Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογο κακης χρησης (απο φιλο) η υποδοχη των ακουστικων στο λαπ τοπ ειχε μετακινηθει. Ως αποτελεσμα ο ηχος ακουγοταν απο ηχεια και ακουστικα. Ενημερωσα την Dell για το προβλημα. Την επομενη μερα ηρθε ο τεχνικος σπιτι με νεα καρτα ηχου. Διεπιστωσε την υπετιοτητα χρηστη τηλεφωνησε στα κεντρικα οι οποιοι δωσαν το πρασινο φως για την αντικατασταση της καρτας ηχου. Ευγε και παλιν στη Dell. Ευχαριστω. 

Δημοσ.

μπράβο και πάλι

σε δικό μου περιστατικό είχα σπάσει το caps lock στο n5110

μιλησα με dell ηρθε κουριερ το παρελαβε και 2 μερες μετα(κ ενω περιμενα να ακουσω κόστος) μου λενε οτι έγινε δωρεάν αντικατάσταση του πληκτρολογιού επειδη ηταν ελλατωματικο εξαρχης(κοπάνουσε ολοκληρο και τα κουμπια εκαναν τρομερο θορυβο)

και ειμαι εντος εγγυησης

Δημοσ.

Δεν ξέρετε τι λέτε και οι δυο σας! Το ξέρετε ότι στην Αμερική η Dell είναι η χειρότερη εταιρία; Και μην αρχίσετε τα «μα... εδώ δεν είναι Αμερική» και τα πράσινα άλογα! 

:P

• Like 4
Δημοσ.

Εγω παντως πηρα να ζητησω ενα keyboard και μου ζητησαν 95 ευρω και τα μεταφορικά εξτρα. Ebay με 10 ευρω και καθαρισα.

Το λαπτοπ ηταν μεσα στην εγγύηση αλλα βραχηκε.

Δημοσ.

Εγω παντως πηρα μα ζητησω ενα keyboard και μου ζητησαν 95 ευρω και τα μεταφορικά εξτρα. Ebay με 10 ευρω και καθαρισα.

αν εισαι εκτός εγγύησης το service βγαινει ακριβα, όπως και τα ανταλλακτικά. Αυτο ειναι πραγματικοτητα

• Like 1
Δημοσ.

στο Αμέρικα επειδή το έζησα δεν παίζουν με υπολογιστή τόσο πολύ .. αλλά με mobile ipad smartphones Κτλ ..δεν προλαβαίνουν να κάτσουν σε υπολογιστή εκτός απο την δουλεια τους.

Ασε που οι υπολογιστές για home χρήση είναι σε αχρηστία με θέματα λογισμικού μιας και δεν ακουμπάνε να φτιάξουν τίποτα μόνοι τους.. Το μαστόρι έρχεται με το τρόκι τους τσιμπάει 200 δόλλαρς για εγκατάσταση windows και λένε και ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Μην παιρνετε dell γιατι ειναι η χειροτερη στην Αμερικη,να παιρνετε Τoshiba να εχετε το laptop στο service στα Σεπολια 15 μερες,ή παρτε Αcer που δεν ειναι η χειροτερη στην Αμερικη.

Οτι να 'ναι,μα οτι να'ναι

Δημοσ.

Δεν ξέρετε τι λέτε και οι δυο σας! Το ξέρετε ότι στην Αμερική η Dell είναι η χειρότερη εταιρία; Και μην αρχίσετε τα «μα... εδώ δεν είναι Αμερική» και τα πράσινα άλογα! 

:P

Οταν και αν παω στην Αμερικη δεν θα παρω Dell..Οσο ειμαι εδω dell και μονο dell..

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ακριβως,οποιος μπει στα συνορα για usa πεταει το dell και περνει κατι αλλο,αν ξαναγυρισει στην πατριδα ξαναγοραζει dell.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για αλλη μια φορα η dell εδωσε ρεστα. Τo touchpad μου χαλασε 14 μερες μετα τη ληξη της εγγυησεως ομως η dell ηρθε σπιτι και το αλλαξε χωρις καμια επιβαρυνση. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εμενα μου ειχε καει η καρτα γραφικων στο Dell μου εντος εγγυησης,και ηρθε τεχνικος στο σπιτι. Εγω δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω και την παλια καρτα γραφικων και την ειχα δωσει σε ενα φιλο μου να κανει πειραματα.

Ηρθανε,εγινε διαγνωση μου ειπε δεν γινεται να στην αλλαξω κτλπ επειδη πρεπει να παρω την παλια πισω και με ρωτησε αν εχω καμια αλλη παλια και του εφερα μια καμμενη την πηρε και μου αφησε την αλλη,μονο καλα λογια εχω για την Dell!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...