Hal9000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εδώ ακούμε τις προτάσεις σας για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για το GoGadget.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πρωτα απ'ολα καλο ξεκινημα με το site ! Εξαιρετικη ιδεα οπως και η υλοποιηση του !! Παρατήρησα οτι οταν πας να επεξεργαστεις μια ηδη καταχωρημενη δικια σου αξιολογηση δεν σου επιτρεπει να αλλαξεις τιποτα,σαν να ειναι κλειδωμενα τα sections της αξιολογησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καποιο συστημα επιβράβευσης για αυτούς που ασχολούνται και απαντάνε. Κίνητρα για να βοηθάνε όσο περισσότερο μπορούν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 καλησπέρα έκανα μια αξιολόγηση για το νεξους το 4 μπήκα μετά από λίγο να δω και τις υπόλοιπες και φαίνονται (προς το παρόν) 11 αξιολογήσεις οι οποίες είναι σε 3 "σελίδες" από την 1η σελίδα μπορώ να πατήσω κανονικά πάνω στο link "Διαβάστε την πλήρη Αξιολόγηση" αλλά μόλις αλλάζω σελίδα και πατάω το ίδιο link από άλλη αξιολόγηση, με βγάζει σε άκυρη σελίδα (στην αρχική) μάλλον θέλει φτιάξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Members Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 καλησπέρα έκανα μια αξιολόγηση για το νεξους το 4 μπήκα μετά από λίγο να δω και τις υπόλοιπες και φαίνονται (προς το παρόν) 11 αξιολογήσεις οι οποίες είναι σε 3 "σελίδες" από την 1η σελίδα μπορώ να πατήσω κανονικά πάνω στο link "Διαβάστε την πλήρη Αξιολόγηση" αλλά μόλις αλλάζω σελίδα και πατάω το ίδιο link από άλλη αξιολόγηση, με βγάζει σε άκυρη σελίδα (στην αρχική) μάλλον θέλει φτιάξιμο... Διορθώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Members Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Πρωτα απ'ολα καλο ξεκινημα με το site ! Εξαιρετικη ιδεα οπως και η υλοποιηση του !! Παρατήρησα οτι οταν πας να επεξεργαστεις μια ηδη καταχωρημενη δικια σου αξιολογηση δεν σου επιτρεπει να αλλαξεις τιποτα,σαν να ειναι κλειδωμενα τα sections της αξιολογησης... Για δοκίμασε τώρα και πες μου, πρέπει να έχει διορθωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 επίσης: περισσότερες κατηγορίες->κονσόλες (φορητές)-> πάλι στην αρχική βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris93 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Για δοκίμασε τώρα και πες μου, πρέπει να έχει διορθωθεί Διορθωθηκε !! Μια χαρα ! Καλη συνεχεια παιδια και εδω ειμαστε ολοι να συνεισφερουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 επίσης: η εικόνα του SNES νομίζω είναι η αμερικάνικη έκδοση... δε θυμάμαι να υπήρχε αυτό σε μας εκείνη την εποχή...την είχα την κονσόλα, δεν είναι αυτή που δείχνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Members Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 επίσης: περισσότερες κατηγορίες->κονσόλες (φορητές)-> πάλι στην αρχική βγάζει... Διορθώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σε καποια προιοντα (λ.χ Touch pro 2, HD2, Nokia N95) κατω απο την ενδειξη Το Ειχα, εχει μεινει το αγγλικο κειμενο, Insomniacs had it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 κλασικά χρειάζομαστε ένα link δίπλα από τις κατηγορίες Forum/Wiki/Αγγελίες/Αρχεία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 κλασικά χρειάζομαστε ένα link δίπλα από τις κατηγορίες Forum/Wiki/Αγγελίες/Αρχεία Σωστόοοοος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 έκανα αναζήτηση το smartphone που έχω στην κατοχή μου Alcatel one touch 903 ,αλλά δεν υπάρχει στην λίστα! καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Members Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 έκανα αναζήτηση το smartphone που έχω στην κατοχή μου Alcatel one touch 903 ,αλλά δεν υπάρχει στην λίστα! καλή συνέχεια Μήπως είναι αυτό; http://www.gogadget.gr/overview/Alcatel/ot-903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα