Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πραγματα δεν τα εχω αγορασει 1)μητρικη 990XA-ud3 link(http://www.e-shop.gr...t?id=PER.526085)   2)επεξεργαστης AMD FX 8350 4.0GHZ 8-CORES link(http://www.e-shop.gr...t?id=PER.559642)     3)Τροφοδοτικο AEROCOOL STRIKE-X 600W link(http://www.e-shop.gr...t?id=PER.808792) 4)Μνημες RAM G.SKILL 1866MHZ (2X4) 8GB link(http://www.e-shop.gr...t?id=PER.552263)!!!!!!!!!!!!Καρτα γραφικων δε ξερω ποια να βαλω αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια???Η αν μπορουσατε να μου πειτε να αλλαξω καποιο πραγμα απο το μηχανημα......περιπου υπολογιζω στα 500 euro το build χωρις κουτι αν μπορουσατε να μου πειτε  τι να αλλαξω σε αυτο το build για να χαμηλωσει το κοστος????Και η οθονη μου ειναι samsung SyncMaster 913v link(http://reviews.cnet....7-31412612.html)

πιστευω μηπως να εβαζα ενα επεξεργαστη πιο μικρο π.χ 6cores???

Δημοσ.

Ως ενεργό μέλος στο θέμα με τις αναβαθμίσεις παραθέτω μια τυπική φόρμα που είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τα άτομα που ασχολούνται με συνθέσεις υπολογιστών να σας δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . 

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :500-520

Χρήση υπολογιστή :games-internet

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:δε ξερω ακριβως

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Η οθονη μου ειναι η Samsung SyncMaster 913v

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?το συστημα θα δεθει απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Windows 7

Συμπλήρωσε την φόρμα

Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή

Αν δεν μας πεις έστω για ποιο λόγο τον θες τον Η/Υ δεν έχει νόημα να σου πούμε κάτι.

Τα πολλά cores πάντως μόνο στο rendering βοηθάνε και πουθενά αλλού.

οταν λες οτι βοηθανε μονο στο rendering τι ειναι αν μπορεις να μου πεις..???

Δημοσ.

Επειδη στο αλλο θεμα ειπες οτι δεν χρειαζεσαι case μηπως εχεις και τιποτα αλλο που μπορεις να χρησιμοποιησεις οπως HDD/SSD ή DVD-RW?

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη στο αλλο θεμα ειπες οτι δεν χρειαζεσαι case μηπως εχεις και τιποτα αλλο που μπορεις να χρησιμοποιησεις οπως HDD/SSD ή DVD-RW?

για την ακριβεια case δεν εχω απλως ειπα οτι δεν εχω επιλεξει ενα ακομα εχω ενα external disk 500GB και ενα LG DVD-ROM και δυο σκληρους 40GB και αλλο ενα 20GB

Δημοσ.

οταν λες οτι βοηθανε μονο στο rendering τι ειναι αν μπορεις να μου πεις..???

Επεξεργασία(υπολογισμός) μεγάλου αριθμού δεδομένων,όπως π.χ. όταν μετατρέπεις ένα βίντεο,αν έχεις π.χ 8 cores μπορείς να μοιράσεις την εικόνα στα 8 και ο κάθε core να κάνει το 1/8 της δουλειάς ταυτόχρονα οπότε το κάνει ποιο γρήγορα.

Αν και υπάρχει τρόπος να το κάνεις μέσου της κάρτας γραφικών αυτό το πράγμα οπότε ακόμα και για αυτό είναι άσκοποι οι πολλοί cores.

Όταν όμως έχεις έναν σύγχρονο διπύρηνο και κάνεις όλες της καθημερινές δουλειές σου και παραπάνω ταυτόχρονα και δεν πλησιάζει στο 100% ούτε για πλάκα,τότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις παραπάνω πυρήνες. 

και δυο σκληρους 40GB και αλλο ενα 20GB

Αν δεν είναι ssd μην τους υπολογίζεις καν,θα καθυστερούν το σύστημα ενώ δεν θα προσφέρουν τίποτα.

Δημοσ.

Επεξεργασία(υπολογισμός) μεγάλου αριθμού δεδομένων,όπως π.χ. όταν μετατρέπεις ένα βίντεο,αν έχεις π.χ 8 cores μπορείς να μοιράσεις την εικόνα στα 8 και ο κάθε core να κάνει το 1/8 της δουλειάς ταυτόχρονα οπότε το κάνει ποιο γρήγορα.

Αν και υπάρχει τρόπος να το κάνεις μέσου της κάρτας γραφικών αυτό το πράγμα οπότε ακόμα και για αυτό είναι άσκοποι οι πολλοί cores.

Όταν όμως έχεις έναν σύγχρονο διπύρηνο και κάνεις όλες της καθημερινές δουλειές σου και παραπάνω ταυτόχρονα και δεν πλησιάζει στο 100% ούτε για πλάκα,τότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις παραπάνω πυρήνες. 

Αν δεν είναι ssd μην τους υπολογίζεις καν,θα καθυστερούν το σύστημα ενώ δεν θα προσφέρουν τίποτα.

τους υπολογιζω απλα σαν αποθηκευτικο χωρο γιατι στο μελλον θελω να παρω ssd

καρτα γραφικων μπορειτε να μου πειτε μια στα 80-90 ευρω για παιχνιδια την θελω για παιχνιδια βεβαια μονο που η μητρικη μου παιρνει pci exress 2.0 εαν μπορω να βαλω καρτα γραφικων με pci express 3.0 ακομα καλητερα??

GIGABYTE GEFORCE GTX650 OC GV-N650OC-1GI 1GB PCI-E RETAIL καρτα γραφικων

μπορω να την βαλω στη μητρικη μου 990XA-UD3?????????

Δημοσ.

Για τι παιχνίδια προορίζεται η κάρτα?Βέβαια έχεις και μικρή ανάλυση...Οι διπύρηνοι δεν έχουν κανένα νόημα για τέτοια χρήση.

Δημοσ.

φιλε μου δε βαζω 20 η 40 GB απλα στο μελλον θα βαλω ssd εχω εναν εξωτερικο 500gb και θα βαλων αυτον για αρχη

Για τι παιχνίδια προορίζεται η κάρτα?Βέβαια έχεις και μικρή ανάλυση...Οι διπύρηνοι δεν έχουν κανένα νόημα για τέτοια χρήση.

για καινουργια παιχνιδια 2013 games.το ξερω για την αναλυση.δε βαζω διπυρηνο αν ειδες στο πρωτο μου post δε ειπα για διπυρηνο...ειμαι αναμεσα 4πυρηνο η 6 πυρηνο η 8πυρηνο

Δημοσ.

εχω εναν εξωτερικο 500gb και θα βαλων αυτον για αρχη

60ευρω περίπου που σε βγάζω εκτός budget είναι ο δίσκος. Αν σκοπεύεις να βάλεις σύντομα τον ssd καλώς αλλά να ξέρεις με τον εξωτερικό θα έχεις καινούργιο pc και θα σέρνεται. 

Δημοσ.

60ευρω περίπου που σε βγάζω εκτός budget είναι ο δίσκος. Αν σκοπεύεις να βάλεις σύντομα τον ssd καλώς αλλά να ξέρεις με τον εξωτερικό θα έχεις καινούργιο pc και θα σερνεται

ευχαριστω για την απαντησει μονο ηθελα να μου δωσεις ενα λινκ για αυτον το σκληρο.

Στη σύνθεση του vtester μπορείς να πας με 6300+7790 ή 7770

οταν εννοεισ 6300+7790 με crossfire να γινει????

Δημοσ.

Όχι βρε,τον επεξεργαστή εννοεί Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html?keyphrase=fx6300">AMD FX-6300

ευχαριστω πολυ για την διευκρυνηση θα ηθελα και κατι ακομη αν αξιζει να βαλω το cpu amd fx8350 4.0ghz 8cores?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...