Joshua21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Στον ΟΓΑ μέχρι πριν λίγα χρόνια, κανείς από όσους πέρνουν σύνταξη δεν πλήρωσε ούτε μία δραχμή. Μη νομίζεις, και τώρα το ποσό που πληρώνουν είναι αστείο σχετικά.
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και σου λέει ο άλλος γιατί μου κόψανε την σύνταξη. ΄Έτσι όπως είναι το κράτος από το 2009, δεν θα έπρεπε να δώσει ούτε μία δραχμή για σύνταξη. Ποσο θα χαιρομουνα....
michael92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ποσο θα χαιρομουνα.... Ναι και μετά δεν θα είχε κανείς λεφτά γιατί κακά τα ψέματα οι συνταξιούχοι στηρίζουν την οικονομία. Ας μην είχε λεφτά ο παππούς ή ο θείος και θα χαν κλείσει άλλες τόσες επιχειρήσεις από όσες κλείσαν ήδη. Η σύνταξη είναι θεμελιώδες δικαίωμα του εργαζομένου. Αν εσύ θες να δουλεύεις μέχρι τα 90 σου (μέχρι να πεθάνεις βασικά), πάω πάσο. Και ακόμα και να θέλεις επειδή είσαι εργασιομανής, το ερώτημα είναι θα μπορείς; Είναι τραγικό να βλέπεις εδώ μέσα τέτοιες απόψεις και μετά λέμε γιατί μας έχουν !@#! οι ξένοι, τους αφήνουμε μου φαίνεται. Αντί να κυνηγάμε την φοροδιαφυγή κυνηγάμε τις γιαγιάδες. Μόνο να ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο ξέρουμε μου φαίνεται και μας αξίζει σαν έθνος να μην έχουμε ούτε σκατό να φάμε. 1
pournaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι και μετά δεν θα είχε κανείς λεφτά γιατί κακά τα ψέματα οι συνταξιούχοι στηρίζουν την οικονομία. Ας μην είχε λεφτά ο παππούς ή ο θείος και θα χαν κλείσει άλλες τόσες επιχειρήσεις από όσες κλείσαν ήδη. Η σύνταξη είναι θεμελιώδες δικαίωμα του εργαζομένου. Αν εσύ θες να δουλεύεις μέχρι τα 90 σου (μέχρι να πεθάνεις βασικά), πάω πάσο. Και ακόμα και να θέλεις επειδή είσαι εργασιομανής, το ερώτημα είναι θα μπορείς; Είναι τραγικό να βλέπεις εδώ μέσα τέτοιες απόψεις και μετά λέμε γιατί μας έχουν !@#! οι ξένοι, τους αφήνουμε μου φαίνεται. Αντί να κυνηγάμε την φοροδιαφυγή κυνηγάμε τις γιαγιάδες. Μόνο να ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο ξέρουμε μου φαίνεται και μας αξίζει σαν έθνος να μην έχουμε ούτε σκατό να φάμε. Το πηγες πολυ μακρυα, για κατι πιο αμεσο θα χαιροταν.
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι και μετά δεν θα είχε κανείς λεφτά γιατί κακά τα ψέματα οι συνταξιούχοι στηρίζουν την οικονομία. Ας μην είχε λεφτά ο παππούς ή ο θείος και θα χαν κλείσει άλλες τόσες επιχειρήσεις από όσες κλείσαν ήδη. Η σύνταξη είναι θεμελιώδες δικαίωμα του εργαζομένου. Αν εσύ θες να δουλεύεις μέχρι τα 90 σου (μέχρι να πεθάνεις βασικά), πάω πάσο. Και ακόμα και να θέλεις επειδή είσαι εργασιομανής, το ερώτημα είναι θα μπορείς; Είναι τραγικό να βλέπεις εδώ μέσα τέτοιες απόψεις και μετά λέμε γιατί μας έχουν !@#! οι ξένοι, τους αφήνουμε μου φαίνεται. Αντί να κυνηγάμε την φοροδιαφυγή κυνηγάμε τις γιαγιάδες. Μόνο να ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο ξέρουμε μου φαίνεται και μας αξίζει σαν έθνος να μην έχουμε ούτε σκατό να φάμε. οι συνταξιουχοι στηριζουν την οικονομια? σοβαρα? αυτοι που δεν παραγουν τιποτα και απλα καταναλωνουν και εισπραττουν τον κοπο των αλλων? αυτοι που τοσα χρονια ζουσαν σα βασιλιαδες με τα δανεικα που εγω καλουμαι να ξεπληρωσω? αυτοι που παιρνουν μεγαλυτερη συνταξη απ οτι εγω μισθο? αυτοι που ψηφισαν τα ρεμαλια? φανταζομαι δε θες να συνεχισω... οσο για το αν η συνταξη ειναι δικαιωμα ,ναι ειναι,αλλα οταν σου φαγανε τα λεφτα στα ομολογα και μετα απαιτεις να στα πληρωσουν οι επομενοι,τοτε να πας να δουλεψεις μεχρι τα 90.
Προτεινόμενες αναρτήσεις