οχι απο το κινητο)

@ Questioner

αν εχεις coins, οταν πας σε καποια εφαρμογη που θελει λεφτα, σου δειχνει και τα coins που εχεις (ακριβως απο επανω απο την τιμη)

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν με αφήνει. Ούτε καν να αγοράσω με πιστωτική.

Danm μίλησα με το chat και μου λέει ο,τι πρέπει να είμαι Αμέρικα για να μπορώ να αγοράσω με coins. Θυμάμαι πως το είχα αλλάξει αλλά τώρα που το βλέπω γράφει Greece. Όλοι δηλαδή εσείς που πήρατε amazon coins έχετε βάλει τη θεία σας από την αμερική; :P

Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν βρίσκω το San Andreas από το app;

Το ίδιο και σε εμένα. Πρέπει να μπεις από την ιστοσελίδα τους γιατί μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ίδιο και σε εμένα. Πρέπει να μπεις από την ιστοσελίδα τους γιατί μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας!

Απο το κινητο δεν θα σας το βγαλει. Το βγαζει μονο απο υπολογιστη αλλα σε εμενα βγαζει προειδοποιηση αυμβατοτητας χωρις να με απαγορευει να το εγκαταστησω.

Δημοσ.

εμενα δεν με αφηνει να το εγκαταστησω κι μου βγαζει αυτο 

We're sorry

You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions.

εχω βαλει αμερικανικο address 

Δημοσ.

μια προειδοποίηση...

επειδη αρκετοι στο εξωτερικο το εχουν παρακανει (βρηκαν τροπο να φτασουν μεχρι και στα 20000 coins με πλαγιους τροπους..οχι σαν και εμας...), προβλεπω αντιδρασεις απο amazon...

Συμβουλη: αν μπορειτε, καντε οτι ειναι να κανετε σε νεο λογαρισμο, ετσι ωστε οτι και αν συμβει να μην εχετε προβλημα...

Εναλακτικα αφαιρεστε πιστωτικες απο το amazon.com.

Δημοσ.

Παιδια, σουπερ, ευχαριστω οσους βοηθησαν. ειχα και εγω διαφορα προβληματα και με την βοηθεια σας ολα ΟΚ. Η διαδικασια τελικα ειναι: Απο υπολογιστη μπαινεις amazon.com, προσθετεις μια διευθυνση Αλασκας, την κανεις Primary, και αγοραζεις το San Andreas αν δεν το βλεπεις στη συσκευη οπως εγω, το παιρνεις απο τον υπολογιστη. Οποιος βρει αλλο σαν το San Andreas να δινει τοσα coins ας σφυριξει. Ευχαριστω ξανα!

Δημοσ.

απλό και όμορφο κολπάκι για τσάμπα coins.
Α ρε αθάνατη ελληνική "εξυπνάδα", τη βλέπω να τρώμε ban σαν χώρα στο τέλος :P

Δημοσ.

Το έκανα και εγώ. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ KROKOS για την βοήθεια με τα post που έκανε. Αν και το έκανα από το main μου account δεν νομίζω να έχω θέμα. Στην τελική αφού αγοράσουμε ότι είναι να αγοράσουμε βγάζουμε και την αμερικάνικη διεύθυνση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...