zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και Πάλι μαζί σου. Ας κάνουνε προαιρετική τη πληρωμή στη δεη και ας απολύσουν με εξετάσεις. Ας κλεισουν δύο κανάλια και 15 ραδιόφωνα και μια ορχήστρα. Αλλά στο χωριό μου ας παίζει και κάτι άλλο από Τουρκία από τουρκικά κανάλια γιατί σταρ δεν πιάνει ούτε σκαι μόνο μεγκα και αυτό τουρκικά παίζει. Εξορθολογισμο θα θελα αλλά δεν το βλέπω. Σε τρεις μήνες που είπαν ότι θα ξανανοίξει αν δεν καλύπτει όπως πρέπει την Ελληνική επικράτεια τότε θα είμαι απέναντί τους και δεν θα συμφωνώ όπως τώρα. Αλλά άφησέ με να ελπίζω πως κάτι θα ξεκινήσει να αλλάζει σε αυτή την χώρα που τα πάντα μένουν στάσιμα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δηλαδή fylatos το οτι έκλεισε/κλείνει η ΕΡΤ είναι πλήγμα στον πολιτισμό μας;Αν είχε να φοβηθεί κατι αυτός ο δύσμοιρος πολιτισμός ήταν το περιεχόμενο της ΕΡΤ και οι τούρκικες σαπουνόπερες. Ναι είναι. 1
johnyblack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δηλαδή fylatos το οτι έκλεισε/κλείνει η ΕΡΤ είναι πλήγμα στον πολιτισμό μας;Αν είχε να φοβηθεί κατι αυτός ο δύσμοιρος πολιτισμός ήταν το περιεχόμενο της ΕΡΤ και οχι οι τούρκικες σαπουνόπερες. το οτι δεν καταλαβαινεις την ανωτεροτητα του προγραμματος της ερτ απο τις τουρκικες σαπουνοπερες δεν ειναι προβλημα του περιεχομενου. μαντεψε ποιανου ειναι 1
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ε σχώρα με αλλά η ισορροπία του πολιτισμού σου παραείναι εύθραυστη.Μου θυμίζει τα άγχη που προκαλούσε η διαφήμιση για τα Jumbo της Στανίση. το οτι δεν καταλαβαινεις την ανωτεροτητα του προγραμματος της ερτ απο τις τουρκικες σαπουνοπερες δεν ειναι προβλημα του περεχομενου. μαντεψε ποιανου ειναι μάλλον δικό μου.έχεις δίκιο.
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 <p>Δηλαδή fylatos το οτι έκλεισε/κλείνει η ΕΡΤ είναι πλήγμα στον πολιτισμό μας;Αν είχε να φοβηθεί κατι αυτός ο δύσμοιρος πολιτισμός ήταν το περιεχόμενο της ΕΡΤ και οι τούρκικες σαπουνόπερες.</p> Δεν έκλεισε μόνο η τι βι έκλεισε και το αρχείο που το πλήρωσε ο κόσμος άπειρα λεφτά. Έκλεισε και το ράδιο. Και οι έκλεισαν όλα. Όσο απολιτιστο θεωρώ να πας σε έναν ιδιωτικό υπάλληλο και να τον διώξεις τόσο απολιτιστο βρήκα και το απότομο κόψιμο (τσιρλιο) με τα ματ. Ή μήπως ήταν ωραία εικόνα; 1
Swimmer21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δηλαδή fylatos το οτι έκλεισε/κλείνει η ΕΡΤ είναι πλήγμα στον πολιτισμό μας;Αν είχε να φοβηθεί κατι αυτός ο δύσμοιρος πολιτισμός ήταν το περιεχόμενο της ΕΡΤ και οχι οι τούρκικες σαπουνόπερες. Η ΕΡΤ ηταν και το ιστορικο αρχειο, το αρχειο εφημεριδων, το ραδιοφωνο, καποιες ποιοτικες εκπομπες και ντοκιμαντερ αλλα και οι ειδησεις στην νοηματικη κλπ... οσο να ναι ειναι πληγμα, και πιστευω πως ΣΚΑΙ, ΕΤ1 και ΝΕΤ (ΕΤ3 δν εβλεπα πολυ) ηταν πιο πανω σε ποιοτητα απο τα υπολοιπα καναλια.. 1
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και Πάλι μαζί σου. Ας κάνουνε προαιρετική τη πληρωμή στη δεη και ας απολύσουν με εξετάσεις. Ας κλεισουν δύο κανάλια και 15 ραδιόφωνα και μια ορχήστρα. Αλλά στο χωριό μου ας παίζει και κάτι άλλο από Τουρκία από τουρκικά κανάλια γιατί σταρ δεν πιάνει ούτε σκαι μόνο μεγκα και αυτό τουρκικά παίζει. Εξορθολογισμο θα θελα αλλά δεν το βλέπω. Σε τρεις μήνες που είπαν ότι θα ξανανοίξει αν δεν καλύπτει όπως πρέπει την Ελληνική επικράτεια τότε θα είμαι απέναντί τους και δεν θα συμφωνώ όπως τώρα. Αλλά άφησέ με να ελπίζω πως κάτι θα ξεκινήσει να αλλάζει σε αυτή την χώρα που τα πάντα μένουν στάσιμαΓιατί να το κλείσεις άλλαξε το άρδην απότομα κρατώντας το ανοιχτό. Όσο για την μη κρατική ερτ ειδωμεν Επίσης θέλουν να αλλάξουν μια σηψη βαθιά. Ας βγάλουν το μεγάλο τσιρότο του εσυ της εφορίας της πολεοδομιας. Δεν ξεκινάς απ το κανάλι ή τουλάχιστον το κάνεις πιο λογικά. Δεν είμαι υπέρ των εργαζομένων, τουλάχιστον όχι όλων, αλλά ερτ γιατί όχι μικρή και ωραία; Αυτό το μαχαίρι φέρνει στο μυαλό Αίγυπτο Συρία και αποκοπή του ίντερνετ
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Διαφωνούμε επι της διαδικασίας του κλεισίματος δηλαδή ή επι της ουσίας που ειναι αυτό καθεαυτό το κλείσιμο;Έπισης δεν εξαφανίζεται - θεωρώ - το κρατικό κανάλι και τα αρχεία του.Αναδιαρθώνεται,εξυγιαίνεται και επανεμφανίζεται ως κάτι καλύτερο.Αύτο εισπράττω εγώ.Έκτος εαν το θέμα ειναι η φασιστική,αυταρχική διακοπή του.
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 λενε οτι οταν κοπασει ο κοσμος(κατα τις 5) θα μπουνε μεσα τα ματ. το προγραμμα της ερτ ηταν ενα απο τα καλυτερα.εδειχνε ταινιες διαμαντια και οχι μπλοκμπαστερ για τα νουμερα,καταπληκτικες σειρες ελληνικες και ξενες,αθλητικα γεγονοτα.εφερε το γ@μημενο το hd οταν ο αντ1 εκπεμπε στε 360p(και χειροτερα..) και τοσα τοσα αλλα.και ναι επαιξε κακοδιαχειρηση αλλα ειναι κρατικα καναλια.φαντασου αν αυριο κλεισει το bbc,το rai κ.α. ας τα κλεινανε ολα και ας αφηνανε ενα μονο για ειδησεις και αθλητικα μεχρι να γινει η αναδιοργανωση.
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γιατί να το κλείσεις άλλαξε το άρδην απότομα κρατώντας το ανοιχτό. Όσο για την μη κρατική ερτ ειδωμεν Έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει κάτι σε δημόσιο οργανισμό ενώ είναι αυτός ανοιχτός; Ξαναλέω, σε τρεις μήνες θα δούμε πως θα πάει. Για την ώρα παίζει το 90% από όσους φωνάζουν για την ΕΡΤ να έχουν να δουν από την Γιουροβίζιον τότε που ήταν οι Lordi στην Αθήνα.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καιρός ήταν, επιτέλους. Το γκέτο αυτό με τους επίορκους, τους μαϊμού εργαζόμενους, τις χιλιάδες ώρες μαϊμού υπερωριών, των 20.000 € ανα επεισόδιο του Παπαδόπουλου, στις "όποτε μου καπνίσει απεργία" στις αθλητικές μεταδόσεις, στις άρχηστες βυσματικές εκπομπές με μηδέν τηλεθέαση, σε όλα αυτά: OYΣΤ.Bonus:http://www.fimes.gr/2013/06/ert-misthoi-3/
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν θελησουμε να κανουμε ενα παρτυ γι'αυτους που χαρηκαν(κι εγω φυσικα) επειδη εκλεισε η ερτ θα βρισκαμε τοσο μεγαλο χωρο?
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 των 20.000 € ανα επεισόδιο του Παπαδόπουλου 37.141 αν δεν κάνω λάθος
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 το προγραμμα της ερτ ηταν ενα απο τα καλυτερα.εδειχνε ταινιες διαμαντια και οχι μπλοκμπαστερ για τα νουμερα,καταπληκτικες σειρες ελληνικες και ξενες,αθλητικα γεγονοτα.εφερε το γ@μημενο το hd οταν ο αντ1 εκπεμπε στε 320p(και χειροτερα..) και τοσα τοσα αλλα. τι 320p !140p με το ζόρι...ήταν/είναι οι αγωνες που έδειχνε ο Ant1 1
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τα....διαμάντια της ΝΕΤ,ΕΤ1,ΕΤ3: http://www.livemovies.gr/search-shows-by-channel/ΝΕΤ?page=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις