Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kounga είπε

Καλησπέρα σας.  

Θέλω το Xiaomi A2 Lite ή έστω το ΜΙ 6 Pro. 

Κινητό αλλάζω  σχεδόν καθε  2-3  χρόνια.

Επειδή έχω μόνο Paypal με ποσό στο balance , XΩΡΙΣ  πιστωτική , εκτός απο τους Κινέζους, σκέφτηκα τωρα και τo Skroutz λόγω της  "ελληνικής" εγγύησης , οτι κι αν σημαίνει αυτο, κι ας το έχουν   καπου  τουλάχιστον 30€  παραπάνω.

Το ερώτημα:

Έχετε εντοπίσει ποιά  eMαγαζιά   δέχονται Paypal?  Mέχρι τώρα μόνο το  drele.com  έχω δει οτι δέχεται , και μάλιστα χρεώνει και κάτι παραπάνω επιπλέον στο Paypal...

Για παράδειγμα τα   phonegallery ,  citisshop  ,  mxstore   δεν έχoυν Paypal...

Το Mygad.gr και Youhou.gr δες αυτά τα δύο που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό τους service.

• Thanks 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το Mygad.gr και Youhou.gr δες αυτά τα δύο που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό τους service.

Σ ευχαριστώ! 

Το Mygad  πάντως πανάκριβο , 56€ παραπάνω απ τους Κινέζους το A2 Lite.  

To youhou δεν δέχεται PP.  Ωστόσο έχει το χρυσό 😥  Α2 μόνο 175€ !    και με βάζει σε σκέψεις... Για να δούμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει ποτέ κινητό (ή οτιδήποτε άλλο από σκρουτζ) και θέλω να αγοράσω ένα iphone Xr. Το έβρισκα στον kaizershop με 810 περίπου και το βρήκα στο σκρουτζ με 750 οπότε με συμφέρει αρκετά. Ξέρει κάποιος από εσάς αυτό το μαγαζί;
https://www.webtelecom.gr/index.php?route=information/contact

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Δεν έχω αγοράσει ποτέ κινητό (ή οτιδήποτε άλλο από σκρουτζ) και θέλω να αγοράσω ένα iphone Xr. Το έβρισκα στον kaizershop με 810 περίπου και το βρήκα στο σκρουτζ με 750 οπότε με συμφέρει αρκετά. Ξέρει κάποιος από εσάς αυτό το μαγαζί;
https://www.webtelecom.gr/index.php?route=information/contact

Φίλε όχι δεν το ξέρω 

Δημοσ.

Αν ξέρει κάποιος να απαντήσει σε κάτι που αφορά τα kaizer , phonegallery και πάει λέγοντας.

Γιατί σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν και όταν ακούν την λέξη ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ σε γειώνουν όσο πιο διακριτικά γίνεται ; 

Πήρα 2 κινητά με τιμολόγιο πριν 2 μήνες ,απανωτές μέρες απο γνωστό μαγαζί , και αυτή την εβδομάδα μου έχουν κόψει παραγγελία 3 φορές με ένα σωρό μαλακίες για δικαιολογία. 
Μέχρι και βεβαίωση με γνήσιο υπογραφής ότι δεν έχω πάρει κινητό για το 2019 !!! 

Και δεν μιλάμε για ένα μαγαζί αλλά για τα 4 πιο γνωστά ο κάθε ένας με την δικιά του "πολιτική" προσπαθεί να σε διώξει αν θες τιμολόγιο. 
ΦΠΑ απαλλάσσετε ο αγοραστής απο την αγορά του εκείνη την στιγμή δίχως να τρέχεις στο λογιστή σου μετά.
Αλλά γιατί τέτοια αντιμετώπιση ;; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Twoface είπε

Αν ξέρει κάποιος να απαντήσει σε κάτι που αφορά τα kaizer , phonegallery και πάει λέγοντας.

Γιατί σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν και όταν ακούν την λέξη ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ σε γειώνουν όσο πιο διακριτικά γίνεται ; 

Πήρα 2 κινητά με τιμολόγιο πριν 2 μήνες ,απανωτές μέρες απο γνωστό μαγαζί , και αυτή την εβδομάδα μου έχουν κόψει παραγγελία 3 φορές με ένα σωρό μαλακίες για δικαιολογία. 
Μέχρι και βεβαίωση με γνήσιο υπογραφής ότι δεν έχω πάρει κινητό για το 2019 !!! 

Και δεν μιλάμε για ένα μαγαζί αλλά για τα 4 πιο γνωστά ο κάθε ένας με την δικιά του "πολιτική" προσπαθεί να σε διώξει αν θες τιμολόγιο. 
ΦΠΑ απαλλάσσετε ο αγοραστής απο την αγορά του εκείνη την στιγμή δίχως να τρέχεις στο λογιστή σου μετά.
Αλλά γιατί τέτοια αντιμετώπιση ;; 

εχει αναφερθει και σε προηγουμενα μηνυματα....ειναι κλασσικα προβληματα... βεβαιως πολυ υποπτα. Γινεται σε ολους μολις ακουσουν τιμολογιο. Ζητανε τα παντα και βρισκουν αρκετες δικαιολογιες πολλες φορες για να κοψουν την παραγγελια

Δημοσ.

ψάχνει γνωστός για κινητό στα 150€. τον ενδιαφέρει ο καλός (για τα χρήματα) επεξεργαστής, η μεγάλη μπαταρία, ο σύγχρονος σχεδιασμός και αποθηκευτικός χώρος τουλάχιστον 32gb. αυτά πάνω κάτω, ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, frozex είπε

ψάχνει γνωστός για κινητό στα 150€. τον ενδιαφέρει ο καλός (για τα χρήματα) επεξεργαστής, η μεγάλη μπαταρία, ο σύγχρονος σχεδιασμός και αποθηκευτικός χώρος τουλάχιστον 32gb. αυτά πάνω κάτω, ευχαριστώ 

Ρίξε μία ματιά στα asus zenfone max pro m1, ξεφεύγει η τιμή αλλά έχουν ότι ζήτησες

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρατήρησα ότι κανένα σκρουτζομαγαζο δεν δέχεται πλέον PayPal στους τρόπους πληρωμής.

Επίσης, με χρεωστική αναφέρουν ότι παραλήπτης μπορεί να είναι μόνο ο κάτοχος της κάρτας.

Και το ερώτημα είναι, εγώ που ζω στο εξωτερικό και θέλω να κάνω δώρο ένα κινητό στην Ελλάδα πως θα το κάνω;

Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 10:38 ΜΜ, alatonero είπε

σε πλαίσιο, Κωτσόβολο, public τι παίζει με τιμολόγια; 

εξυπηρετούν κανονικά ή σου βγάζουν την Παναγία όπως οι άλλοι;

κανονικά

Δημοσ.
Στις 20/1/2019 στις 10:45 ΜΜ, AlexKG5 είπε

Καλησπέρα,

Παρατήρησα ότι κανένα σκρουτζομαγαζο δεν δέχεται πλέον PayPal στους τρόπους πληρωμής.

Επίσης, με χρεωστική αναφέρουν ότι παραλήπτης μπορεί να είναι μόνο ο κάτοχος της κάρτας.

Και το ερώτημα είναι, εγώ που ζω στο εξωτερικό και θέλω να κάνω δώρο ένα κινητό στην Ελλάδα πως θα το κάνω;

Πραγματικά, δοκίμασα και εγώ και paypal είδα ότι παίρνουν ελάχιστοι. Μήπως είναι (μάλλον ναι..) θέμα προμήθειας που χρεώνει η PAYPAL το πωλητή?

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, roxy90 είπε

Πραγματικά, δοκίμασα και εγώ και paypal είδα ότι παίρνουν ελάχιστοι. Μήπως είναι (μάλλον ναι..) θέμα προμήθειας που χρεώνει η PAYPAL το πωλητή?

Δέχονται κάποια,  πχ    Flexy  -   KaizerStore (όχι ΚaizerShop)   -   LiveStore     -    GadgetShop

Eπειδή ψάχνω κι εγώ Xiaomi  απο Eλλάδα με Paypal,   έχει  κανείς  άποψη για τα παραπάνω μαγαζιά?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...