Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νόμίζω ότι από αυτό του κάνει αρκετό ο εργοδότης...

Πάντως ίσως στο εμφανισιακό κομμάτι να βοηθήσει καμιά κρέμα. Εδώ θα εξυπηρετούσε να γράψει και καμιά κοπέλα (μάσκες με πατάτα αγγούρι κτλ)

Δημοσ.

Νόμίζω ότι από αυτό του κάνει αρκετό ο εργοδότης...

Πάντως ίσως στο εμφανισιακό κομμάτι να βοηθήσει καμιά κρέμα. Εδώ θα εξυπηρετούσε να γράψει και καμιά κοπέλα (μάσκες με πατάτα αγγούρι κτλ)

δυσκολα την σωζεις την κουραση με μασκες και κρεμες.

Δημοσ.

Ikaruga ξεκινά να βαφεσαι :lol:

Τόσες φλομπες μεταμορφώνονται από σαυριδια σε θεές, η κούραση δεν θα εξαφανιστεί;

• Like 3
Δημοσ.

Ikaruga ξεκινά να βαφεσαι :lol:

Τόσες φλομπες μεταμορφώνονται από σαυριδια σε θεές, η κούραση δεν θα εξαφανιστεί;

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δύσκολο να βρεις κάτι που να αντικαθιστά τον ύπνο και έχεις και βαρβάτο ωράριο, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ίσως η χαλαρή μουσική να σε βοηθάει να κοιμάσαι... ίσως ξαναλέω.

Καφέδες εάν πίνεις να πίνεις μόνο όταν ξυπνάς το πρωί για τόνωση. Δοκίμασε και πολυβιταμίνες αφού συμβουλευτείς  φαρμακοποιό πρώτα.

Το makeup όντως βοηθάει αλλά αν σε πάρουν χαμπάρι θα γίνεις ρεζίλι ειδικά αν δεν ξέρεις να το κάνεις, η κοπέλα σου ίσως μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

Εντόπισε τα σημεία στο πρόσωπο που θελουν βελτίωση και προσπάθησε με κρέμες αρχικά. Υπάρχουν και αντρικές σειρές πχ nivea κατά της κούρασης σε super market...

Δημοσ.

Δεν καπνιζω, δεν πινω ουτε ποτα αλλα ουτε και καφεδες. Φρουτα και φυσικους χυμους δυστυχως για καποιο λογο δεν τους δινω τη σημασια που πρεπει. Λιπαρα και βαριες τροφες δεν τρωω γιατι δεν σερβιρει το καταστημα που δουλευω και δευτερον γιατι οταν φτιαχνω εγω φαγητο σπιτι μου σιγουρα δεν ειναι βαρυ. Καταλαβαινω οτι εχω ελειψη απο θερμιδες γιατι πολλες φορες δεν προλαβαινω να φαω καν και οταν θα ερθει η στιγμη να φαω θα το κανω σχετικα γρηγορα.

Τι σκατά, όλα αυτά φταίνε. :P

Δημοσ.

Νομίζω ένα καλό μπάνιο και θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς καλύτερα και θα σε κάνει να φαίνεσαι λιγότερο κουρασμένος την επόμενη μέρα. Γιατί δε δοκιμάζεις και έναν ανεμιστήρα αν το κλιματιστικό σε ενοχλεί; Σαν τον ύπνο δεν ξεκουράζει τίποτα, εννοείται, αλλά πρέπει να ψάξεις τα πάντα που μπορεί να σε εμποδίζουν απ΄ το να κοιμάσαι καλά όσες ώρες μπορείς.

Δημοσ.

10 ώρες την μέρα και κάθε μέρα δεν είναι τόσο τραγικό.

Μιλάει κάποιος απο την "άνεση" που του προσφέρει η αφάνεια της θέσης του ή κάποιος που έρχεται face to face κάθε μέρα με εκατοντάδες κόσμου,τα κολλήματα,τα κόμπλεξ του και δέν συμμαζεύεται;

Θα ήθελες real-time interaction με τους πελάτες σου εν ώρα εργασίας;Τι...θα ήταν ενδιαφέρον;Στο δίωρο τα crock σου θα κοσμούν ξένο οισοφάγο...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να σαι gay ρε μαν για να χρησιμοποιήσεις μακιγιάζ. Και ο συγκεκριμένος μου κάνει για ΠΟΛΥ!!!!!

Έχω χρησιμοποιήσει μια φορά σε μια επίδειξη στο μαγαζί ενός κολλητού, το αποτέλεσμα ήταν απλά απίστευτο. Μιλάμε δεν ξέρω τι σκατά μου έβαλε η μακιγιέζ αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι δεν φαινόταν κάτι. Θέλω να πω στις γκόμενες καταλαβαίνεις ότι η άλλη είναι Ινδιάνος στα χρώματα του πολέμου (και το πρωί τρως την ήττα της ζωής σου)

Still δεν πρόκειται να μπω ποτέ στην διαδικασία, εδώ ξύρισα το κεφάλι μου για να μην τρώω ούτε ένα sec στον καθρέφτη :lol:

Δημοσ.

ποια ζέστη ρε πούστη μου, στη σαχάρα δουλεύεις ;

ακόμα δεν έχει πιάσει ζέστη. 25-27 βαθμούς έχει στις παραλίες.

Δημοσ.

Κύπρο είναι ο ikaruga και προφανώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές.

Για μένα από τους 30 βαθμούς αρχίζουν τα ζόρικα. 

Δημοσ.

10 ώρες την μέρα και κάθε μέρα δεν είναι τόσο τραγικό.

Το προβλημα δεν ειναι οι 10 ωρες αλλα οι 10 ακανονιστες ωρες. Οπως βλεπεις ειναι 1:20 και μολις γυρισα... Ξαναδουλευω στις 9 και ακομα ουτε εχω φαει, ουτε εχω κανει μπανιο και γενικα δεν χαλαρωσα καν. Βαλε και αυτο που λεει ο Tenshi οτι ερχομαι σε επαφη αμεσα  με τους πελατες (και οποιος ξερει τι εστι Κυπραιος πελατης καταβαινει), βαλε και το γεγονος οτι δεν εχω καποιον για απλη βοηθεια σε οτι και να χρειαστω και θα πρεπει να το κανω μονος μου και νομιζω οτι λιγο λιγο ολο αυτο ειναι κατανοητο πως μαζευεται. 

Chill ασε τις βαφες για τις φλομπες. Φραντσεσκα ηδη ξερω τι με εμποδιζει να κανω εναν καλο υπνο αλλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο αν δεν παρω καποιο εκτεταμενο ρεπο. 

ποια ζέστη ρε πούστη μου, στη σαχάρα δουλεύεις ;

ακόμα δεν έχει πιάσει ζέστη. 25-27 βαθμούς έχει στις παραλίες.

Στην Ελλαδα...στην Κυπρο ηδη ζουμε τα πρωτα μας 38άρια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...