Προς το περιεχόμενο

Tupperware chef series.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η θεια της κοπελας μου, μας εδωσε μια χυτρα tupperware μαζι με το τρυπητο. Συνολικα πρεπει να κοστισε ( πριν 2 χρονια περιπου ) κοντα στα 500 ευρω.

Θελω να ρωτησω, γιατι ειναι τοσο ακριβα ολα τα προϊοντα της tupperware;

Το teflon platinum ειναι καλο, σαν ποιοτητα;

Δε διαβασα πουθενα οτι ειναι "free of lead and cadmium". Γιατι;

Γενικα, επειδη θελω να παρω και καποια αλλα μαγειρικα σκευη, αξιζει η συγκεκριμενη εταιρια;

Θελω ενα καλο αντικολλητικο τηγανι και μια χυτρα ταχυτητας. Κοιτουσα για greenpan και tefal, αντιστοιχα. 

Μηπως αντι για τηγανι να προτιμησω σοτεζα ή γουοκ; Οι εμπειροι του θεματος, παρακαλω τα φωτα σας!

Δημοσ.

Και αλλα τοσα για τελωνειο μετα, ετσι;

Δε πληρωσα εγω, κατι σαν προικα και καλα της κοπελας μου, απο την θεια μου.

Μολυβδος και καδμιο οι ουσιες που με τον καιρο βγαζουν οι κατσαρολες,τηγανια κτλ με τη θερμανση. Τιποτα ουσιαστικο εχουμε;

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω οι ακριβές είναι πάνω απ' όλα οικονομικές, απ' την άποψη ότι το φαΐ μαγειρεύεται πολύ πιο γρήγορα κι έτσι καταναλώνεις λιγότερο ρεύμα.

Μου έλεγε ένας φίλος μου για μια μάρκα (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) που είναι σαφώς πιο ακριβή από αυτή που αναφέρεις, μάλλον η πιο ακριβή απ' όλες, ότι ανάβεις το μάτι στην αρχή και μετά από λίγα λεπτά το κλείνεις και το φαΐ γίνεται «μόνο του».

Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν το αποκλείω πάντως.

Δημοσ.

Τελικα για τηγανι και χυτρα ταχυτητας, τι προτεινετε; Σκεφτομαι να αγορασω απο amazon.uk, που ειναι και φθηνοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...