Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μείνεις δεν πρόκειτε.ΣΙΓΟΥΡΑ.Πρέπει να έχεις κάτω απο 9,5 Γ.Μ.Ο. ή πάνω απο 164 απουσίες με Μ.Ο. 15+ που έβγαλες.Το ξέρω γιατί πέρυσι πήγαινα β λυκείου.Έτσι σας το είπε.Εκτός και αν πήρε κάνα χαρτάκι με τα ονόματα σας και σας περιποιηθει.Και 0 να πάρεις όμως και τί έγινε;Χέστηκες!

Σε λυπάμε του χρόνου στις Πανελλήνιες.Ασάλιωτο θα είναι αφού κάθε χρόνο και χειρότερα.Εμάς τουλάχιστον μας είχαν και λιπαντικό στη φυσική κατεύθυνσης(βλέπε ερώτημα Δ2).

ναι βασικα εγραψε τα ονοματα :Ρ

Δημοσ.

Τότε αν το κράτησε και δεν το πέταξε μόλις βγήκε απο την τάξη δίνω 20% πιθανότητα για να βάλει 0 και 40% για να μειώσει βαθμό και 40% για να μην κάνει τίποτα.Αλλά και πάλι ΧΕΣΤΗΚΕΣ.

Δημοσ.

γιατι να πω ψεματα?αυτος ειναι ο πραγματικος μεσως ορος μου.....νομιζω οτι με εχετε παρεξηγησει....στα μαθηματα που χρειαζομαι για τις πανελληνιες εχω αρκετα καλους βαθμους...αν θες στους λεω.Αλγεβρα 1ο τετ.19 2ο τετ.20 Μαθ.Κατ. 1ο τετ. 17 2ο τετ.19 Φυσικη Γεν. 1ο τετ. 18 2ο 19 Φυσικη Κατ. 1ο 14 2ο 16 Εκθεση 1ο,2ο 17

Oι βαθμοί στο σχολείο είναι τέρμα πλασματικοί, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

• Like 1
Δημοσ.

Εκθεση 1ο,2ο 17

Oι βαθμοί στο σχολείο είναι τέρμα πλασματικοί, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

No shit, Sherlock.

:-)

Δημοσ.

Δεν θυμαμε καλα αν ο μο απο ολα τα τετραμηνα + εξετασεις παει δια 3 να ή ειναι δια 2 δηλαδη ο μο των τετραμηνων + το γραπτο δια 2 και οχι 1ο τετραμηνο + 2ο τετραμηνο + γραπτο δια 3.

Τωρα για το γραπτο κανονικα επρεπε να στο παρει την ωρα που αντεγραφες αφου δεν το εκανε δεν μπορει νασε μηδενισει μονο να ειναι πολυ πολυ αυστηρη.

Δημοσ.

Σε λυπάμε του χρόνου στις Πανελλήνιες.Ασάλιωτο θα είναι αφού κάθε χρόνο και χειρότερα.Εμάς τουλάχιστον μας είχαν και λιπαντικό στη φυσική κατεύθυνσης(βλέπε ερώτημα Δ2).

Ρε συ, στο Δ3 δε μας έδωσαν λιπαντικό; Βαριέμαι και να κοιτάξω τα θέματα τώρα. Μέχρι το Δ2 νομίζω μας έπαιρναν και μας στο στεγνό.

Εν τω μεταξύ εγώ, από τη χαρά μου, διάβασα ότι το λιπαντικό το βάζει στο οδόστρωμα και πήρα δύο @@ στο ερώτημα. Γαμώ την επιπολαιότητα μου γαμώ.

Δημοσ.

Οχι παντα εγω Β και Γ λυκειου εδωσα πανελληνιες και υπηρχε πλαφον διαφορα γραπτου απο τετραμηνου +3 ή +5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...