Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για το GoGadget

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως είναι αυτό; http://www.gogadget.gr/overview/Alcatel/ot-903

αν το κάνω αναζήτηση με: alcatel ot 903 δεν το βρίσκει.μόνο με αναζήτηση : ot 903 μου το βγάζει.

ναι αυτό είναι :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Members

εμένα παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την εγγραφή. ενώ ήρθε το Κλειδί Ενεργοποίησης και το id δεν μπορώ να συνδεθώ γιατι δεν τα δέχεται. 

Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies του browser σου (συνήθως αυτό αρκεί για να φτιάξει)

Καλή αρχή και απο μένα  ;)

Το ξέρω πως δεν είναι επουσιώδες αλλά παίζει να αλλάξετε το favicon ώστε να μη θυμίζει insomnia?

Σβήνω το κείμενο/όνομα απο τα bookmarks στην toolbar και δε ξεχωρίζουν.

(αμα καταλήξει σε bookmark folder δε παίζει να το ξαναβρώ με το χάος εκεί μέσα :P )

• Members

congrats

Πάτα κι ένα ριφρες - με πέτυχες πάνω στην ώρα που το έφτιαχνα και δεν είχα βάλει ακόμα το εικονίδιο :P

Το favicon είναι στο δρόμο κι αυτό

Πάτα κι ένα ριφρες - με πέτυχες πάνω στην ώρα που το έφτιαχνα και δεν είχα βάλει ακόμα το εικονίδιο :P

Το favicon είναι στο δρόμο κι αυτό

Σορυ για το ασχετο αλλά το ίδιο πρέπει να γινει και για τα reviews σας. Είναι αρκετά και δυσκολα βρίσκονται απο το μενου του φορουμ...

κατά την άποψή μου

είναι περιττό ενα τέτοιο σίτε θα μπορούσε να μπει στο ινσομνια με κάποιο τρόπο.

αλλά από την στιγμή που μπήκατε στο κόπο να κάνετε νέο σίτε για ένα μόνο λόγο (αξιολογήσεις), δεν μου κάθετε πολύ καλά.

βασικά όταν το διαφημίζατε νόμιζα ότι θα ήταν κάτι παραπλήσιο με skroutz και bestprise.

αποσυμφορίστε το ινσομνια που λέει και ένα παιδί από πάνω με τα reviews να μπουν στο νέο σίτε όχι τα σχόλια.

ή τουλάχιστον τα νέα reviews που θα κάνετε να είναι πιο επαγγελματικά και να τοποθετηθούν εκεί.

δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα ήταν εν έτη 2013 να μάθουμε τις αξιολογήσεις του game boy pocket, σίγουρα είναι αναμνήσεις

αλλά μετά από τόσα χρόνια τα review σε τέτοια προϊόντα δεν ξέρω αν είναι αντικειμενικά.

κατά την άποψή μου

αλλά από την στιγμή που μπήκατε στο κόπο να κάνετε νέο σίτε για ένα μόνο λόγο (αξιολογήσεις), δεν μου κάθετε πολύ καλά.

βασικά όταν το διαφημίζατε νόμιζα ότι θα ήταν κάτι παραπλήσιο με skroutz και bestprise.

αποσυμφορίστε το ινσομνια που λέει και ένα παιδί από πάνω με τα reviews να μπουν στο νέο σίτε όχι τα σχόλια.

ή τουλάχιστον τα νέα reviews που θα κάνετε να είναι πιο επαγγελματικά και να τοποθετηθούν εκεί.

δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα ήταν εν έτη 2013 να μάθουμε τις αξιολογήσεις του game boy pocket, σίγουρα είναι αναμνήσεις

αλλά μετά από τόσα χρόνια τα review σε τέτοια προϊόντα δεν ξέρω αν είναι αντικειμενικά.

Ναι στο τελευταίο συμφωνώ και εγώ...

Επίσης δε βλέπω να γράφουν δικά τους σχόλια οι χρήστες ''όπως το έχω 10 χρόνια και δεν έπαθε τίποτα'' ή το ''έχω λατρέψει'' παρά μόνο τα default που έχετε βάλει εσείς ''Μ'αρέσει: Η οθόνη, πληκτρολόγιο κτλπ    Δε μ'αρέσει:μπαταρία...

Επίσης τώρα που μπήκα στο site είδα αυτό φάτσα φόρα...

http://www.gogadget.gr/greviews/view_review/740/htc/one

Θεωρείται σωστό ή όχι?

Και εγώ περίμενα να είναι σαν το skroutz ή το best price...

Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν γράφουν λίγα λόγια για τη συσκευή, κάτι που δεν το θεωρώ σωστό...

Θεωρείται σωστό ή όχι?

Αυτό ούτε εμένα μου αρέσει. Αν δεν το ήθελε γιατί πήρε μέρος? 

• Like 1

δυστηχώς η απάντηση που λαμβάνεις σε τέτοιες ερωτήσεις, σε όλους τους διαγωνισμούς όλων των forums, επειδή το θέμα έχει επαναληφθεί και σε γειτονικά forums είναι, εφόσον το κερδισε μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει άσχετα αν δεν είναι ήθικα αποδεκτό. Εφόσον δεν το ηθελε να μη συμμετειχε, αλλά βγαινουμε off topic ...

• Members

κατά την άποψή μου

Οι λειτουργίες του GoGadget δεν θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο insomnia χωρίς να μας περιορίσουν στον τρόπο παρουσίασής τους, ενώ θα μας περιόριζε επίσης πολύ στο να ενσωματώσουμε και κάποιες άλλες λειτουργίες που θέλουμε να προσθέσουμε στο μέλλον (και είναι πολλές).

Δε νομίζω πως υπήρχε λόγος να φτιάξουμε κάτι παραπλήσιο του skroutz και του bestbrice όταν υπάρχουν ήδη το skroutz και το bestprice.

Τα σχόλια για ένα gadget εμφανίζονται τόσο στο σχετικό topic του insomnia όσο και στο GoGadget και συγχρονίζονται μεταξύ τους (η απάντηση στο topic προστίθεται αυτόματα και στο gg και το αντίστροφο). Αυτό που κάνει το GoGadget είναι να τα ταξινομεί ανά gadget και να βοηθάει τον χρήστη να εντοπίσει ευκολότερα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, ανάλογα με το προϊόν που ψάχνει.

Ναι στο τελευταίο συμφωνώ και εγώ...

Επίσης δε βλέπω να γράφουν δικά τους σχόλια οι χρήστες ''όπως το έχω 10 χρόνια και δεν έπαθε τίποτα'' ή το ''έχω λατρέψει'' παρά μόνο τα default που έχετε βάλει εσείς ''Μ'αρέσει: Η οθόνη, πληκτρολόγιο κτλπ    Δε μ'αρέσει:μπαταρία...

Το αν θα γράψει κάποιος κάτι πιο αναλυτικό ή θα αρκεστεί στην απλή βαθμολόγηση είναι κάτι που το αφήνουμε στην ευχέρεια του χρήστη. Έχουμε ήδη όμως σκεφτεί κάποιους τρόπους για να ενθαρρύνουμε την δημιουργία όσο γίνεται πιο πλούσιων και ποιοτικών αξιολογήσεων και θα τις δείτε online σύντομα, με το τέλος της beta. 

Θεωρείται σωστό ή όχι?

Όχι, δεν είναι σωστό. Η συγκεκριμένη καταχώρηση ήταν περισσότερο διαφήμιση αγγελίας παρά αξιολόγηση και για το λόγο αυτό διαγράφηκε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...