Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 άλλο τα καινούργια τεθωρακισμένα και άλλο το m113 του '60, αυτά τα χρεπια είναι όλο σίδερο μέσα, όπου και να χτυπήσεις την ακούς, αμφιβάλλω και αν έχουν ζώνες ασφαλειας. (αερόσακους δεν το συζητάμε) μπορεί κιόλας επειδή είναι μεγάλη άσκηση να έβγαλαν ότι έχουν και δεν έχουν από τον όρχο, και τα ασυντήρητα ακόμη.. 1
Praktor007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Γιατί αδύνατο; Άμα έφερε τούμπα πολύ θέλει να πεταχτεί έξω απτη θέση του; Ε, λίγο-πολύ. άλλο τα καινούργια τεθωρακισμένα και άλλο το m113 του '60, αυτά τα χρεπια είναι όλο σίδερο μέσα, όπου και να χτυπήσεις την ακούς, αμφιβάλλω και αν έχουν ζώνες ασφαλειας. (αερόσακους δεν το συζητάμε) μπορεί κιόλας επειδή είναι μεγάλη άσκηση να έβγαλαν ότι έχουν και δεν έχουν από τον όρχο, και τα ασυντήρητα ακόμη.. Ακόμα και να μην είχε γίνει η συντήρηση ρουτίνας, όταν ένα τεθωρακισμένο που υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο για ανώμαλους δρόμους και καταβάσεις, που έχει μέγιστη ταχύτητα τα 65 χλμ/ώρα και που υποτίθεται ότι το περιβάλει παχύ μέταλλο, μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να προέκυψε τέτοια ζημιά από ένα "πέσιμο". Έπρεπε να ήταν η κακοτυχία του αιώνα. Εννοείται ότι δεν τα συγκρίνω με τα νεότερα μοντέλα, απλά μου προκαλεί απορία το πως έγινε το ατύχημα και προκλήθηκαν όλα αυτά.
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 (αερόσακους δεν το συζητάμε) σοβαρα το λες αυτο; αεροσακους και ζωνες παραρμοφωσης εχουν τα επιβατικα, οχι τα πολεμικα αρματα παντου γυμνο μεταλλο εχουν αυτα οσο καινουρια και αν ειναι , σιγα μη σου βαλουν και μαξιλαρακια και μαλακα πλαστικα που θα ζουλιονται επισης ακομα και αν δεν ηταν εκτεθειμενος εξωτερικα (για να πεταχτηκε ή οτιδηποτε) , αυτο που ισχυει ειναι οτι οσο πιο βαρυ το οχημα μεσα στο οποιο θα εισαι οταν θα συγκρουστεις με κατι ακινητο, τοσο το χειροτερο για σενα γιατι τοσο μεγαλυτερες μεγαλυτερες δυναμεις θα σου ασκηθουν με λιγα λογια αν εχεις αρμα και πας να τρακαρεις με τοιχο, να ευχεσαι να τον διαλυσει, γιατι αν δε τον διαλυσει την εβαψες , πιο ασφαλης θα εισαι σε ενα πολιτικο οχημα 1
hla Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν είναι και τόσο δύσκολο να οδηγήσεις παπάκι, η εκπαίδευση μια χαρά είναι! Η κακιά η στιγμή ήταν, συμβαίνουν αυτά.Αρχίσατε τα κομπλεξικά πάλι. Δεν βαρεθήκατε αυτή τη μιζέρια; πεστα ρε φιλε! για τη μαρφιν τιποτα, ε;;; 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Η κακιά η στιγμή ήταν, συμβαίνουν αυτά.Αρχίσατε τα κομπλεξικά πάλι. λες και διαβάζω το πόρισμα της εδε... αεροσακους και ζωνες παραρμοφωσης εχουν τα επιβατικα, οχι τα πολεμικα αρματα παντου γυμνο μεταλλο εχουν αυτα οσο καινουρια και αν ειναι , σιγα μη σου βαλουν και μαξιλαρακια και μαλακα πλαστικα που θα ζουλιονται δεν ξέρω ακριβώς πως είναι τα καινούργια, ένα m113 που είχα δει από μέσα μου έκανε εντύπωση ποσο έλειπες ήταν στο θέμα ασφαλειας. Αν δεν κάνω λάθος οι οδηγοί πρέπει να φοράνε και διαφορετική στολή με προστατευτικά.
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δεν ξέρω ακριβώς πως είναι τα καινούργια, ένα m113 που είχα δει από μέσα μου έκανε εντύπωση ποσο έλειπες ήταν στο θέμα ασφαλειας. Αν δεν κάνω λάθος οι οδηγοί πρέπει να φοράνε και διαφορετική στολή με προστατευτικά. δες πχ ενα leo 2 που ειναι το πιο συγχρονο αρμα που εχουμε ειδικες στολες και κρανη εννοειται οτι φορανε , οσες φορες τους εβλεπα δηλαδη ηταν παντα ντυμενοι ετσι
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτό είναι περιβάλλον οδηγού, σοβαρού οχήματος! Τι φεραρολαμποργκινοπόρσε και τρίχες περμανάντ; Άμα έχει guts ο οδηγός τού οποιουδήποτε supercar, ας τολμήσει να σε προκαλέσει σε φανάρι... 6
headbanger Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτό είναι περιβάλλον οδηγού, σοβαρού οχήματος! Τι φεραρολαμποργκινοπόρσε και τρίχες περμανάντ; Άμα έχει guts ο οδηγός τού οποιουδήποτε supercar, ας τολμήσει να σε προκαλέσει σε φανάρι... ναι θα τον στείλεις 0-100 σε 0.4 δευτερόλεπτα. φωνάζοντας με ρυθμό άγριου ελληνα οδηγού καμπόυ " κάνε στην άκρη ρε μαλάκα μην σε πατήσω" 1
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ναι θα τον στείλεις 0-100 σε 0.4 δευτερόλεπτα. Άσε που και με τόσα να φύγει, πάλι τον ταΐζεις χώμα αν θες. Σε πόσο χρόνο άραγε, να πιάνει τα 100 από στάση, το ...κουτσούβελο αυτουνού;
Muchacho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πώς άραγε επιλέχθηκε ο Στάθης Κρόκος;Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, στη μονάδα που υπηρετούσε έφτασε σήμα το οποίο ανέφερε ότι στην άσκηση θα έπρεπε να συμμετέχουν 10 τεθωρακισμένα. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι υπήρχαν διαθέσιμοι μόνο 9 οδηγοί ΕΠΟΠ. Όταν ενημερώθηκε ο διοικητής για την έλλειψη δυναμικού, διέταξε να συμμετάσχει και ένας φαντάρος, που δεν ήταν άλλος από τον νεαρό Στάθη Κρόκο.«Ο οπλίτης είχε την ειδικότητα, αλλά ήταν η τρίτη φορά που οδηγούσε τέτοιο όχημα και η πρώτη που θα έβγαινε στην άσφαλτο. Είχε εκφράσει την ανασφάλειά του και δυστυχώς συνέβη το μοιραίο. Έπαιξε ρόλο ότι το κάθισμά του ήταν λίγα εκατοστά ψηλότερα από το προβλεπόμενο, κι έτσι -λόγω ύψους- δεν κατάφερε να προφυλαχθεί στο εσωτερικό του οχήματος κατά την πτώση. Ευτυχώς ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πώς άραγε επιλέχθηκε ο Στάθης Κρόκος; Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, στη μονάδα που υπηρετούσε έφτασε σήμα το οποίο ανέφερε ότι στην άσκηση θα έπρεπε να συμμετέχουν 10 τεθωρακισμένα. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι υπήρχαν διαθέσιμοι μόνο 9 οδηγοί ΕΠΟΠ. Όταν ενημερώθηκε ο διοικητής για την έλλειψη δυναμικού, διέταξε να συμμετάσχει και ένας φαντάρος, που δεν ήταν άλλος από τον νεαρό Στάθη Κρόκο. «Ο οπλίτης είχε την ειδικότητα, αλλά ήταν η τρίτη φορά που οδηγούσε τέτοιο όχημα και η πρώτη που θα έβγαινε στην άσφαλτο. Είχε εκφράσει την ανασφάλειά του και δυστυχώς συνέβη το μοιραίο. Έπαιξε ρόλο ότι το κάθισμά του ήταν λίγα εκατοστά ψηλότερα από το προβλεπόμενο, κι έτσι -λόγω ύψους- δεν κατάφερε να προφυλαχθεί στο εσωτερικό του οχήματος κατά την πτώση. Ευτυχώς ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές. Βρε δε πα να λες εσυ...Βγηκε το πορισμα στα πρωτα ποστ του thread. Ο μ@λ@κ@ς ο οδηγος φταιει, μαλλον θα εκανε παντιλικια με το αρμα. 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Mια διαλυμένη ερπύστρια στο "αρχαίο" Μ113 ήταν η αιτία του θανατοφόρου ατυχήματος όπως δείχνει η πρώτη εικόνα από το όχημα που ανασύρθηκε. Συγκεκριμένα κόπηκε η δεξιά ερπύστρια του οχήματος και εξ αυτού του λόγου το όχημα προσέκρουσε στην δεξιά μπάρα, όπως μετέδωσε πρώτο το defencenet.gr. O 20χρονος οδηγός του ΤΟΜΠ, προσπάθησε να το κρατήσει στο δρόμο, αλλά αυτό έφυγε αριστερά. Μόλις που πρόλαβε και πήδηξε από το όχημα ένας δεύτερος πεζοναύτης. Το όχημα ήταν "ηλικίας" 51 ετών. Η φάλαγγα 18 οχημάτων του 575 τάγματος πεζοναυτών ξεκίνησε από το στρατόπεδο στον Αυλώνα με προορισμό το λιμάνι του Ωρωπού. Τα 10 ερπυστριοφόρα οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Μ113 μαζί με οκτώ στρατιωτικά τζιπ τύπου Hummer επρόκειτο να φορτωθούν σε αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για να διεξαχθεί ένα από τα σενάρια της τακτικής άσκησης. Ο 20χρονος πεζοναύτης από την Κάρυστο οδηγούσε το όχημα μεταφοράς προσωπικού με την θυρίδα του οδηγού ανοικτή, όπως γίνεται πάντα προκειμένου να υπάρχει ορατότητα του οδηγού (βλέπουμε στην φωτό πως προεξέχει και πολεμά - ο Θεός να φυλάξει... - ο οδηγός και ο αρχηγός πληρώματος του Μ113 ενρελώς ακάλυπτοι) , αφού τα παλαιά οχήματα όπως το Μ113 δεν διαθέτουν περισκόπιο οδήγησης υπό την προστασία του θώρακα. Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι οδηγοί των ερπυστριοφόρων -όταν συμμετέχουν σε φάλαγγα- οδηγούν με το κάθισμα υπερυψωμένο και το κεφάλι πάνω και έξω από το όχημα. Μόλις το Μ113 «τούμπαρε», ο οπλίτης έπεσε από το ερπυστριοφόρο με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να τον καταπλακώσει. τώρα που πέθανε λέτε να στείλουν χρεωστικό για τις ζημιες στην οικογένεια του η μονο όταν επιζήσεις το κάνουν αυτό;
headbanger Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 μόνο αν επιζήσεις. είχε χρεωστικό και ο πατέρας μου από το 80 όταν βούλιαξε στον Εβρο λόγο ενός μαλάκα δόκιμου -νυκτερινή άσκηση, νουμπάς δόκιμος (σε μχ30 νομίζω).
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ξέρει κανείς αν ήταν κληρωτός; Γιατί νομίζω απαγορεύεται να οδηγήσει τεθωρακισμένο όχημα απλός φαντάρος (τουλάχιστον αυτό ίσχυε το '05 που πήγα) Το ίδιο μου είπε ένας στρατιωτικός σήμερα. Το παιδί ήταν φαντάρος και δεν ξέρω κατά πόσο επιτρεπόταν να οδηγήσει.. Στο συγκεκριμένο όχημα το κεφάλι προεξέχει, αλλά σε κανονικές συνθήκες το κάθισμα έχει τόσο βάθος, ώστε να σου επιτρέψει να σκύψεις μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα