Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περνώντας σήμερα έξω από το εν λόγο κατάστημα είδα κάτι κούτες έξω με πολλές ram ddr1 νομίζω και πολλούς δίσκους 80gb, 120gb σύνδεσης ide. Και θα ήθελα να μάθω, ξεστοκάρισμα κάνανε? Επίσης καθώς ανέβαινα την στουρνάρη είδα 3 μαγαζιά πλαίσιο. Γιατί τόσα πολλά?

Δημοσ.

Την Cosmodata εγώ μια ζωή έτσι τη θυμάμαι. Κάποτε είχαν και ακόμα πιο παλιά πράγματα στις κούτες :-D

Πλαισιο λειτουργούσαν όλα; Γιατί το παλιό είχε καεί, και άνοιξαν από απέναντι.

Δημοσ.

Την Cosmodata εγώ μια ζωή έτσι τη θυμάμαι. Κάποτε είχαν και ακόμα πιο παλιά πράγματα στις κούτες :-D

Πλαισιο λειτουργούσαν όλα; Γιατί το παλιό είχε καεί, και άνοιξαν από απέναντι.

Ναι όλα λειτουργούσαν. Για την cosmodata δεν ξέρω γιατί πρώτη φορά πέρασα από έξω.

Δημοσ.

Μπορεί να πέτυχαν τίποτα παππούδες και τους τα πουλούσανε :P

Τους έπιασαν κότσους :P

Δημοσ.

Τόσα χρόνια η Cosmodata έτσι είναι.

Έχει ένα ανεπίσημο στυλ. :-)

Μπορεί να πέτυχαν τίποτα παππούδες και τους τα πουλούσανε :P

Τους έπιασαν κότσους :P

Ήθελα από περιέργεια να δω πόσο τα πουλούσε. Αν ήταν έτσι μια ζωή γιατί δεν τα κατεβάζει στο παζάρι κάθε κυριακή? Κάτι μπορεί να πουλήσει.

Δημοσ.

Παλιά κομμάτια που έχουν ξεμείνει σε αποθήκες είναι, παιδιά. Ή τα πετάς όλα μαζί, ή τα αφήνεις στην αποθήκη να κάνουν παρέα στις κατσαρίδες, το ίδιο είναι. Με αυτό που κάνει η cosmodata, όλο και κάτι θα πουληθεί, σε κόσμο που θέλει να καταστήσει λειτουργικό για υποτυπώδη χρήση ένα παλιό συστηματάκι, το οποίο απλά δε γουστάρει να πετάξει. Χαμένοι σίγουρα δε βγαίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα έτσι δουλευουν κ σου έχουν φθηνό υλικό για παλιούς υπολογιστές. Εγώ τους παραδέχομαι γιατί ναι μεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις λαικούς στη συμπεριφορά κ στην κουλτούρα τους, όμως είναι συζητήσιμοι και στις τιμές και τις πωλήσεις του.

Δημοσ.

Πάντα έτσι δουλευουν κ σου έχουν φθηνό υλικό για παλιούς υπολογιστές. Εγώ τους παραδέχομαι γιατί ναι μεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις λαικούς στη συμπεριφορά κ στην κουλτούρα τους, όμως είναι συζητήσιμοι και στις τιμές και τις πωλήσεις του.

Συζητήσιμοι?

Ναι πολύ!!

Σε ένα πρόβλημα που είχα πέρασα από 10 υπαλλήλους... :)

Δημοσ.

Σε τηλ. που τους έπερνα να ρωτήσω κάτι πάντως με γείωσαν κανονικά... 3 φορές πήρα η κοπέλα μου είπε να σας συνδέσω με τον αρμόδιο....και αγγούρια...

και το κορυφαίο όλων που άρχισα να γελάω ήταν που τη 2η φορά πέρνω και με το που το σηκώνει ακούω ένα... "περίμενε" και έχω μείνει μλκς αχαχαχα...καλά λέω...και μου μιλάει μετά απο 15δευτερα

Δημοσ.

χαχαχα τραγικοί. Πλάκα έχει και το πλαίσιο που λέει πάντα ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...