a400 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μήνες τώρα δεν με αφήνει να κατεβάσω καμία εφαρμογή όπως παλιά. Μόνο όσες έχασε πάρει.
ms13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Παρατήρησα ότι δεν παίζουν πλέον οι εφαρμογές από το amazon appstore. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει στη συσκευή μου το app. Έκανα reinstall και το appstore και το underground και ξανά sign in, αλλά εξακολουθεί να μην με αφήνει να παίξω. Επίσης εδώ και αρκετό καιρό όποτε κάνω update μια εφαρμογή μου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση, το οποίο λύνεται επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για δεύτερη φορά. Έχει κανείς παρόμοια θέματα ή φταίει κάτι στη συσκευή μου?
chris456 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Συμπτωματικά χτες,και αφούστες είχα σβήσει το appstore και το underground,τα ξαναπέρασα και ξανά κατέβασα το navignon.όλα παίζουν μια χαρά όπως όταν τα είχα εγκατεστημένα.
johni41 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πάντως από ότι βλέπω δεν κάνουν οι εφαρμογές Ενημέρωση Ε; ότι έκδοση είχαν όταν τις έβαλαν σε προσφορά την ίδια έκδοση έχουν και τώρα. Μήπως κάνω κάτι λάθος Εγώ;
smpt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν κανεις λάθος. Οι εφαρμογές του amazon ανανεώνονται σπάνια. Μάλλον δεν συμφέρει τους developer το amazon store.
leros2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ανανεώνονται αλλά όχι τόσο τακτικά όσο στο playstore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα