Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα.

Επειδη το SE Aino που ειχα με εγκαταλείπει,είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού το οποίο ΔΕΝ θα είναι με οθόνη αφής.

Μιας και ξέρω ότι οι επιλογές μου είναι τελείως μετρημένες στο ένα χέρι(και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να βρω καινούριο με τα ιδια χαρακτηριστικά με το Aino)θα ήθελα τη γνώμη σας για καποιο τηλέφωνο στα 100-120 ευρώ καινούριο πάντα που να μπορέσει να με καλύψει για τις βασικές ανάγκες(τηλέφωνα,ιντερνετ,καμερα,3G,Wifi,και καλή διάρκεια μπαταρίας)

σκεφτόμουν σοβαρά για το nokia asha 206 αλλα δεν εχει 3G,wifi και απ οτι διαβαζα σε μερικούς εχει βγαλει αρκετά προβλήματα.

(η sony ericsson μου ζητάει 90 ευρώ για αλλαγή οθόνης και καλωδιοταινίας,αν και εβαλα σχετικα καινουρια υλικά πανω στο δικο μου απο ενα δεύτερο aino που ειχα.Συγκεκριμενα το δικο μου μου εκαψε για δευτερη φορα οθονη μέσα σε 2 εβδομαδες καιρο.)

edit:να προσθέσω οτι θα με ενδιεφερε να μπορω να στειλω τις επαφες μου απ ευθειας στο αλλο τηλεφωνο μαζικα και οχι μια μια μεσω bluetooth αν ειναι εφικτο!

Δημοσ.

Πολυ περιεργα πραγματα ζητας ρε φιλε.Κινητο non-touch το πιο πιθανο να εχει πολυ μικρη οθονη οποτε το ιντερνετ θα σου ειναι μπελας.Απο εκει και περα αν θες να καλυψεις τις αναγκες τηλεφωνου και μυνηματων παρε κατι πολυ απλο

Δημοσ.

τη βλεπω τη δουλεια η σε νοκια θα παω η σε επισκευη το aino.

ενα ακομα που ειδα και ειναι πιθανο ειναι το asha 302.

Δημοσ.

τρομερο και φοβερο. :-D

μονο με το ταμπλετ βολευομαι.

ειχα για 1 εβδομαδα δοκιμαστικα ενα htc wildfire s και πραγματικα μου ερχοταν να το πεταξω.

επισης εχω τρομερο θεμα και με την αναμονη μπαταριας.

Δημοσ.

Το asha 302 είναι καλό για τις απαιτήσεις που έχεις αλλά internet λίγο δύσκολο λόγο της μικρής οθόνης και φυσικά μόνο με τον opera καθώς ο nokia browser δεν είναι καλός.

Δημοσ.

το ιντερνετ πραγματικα ειναι το τελευταιο που με απασχολει,το θελω απλα σε μια ωρα εκτακτης αναγκης να δω καποιο λεωφορειο πχ(αν δεν εχω το ταμπλετ μαζι)

Δημοσ.

εγγυηση δεν εχω σε 3+ ετων τηλεφωνο :-D

οπως ειπα,οθονη αφης για κανενα λογο(εκτος κ αν ειναι κατι τρομερο και φοβερο)

Μου φαινεται τρομερα ακατανοητο να μην μπορω να γραψω μηνυμα στο λεωφορειο επειδη κουναει η να στελνονται καταλαθος πατημενοι χαρακτηρες κατα την πληκτρολογηση κλπ.

Ακομα σε σε S3 φιλου,συνεχιζω να εκνευριζομαι για τον συγκεκριμενο λογο(που οσο να πεις εχει μεγαλη οθονη)

Δημοσ.

Μπορει να παρεις που να εχει και αφη αλλα να εχει και πληκτρολογιο! Μονο ετσι θα πετυχεις αξιολογο τηλεφωνο...

Δημοσ.

ναι πχ το xperia mini pro ή το xperia pro ή το vivaz pro δυστιχως αν θες android μονο αυτα τα κινητα εχει με συρρομενο πληκτρολογιο qwerty

Δημοσ.

εμμ φιλαρακι τι να σε κανω αφου δεν θες με συρρομενο πληκτρολογιο, πλεον σιγα σιγα θα καταργηθουν ολα τα κινητα με κουμπια και θα βγουνε με οθονη αφης

Δημοσ.

εμμ φιλαρακι τι να σε κανω αφου δεν θες με συρρομενο πληκτρολογιο, πλεον σιγα σιγα θα καταργηθουν ολα τα κινητα με κουμπια και θα βγουνε με οθονη αφης

και εξακολουθω να μην καταλαβαινω τον λογο για κατι τετοιο.Περισσοτερο κόστος εχει το φυσικο πληκτρολογιο ή η οθονη αφης;

αν πραγματικα γινει κατι τετοιο θα παω να φτιαξω οσα τηλεφωνα εχω και μου εχουν χαλασει :-D 

ενδιαφερουσα προταση,ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...