Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια θεωρείται αξιόπιστη (ή αλλιώς σκυλί :P) για μάρκα κλιματιστικού?

Καλοκαιράκι έρχεται (έχει έρθει βασικά αλλά τέσπα) μπορεί κανείς να θέλει να αγοράσει ένα κλιματιστικό και να ψάχνει για καλές μάρκες B)

Τα hitachi και τα toyotomi πώς σας φαίνονται?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλοκαιράκι έρχεται (έχει έρθει βασικά αλλά τέσπα) μπορεί κανείς να θέλει να αγοράσει ένα κλιματιστικό και να ψάχνει για καλές μάρκες B)

Midea

http://www.midea.com.gr/

Δημοσ.

Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει/διαβάσει για τα mitsubishi και daikin  αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ,

Σπίτι μου έχω ένα toyotomi inverter 3 χρονιά, έχει πολύ καλή απόδοση και καλύπτει τις ανάγκες μου με το παραπάνω άλλα στον 1,5 χρόνο κάηκε η πλακέτα .

Γενικά αν επιλέξεις Inverter όποια μάρκα και να είναι  να προσέξεις την εγγύηση που αφορά την αντικατάσταση της πλακέτας γιατί είναι ένας τομέας που πονάνε  είναι ποιο ευπαθή από τα απλά a/c

Δημοσ.

εχω mitsubishi εδω και 8 χρονια σιγουρα δεν θυμαμαι και ακριβως..και δεν χαμπαριαζει τιποτα σκυλι που λες και συ :P

• Like 1
Δημοσ.

Η αξιοπιστία είναι και λιγουλάκι σχετική.

Σημαντική είναι η οικονομία. Πόσα κιλοβατ ψυξης ή θερμανσης σου εξασφαλιζει ενα κιλοβατ ρεύματος

ψαξου για eer και cop.

Μακρυά απο τα φτηνά των σουπερ μαρκετ (εννοω τα αγνωστα οχι αν ειναι επώνυμα σε καλες προσφορες). Χαλασ τα λεφτα σου στην ΔΕΗ.

Βεβαια υπαρχουνε και επωνυμα που ειναι αδερφάκι μου, φαγάνες. Την πάτησα γιατί δεν ήξερα. Το ενεργιακή κλάση Α δεν αρκεί ως περιγραφή.

• Like 1
Δημοσ.

εχω mitsubishi εδω και 8 χρονια σιγουρα δεν θυμαμαι και ακριβως..και δεν χαμπαριαζει τιποτα σκυλι που λες και συ :P

Έχω Toshiba εδώ και 23 χρόνια. :-D

Σκυλί πραγματικό. Στα τόσα χρόνια, πέρα από καθαρισμό, δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. 

Ontopic, έχω εδώ και 1μιση χρόνο ένα Inverter της LG. Άμεση ψύξη και, προς το παρόν, αν και του έχει γίνει σχετικά ελάχιστη χρήση, δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα αυτά τα samsung και τα lg τι λένε?

Δεν τους έφταναν τα άλλα που έβγαζαν?Θέλουν και air condiotion? :P

Δημοσ.

Η LG, αν και δε της είχα εμπιστοσύνη, έχει αρχίσει να είναι πιο έμπιστη και VFM από όλες τις υπόλοιπες, μου φαίνεται, εταιρίες του χώρου που δραστηριοποιείται.

Δημοσ.

Samsung comprises around 80 companies It is highly diversified, with activities in areas including construction, electronics, financial services, shipbuilding and medical services.

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung#Subsidiaries_and_affiliates

Δημοσ.

Υπάρχουν και «χειρότερα»!

π.χ. Liebherr :

Από τέτοια, μέχρι ...

...τέτοια:

1

2

3

4

5

6

Δημοσ.

Από τα λίγα που είχα καταλάβει όταν αγόραζα και εγώ, οι Mitsubishi και Daikin στις καλές σειρές τους είναι full in house - και γενικά θεωρούνται κορυφή γιατί δεν καταφεύγουν σε ΟΕΜ όπως ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες εταιρίες. Θεωρούνται full αξιόπιστες Ιαπωνίλες και αν πετύχεις ψυκτικό μεγάλης ηλικίας (ψυκτικό, όχι παπατζή) θα έχει πάντα να σου πει μια ιστορία για ένα Mitsubishi 20 χρονών που ακόμα του κάνει service και δεν έχει μασήσει.

Οπότε, είτε αγοράζεις κανένα midea που ναι μεν είναι ΟΕΜ αλλά έχουν αποδειχτεί τιμιότατα (πόσο μάλλον όταν υπολογίζεις και την τιμή και ότι πολλές εταιρίες κολλάνε απλά τα σήματά τους σε αυτές τις μονάδες, αλλάζουν λίγο και τα πλαστικά και διπλασιάζουν τις τιμές) ή πας για hardcorίλες στις δύο παραπάνω μάρκες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...