evoracing Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα... Πριν από λίγο μου "έφαγε" το CD το XBox360. Είναι γραμμή 1mm και απλά είναι σαν να θόλωσε το CD. Αν κάνω με το νύχι καταλαβαίνεις απλά μια αγριάδα στο CD. Το έτρεξα το CD αλλά φτάνει σε κάποια σημεία που κολλάει το game. Τι μπορώ να κάνω? είδα κάτι με οδοντόκρεμα και μετά λέει το ξεπλένεις. Τι? το βάζεις μέσα στο νερό όλο το CD? Αν το πάω για επιδιόρθωση θα μου το κάνουν? τι τιμή πάει περίπου?
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δε γνωρίζω αν θα λειτουργήσει, πάντως καταστήματα όπως το Seven (βασικά, σίγουρα τα Seven, για τα υπόλοιπα λογικά είναι θέμα τύχης), έχουν μηχάνημα για τα CDs τους. Κάνε μια βόλτα. Ίσως βγει κάτι καλό.
evoracing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κανένα μαγαζάκι στο mall? (θα περάσω αύριο για να μην τρέχω πέρα δώθε)... Θα το έβγαζα φωτογραφία αλλά δεν καταλαβαίνεις και πολλά με μια φωτογραφία...
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Είμαι από Χαλκίδα. Στο mall δεν είχε κάτι Virgin κ.λπ.; Σε οποιοδήποτε κατάστημα παίζουν CD, ρώτα. Δε χάνεις κάτι.
evoracing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Άστο βρήκα στην Νέα Ιωνία δίπλα στον σταθμό . Σε ευχαριστώ...Υ.Γ.: Άμα δεν έχουν στο Seven θα σου κάνω μήνυση
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αν είναι απλά γρατζουνιά υπάρχει περίπτωση να φύγει, αν υπάρχει βάθος, έχει φάει το πλαστικό δηλαδή τότε το CD μπορεί και να αχρηστεύθηκε.
fylatos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αν είναι παιχνίδι της microsoft στο αντικαθιστούν δωρεάν απλά πρέπει να το ζητήσεις με chat στο support. Εφ όρου ζωής. Εννοώ Microsoft Studios
evoracing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ειναι το Need for speed hot pursuit. Δεν νοιώθω να έχει βάθος απλα όταν το κάνω με το νύχια νοιώθω ότι ειναι άγριο, δεν "κλωτσαει" όμως το νύχι. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα