cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τα....διαμάντια της ΝΕΤ,ΕΤ1,ΕΤ3: http://www.livemovies.gr/search-shows-by-channel/ΝΕΤ?page=1 Σταμάτα να τρολλάρεις. Ξέρεις πολύ καλά ότι όσοι είπαν για διαμάντια δεν αναφέρονται σε αυτά
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 <p>λενε οτι οταν κοπασει ο κοσμος(κατα τις 5) θα μπουνε μεσα τα ματ.</p> <p>το προγραμμα της ερτ ηταν ενα απο τα καλυτερα.εδειχνε ταινιες διαμαντια και οχι μπλοκμπαστερ για τα νουμερα,καταπληκτικες σειρες ελληνικες και ξενες,αθλητικα γεγονοτα.εφερε το γ@μημενο το hd οταν ο αντ1 εκπεμπε στε 360p(και χειροτερα..) και τοσα τοσα αλλα.και ναι επαιξε κακοδιαχειρηση αλλα ειναι εινα κρατικα καναλια.φαντασου αν αυριο κλεισει το bbc,το rai κ.α.</p> <p> </p> <p>ας τα κλεινανε ολα και ας αφηνανε<u> ενα</u> μονο για ειδησεις και αθλητικα μεχρι να γινει η αναδιοργανωση.</p> Οντως τρομερο προγραμμα......πιο βαρετο πεθαινεις.....πρωτα ομως σπας την tv. 1
gigisoni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 λοιπον για να τελειωσουν οι παπατζες στειλε ισολογισμο να δουμε ποσο μεσα εμπαινε http://newpost.gr/post/60968/me-pleonasma-17-ekat-eyro-i-ert/ Φίλε, ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.Και να έκλεισε με πλεόνασμα 17 εκατομμυρίων, με απλά μαθηματικά σου έβγαλα ο.τι κόστισε 500 εκατομμύρια στον ελληνικό λαό, άρα ολχι απλά ΔΕΝ έκλεισε με πλεόνασμα, αλλά μας έβαλε μέσα και 483 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Προβληματικά και ζημιογόνα ήταν πάρα πολλά στην κρατική τηλεόραση, τα περισσότερα καταφανή(υπεράριθμοι, εργαζόμενοι φαντάσματα, υπέρογκοι μισθοί, γελοίες εκπομπές πχ παπαδόπουλου κλπ). Εσύ περιμένεις από τον απλό εργαζόμενο να αυξήσει την τηλεθέαση ή τρολλάρεις ωμά; Επίσης πρόβλημα είναι ότι λες "ΕΡΤ" λες και όλοι είναι ίδιοι εκεί μέσα. Δεν σε νοιάζει καν να πεις ότι κάποιοι δούλευαν ή είχαν μπει με την αξία τους. Και επίσης η τηλεθέαση ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ που ήταν μικρή, γιατί ο κόσμος βλέπει Τατιάνα και ειδήσεις σταρ. Οι πιο κουλτουριάρικες εκπομπές και ταινίες πόσο τηλεθέαση είχαν; Πολύ μικρή αλλά δεν έπρεπε να σταματήσουν ποτέ για χάρην της τηλεθέασης των ζώων του καναπέ Αν εγώ είμαι σωστός στη δουλειά μου αλλά βλέπω ότι η επιχείριση που δουλεύω δεν πάει και πάει για πτώχευση, αλλά δεν προσπαθώ να βρω αλλού δουλειά και ζω σε αυτήν την κατάσταση 20 χρόνια, πρώτον θα είχα πεθάνει της πείνας και εγώ και η οικογένειά μου γιατί η πτωχευμένη επιχείριση φυσικά 20 χρόνια δεν θα με πλήρωνε αλλά εγώ ως σωστός θα συνέχιζα να δουλεύω αμισθί και δεύτερον θα ήμουν υπεύθυνος για την κατάστασή μου. Από την άλλη, έχεις τους "σωστούς" της ΕΡΤ που χάρι στην μονιμότητα, ζούσαν στην υγεία του κορόιδου. Ενδιαφέρθηκε κανένας για τον γαμπρό μου μου του χρωστά το αφεντικό του 20.000; Ή μήπως όταν εγώ απολύθηκα το 2004, μαζί με άλλους 150 εργαζομένους χάρη στο 10% του προσωπικού που έδινε ο νομοθέτης δικαίωμα στην επιχείριση να απολύσει επειδή τολμήσαμε να κάνουμε απεργία για μια μέρα, μας αφιέρωσαν εκπομπή στην ΕΡΤ; Όχι, η επιχείριση εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμα που της έδινε ο νόμος, έριξαν κλήρο γιατί σίγουρα με κλήρο επιλέχτηκαν τα άτομα, και μας διαολόστειλαν. Και σε πληροφορώ, εκτός της απεργίας που τόλμησα να κάνω, από τους πιο σωστούς ήμουν εκεί μέσα. Στα τσακίδια λοιπόν ακόμα μια φορά. ] Και τα δημοτικά σχολεία. Αφορισμούς σε όλα. Και εγώ επιχείρηση έχω και πικραμένος είμαι αλλά προσπαθώ να βλέπω κριτικά το θέμα. Αξιολόγηση και καλό μάνατζμεντ και αν δεν τραβάει κλείσιμο. Το μάνατζμεντ της ερτ η κυβέρνηση δεν το είχε; Άρα για τη διαφθορά ποιος φταίει αν όχι ο εκάστοτε κόμματικος διευθυντής της ερτ; Τα δημοτικά σχολεία παράγουν έργο και μορφώνουν τα παιδιά. Τι έργο και σε ποιους παράγει η ΕΡΤ; 3
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ;; Δεν σε καταλαβαίνω.Καλό ειναι να 'χουμε και μια εικόνα ποιά ηταν επιτέλους αυτά τα διαμάντια της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. (Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που το ειδες το τρολλάρισμα.)
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οντως τρομερο προγραμμα......πιο βαρετο πεθαινεις.....πρωτα ομως σπας την tv. Ας ελπίσουμε ότι το νέο κανάλι θα φέρει transformers
fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Διαφωνούμε επι της διαδικασίας του κλεισίματος δηλαδή ή επι της ουσίας που ειναι αυτό καθεαυτό το κλείσιμο;Έπισης δεν εξαφανίζεται - θεωρώ - το κρατικό κανάλι και τα αρχεία του.Αναδιαρθώνεται,εξυγιαίνεται και επανεμφανίζεται ως κάτι καλύτερο.Αύτο εισπράττω εγώ.Έκτος εαν το θέμα ειναι η φασιστική,αυταρχική διακοπή του. Εγώ διαφωνώ προσωπικά καθαρά με το εξής : δεν ξέρω ποιος πως και με ποια μέθοδο θα διατηρήσει αυτά που έχω πληρώσει κτιριακά ιστορικά κλπ. Ας μου έλεγαν τη διαδικασία και ας ήταν λογική και πιο δημοκρατική. Και τέλος ρε ενώ μόλις έχασες μια επένδυση βλ δέπα δεν απαξιωνεις δημόσια μια ιδιοκτησία σου για να τη πουλήσεις μετά. Σαν να βάζω πωλητήριο για το σπίτι μου και να γράφω πάνω 120 τετραγωνικά πρώην πορνειο συφιλιαρικο. Σοβαρή κυβέρνηση είναι αυτή; Σοβαρό μάνατζμεντ; Αντε να δώσει τώρα λεφτά κάποιος για αυτό το αίσχος.
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 @cthulhucarbide:εσύ παρακολουθούσες κρατική τηλεόραση ή υπερασπίζεσαι το πρόγραμμα της λόγω περιρρέουσας ατμόσφαιρας;
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ;; Δεν σε καταλαβαίνω.Καλό ειναι να 'χουμε και μια εικόνα ποιά ηταν επιτέλους αυτά τα διαμάντια της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. (Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που το ειδες το τρολλάρισμα.) Εκπομπές όπως το "Σαν σήμερα", διάφορες για την υγεία και πάρα πολλές που δεν μου έρχονται αλλά και οι ταινίες που έβαζε που και που. Το αν ήταν βαρετές ή όχι δεν έχει σημασία
johnyblack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 η ερτ ειναι/ηταν πλεονασματικη ακομα περιμενω τους ισολογισμους με τα νουμερα που ελεγες gigisoni
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ διαφωνώ προσωπικά καθαρά με το εξής : δεν ξέρω ποιος πως και με πια μέθοδο θα διατηρήσει αυτά που έχω πληρώσει κτιριακά ιστορικά κλπ. Ας μου έλεγαν τη διαδικασία και ας ήταν λογική και πιο δημοκρατική. Και τέλος ρε ενώ μόλις έχασες μια επένδυση βλ δέπα δεν απαξιωνεις δημόσια μια ιδιοκτησία σου για να τη πουλήσεις μετά. Σαν να βάζω πωλητήριο για το σπίτι μου και να γράφω πάνω 120 τετραγωνικά πρώην πορνειο συφιλιαρικο. Σοβαρή κυβέρνηση είναι αυτή; Σοβαρό μάνατζμεντ; Αντε να δώσει τώρα λεφτά κάποιος για αυτό το αίσχος. Αυτά που είχες/είχαμε πληρώσει και τόσο καιρό τα καπηλεύονταν οι διάφοροι κρατικοδίαιτοι δεν τα λυπάσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις