MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εδω υπαρχει thread 150 σελιδων για το πως να κλεβεις το wifi του γειτονα, η βενζινη απτο γειτονα σας πειραξε? Για "εκπαιδευτικους σκοπους" ρωταει το παιδι λογικα, οπως και στο thread του wifi που και οι 150 σελιδες εχουν καθαρα "ενημερωτικο χαρακτηρα" 10
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 στο 90% των αυτοκινητων αν οχι παραπανω δεν μπορεις να κλεψεις βενζινη απο την τρυπα του ντεποζιτου... Γιατί?!!!
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γιατί?!!! Γιατί επίτηδες φτιάχνουν τον σωλήνα έτσι ώστε η βενζίνη να πέφτει ελεύθερα στο τεπόζιτο, ενώ σωληνάκια να μην μπορούν να μπουν μέσα.
παπι Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 topic name: "Κλέφτης Υγρών" αν έλεγες καμιά τρόμπα υγρών μπορεί και να σε πιστεύαμε. Βασικα ετσι λεγεται αυτο το "μαρκουτσι" ΤΣ Κλεφτη μπορεις να βρεις στα βενζιναδικα
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γιατί επίτηδες φτιάχνουν τον σωλήνα έτσι ώστε η βενζίνη να πέφτει ελεύθερα στο τεπόζιτο, ενώ σωληνάκια να μην μπορούν να μπουν μέσα. Παίζει και να έχεις δίκιο!!!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εδω υπαρχει thread 150 σελιδων για το πως να κλεβεις το wifi του γειτονα, η βενζινη απτο γειτονα σας πειραξε? Για "εκπαιδευτικους σκοπους" ρωταει το παιδι λογικα, οπως και στο thread του wifi που και οι 150 σελιδες εχουν καθαρα "ενημερωτικο χαρακτηρα" Σε αυτο εχεις δικιο, και οχι μονο υπάρχουν και αλλα θέματα, στο μονο θεμα που δεν μπορεις να αναφορα για κλεμενο κλπ ειναι τα windows εκει στο διαγράφουν με την μια
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 είπα πως θέλω να το κλέψω? αποκλείεται να θέλω να βγάλω μια μικρή ποσότητα από το αμάξι μου; Οχι φίλε αποκλείεται ....είσαι κλέφτης απατεώνας και ανηθικος.. Welcome το MPLA MPLA
zoranb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 νομίζω έχουμε ξεφύγει λίγο από το σκοπό του thread ε;
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γιατί επίτηδες φτιάχνουν τον σωλήνα έτσι ώστε η βενζίνη να πέφτει ελεύθερα στο τεπόζιτο, ενώ σωληνάκια να μην μπορούν να μπουν μέσα. δηλαδή με αυτό δεν μπορείς να βγάλεις την βενζίνη απο τα αμάξια και να την βάζεις σε μπιτόνι ? ισχύει και για τα μηχανάκια αυτό ?
Timour21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 δηλαδή με αυτό δεν μπορείς να βγάλεις την βενζίνη απο τα αμάξια και να την βάζεις σε μπιτόνι ? ισχύει και για τα μηχανάκια αυτό ? Πραγματικά, σκέψου το λίγο, πως θα μπορούσε να ισχύει και για τα μηχανάκια αυτό? Αφού ανοίγεις την τάπα και βλέπεις κανονικά την βενζίνη μέσα, και με καλαμάκι την τραβάς αν θες.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πραγματικά, σκέψου το λίγο, πως θα μπορούσε να ισχύει και για τα μηχανάκια αυτό? Αφού ανοίγεις την τάπα και βλέπεις κανονικά την βενζίνη μέσα, και με καλαμάκι την τραβάς αν θες. σωστά! καλή ιδέα
zoranb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παίδες πήρα κλέφτη αλλά μάλλον δεν κάνει μια άλλη δουλειά που ήθελα, δηλαδή να αφαιρέσω ποσότητα λαδιού από τον κινητήρα. Μάλλον θέλω σύριγγα για αυτή τη δουλειά;
bilakos10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ω ρε μάνα μου, τι topics είναι αυτά που σκάνε καθημερινά! Αφού ψήνεσαι να την κάνεις την μαλακία τουλάχιστον πάνε για τα μεγάλα ψάρια (π.χ βενζινάδικο). Γιατί πολύ απλά δεν αδειάζεις τελείως τα λάδια του αυτοκινήτου σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα