Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μπαλκόνι με πλακάκια. Ένα συγκεκριμένο σημείο, περίπου 1,5 μέτρα σε μήκος. Απο κάτω δεν υπάρχει σωλήνας ούτε κοντά στο σημείο. Νερό στο μπαλκόνι δεν έχει πέσει, από τη τελευταία βροχή. Υπάρχει περίπτωση απ την αλλαγή θερμοκρασίας να συμβεί κάτι τέτοιο? Ο ιδιοκτήτης μου είπε οτι δεν του έχει ξανατυχει ποτέ στο διαμέρισμα αυτό και θεωρεί πως πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο... Καμια γνωμη?
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αυτο μπορει να εγινε λογω της ζεστης. Οι αρμοι δεν εχουν το καταλληλο παχος και γι αυτο φουσκωσε(σηκωθηκαν δηλαδη)
Coddoc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Sorry για το offtopic αλλά για ένα "α" πήγα να πάθω συγκοπή!Άκου εκεί "φούσκωμα πτώματος"! 2
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ναι ισχύει.. Συστολή-Διαστολή κάποια στιγμή εκτονώνεται... Και ισχύει το φαινόμενο ντομινο... Ενα φεγγάρι μεταξύ 1999-2002 ειχαν βγεί ελαττωματικές κόλλες πλακιδίων απο μεγάλο ελληνικό εργοστάσιο, όπως καταλαβαίνεις αργα ή γρηγορα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα... (το εχω πάθει και εγω σε εσωτερικό χώρο... με το που άναψε το καλοριφέρ μετά απο καιρό αρχισαν να πετάγονται πλακάκια)
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ναι ισχύει.. Συστολή-Διαστολή κάποια στιγμή εκτονώνεται... Και ισχύει το φαινόμενο ντομινο... Ενα φεγγάρι μεταξύ 1999-2002 ειχαν βγεί ελαττωματικές κόλλες πλακιδίων απο μεγάλο ελληνικό εργοστάσιο, όπως καταλαβαίνεις αργα ή γρηγορα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα... (το εχω πάθει και εγω σε εσωτερικό χώρο... με το που άναψε το καλοριφέρ μετά απο καιρό αρχισαν να πετάγονται πλακάκια) Xμ...η πολυκατοικια ειναι του 2002....Λες???!!! Αυτο μπορει να εγινε λογω της ζεστης. Οι αρμοι δεν εχουν το καταλληλο παχος και γι αυτο φουσκωσε(σηκωθηκαν δηλαδη) Αυτο σκέφτηκα, αλλά γιατι οχι τοσο καιρό...μου κάνει εντυπωση..
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Η πιθανότερη αιτία είναι η έλλειψη αρμού συστολής-διαστολής αν και στην εποχή κατασκευής που αναφέρεις άφηναν κανονικούς αρμούς. Το επισήμανε και ο Liverpool89 αλλά δεν διευκρίνισες αν αυτή είναι η αιτία. Το έπαθα κα εγώ πριν από χρόνια πρώτα στη βεράντα και μερικά χρόνια αργότερα στο σαλόνι και η αιτία ήταν η έλλειψη αρμού αλλά η κατασκευή ήταν του 1980, που δεν άφηναν αρμούς.
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αν οντως αυτη ειναι η αιτία, ποια λυση μπορει να υπάρξει?
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εάν είναι τοπικό το πρόβλημα, η μόνη λύση είναι να τα ξηλώσεις και εάν έχεις φυλάξει πλακάκια να αντικαταστήσεις όσα σπάσουν. Εάν όχι, πας για γενική αντικατάταση, με αρμούς αυτή τη φορά. Στην περίπτωσή μου, επειδή το πρόβλημα της βεράντας ήταν μεγάλο, αντικατέστησα όλα τα πλακάκια ενώ στο σαλόνι άλλαξα μόνο τα πλακάκια που φούσκωσαν. 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αν οντως αυτη ειναι η αιτία, ποια λυση μπορει να υπάρξει? Σπάσιμο και καινούργια πλακόστρωση. Εκτός βέβαια αν μπορούν να βγουν τα πλακάκια χωρίς να καταστραφούν, και κολληθούν ξανά. 1
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Mε καλύψατε απόλυτα παιδιά. Θα ενημερώσω και τον ιδιοκτήτη..
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μια γρηγορη και απλη λυση ειναι να παρεις ενα τροχο που να ειναι για πλακακια και να τα κοψεις ανοιξεις πιο πολυ μετα να βαλεις αρμο.. Αν ειναι πχ το παχος 2 χιλιοστα εσυ καντα 3 ..
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Σπάσιμο και καινούργια πλακόστρωση. Εκτός βέβαια αν μπορούν να βγουν τα πλακάκια χωρίς να καταστραφούν, και κολληθούν ξανά. αυτο ακριβώς αλλα αν δεν υπάρχει αρμός διαστολής (σε εμας κατασκευή 2001 και δεν εβαλαν οι κοπανοι οι τεχνιτες) ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... μπαλώματα ειναι αυτά. κανονικα θέλει ξηλωμα και απο την αρχή σωστη δουλεια...
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Με δεδομένο ότι πληρώνει ο ιδιοκτήτης, δηλαδή άλλος από τον TS, η λύση θα δοθεί απ' αυτόν, ανεξάρτητα από το τι προτείνουμε εμείς.
athlios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) ----- Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2013 από athlios
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αυτο ακριβώς αλλα αν δεν υπάρχει αρμός διαστολής (σε εμας κατασκευή 2001 και δεν εβαλαν οι κοπανοι οι τεχνιτες) ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... μπαλώματα ειναι αυτά. κανονικα θέλει ξηλωμα και απο την αρχή σωστη δουλεια... Ε ανάλογα τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν. Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, σαφώς και δε χωράει συζήτηση στον τρόπο αντιμετώπισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα