mary Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία (μιας και εγω ειχα άλλα δεδομένα): Οι γυναίκες ή οι άντρες έχουν τη τάση/συνήθεια να κρατάνε παλιά πράγματα; Και τι πράγματα; Ρούχα, παπουτσια, βιβλια, κάτι άλλο;; Αν κρινω βλέποντας τη δικιά μου οικογένεια, θα έλεγα πως οι γυναίκες εχουμε τη ταση να κρατάμε παλιά ρούχα. Αλλά μου είπαν πως και οι αντρες κρατάνε παλιά ρουχα Εσεις τι παλιά πράγματα κρατάτε;
antonl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παλιά pc parts, παλιά παιχνίδια (κάθε είδους), περιοδικά. Δε νομίζω να χει να κάνει με το φύλο αλλά με τα hobby κυρίως. Ρούχα κρατάμε γιατί βαριόμαστε να πάμε για ψώνια ώστε ν αγοράσουμε άλλα :Ρ 5
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Και γω περιπου τα ιδια με τον Antonl, αν και καμια φορα κανω εκκαθαρίσεις. Αντίθετα η μανα μου κρατάει τα ΠΑΝΤΑ, κυριολεκτικά τα πάντα, δεν πετιέται απολύτως τίποτα, ουτε χρησιμοποιείται, απλως αποθηκευεται κάπου για ΠΑΝΤΑ!
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Και γω περιπου τα ιδια με τον Antonl, αν και καμια φορα κανω εκκαθαρίσεις. Αντίθετα η μανα μου κρατάει τα ΠΑΝΤΑ, κυριολεκτικά τα πάντα, δεν πετιέται απολύτως τίποτα, ουτε χρησιμοποιείται, απλως αποθηκευεται κάπου για ΠΑΝΤΑ! Αντικείμενα γνωστά και ώς "μελλοχρήσιμα" ... 4
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Όπως είπαν και παραπάνω δεν είναι θέμα φύλλου, είναι στον άνθρωπο. Εγώ προσωπικά πετάω μόνο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω ποτέ, τα υπόλοιπα τα κρατάω. Μέχρι την επόμενη εκκαθάριση που κάνω επαναδιαπραγμάτευση με τον εαυτό μου για το τι είναι χρήσιμο και τι όχι.
pavlinara Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αν κρίνω από τους άντρες στη γειτονιά μου τότε οι άντρες μαζεύουν γενικά πράγματα και δεν πετάνε εύκολα. ο γείτονας μου δεν έχει πετάξει ποτέ τίποτα στη ζωή του. το σπίτι του είναι γεμάτο πράγματα. από νταμιτζάνες μέχρι βιβλία, ρούχα, έπιπλα,χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές. για να μην σχολιάσω την οικοδομή μας.. τι έχουν μαζέψει οι άντρες της πολυκατοικίας ,από μπετονιέρες μέχρι σιδερόβεργες και ντουλάπες
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν πετάω κούτες , κουτάκια από διάφορα προϊόντα , πάντα θα βρω κάτι να βάλω μέσα
pavlinara Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 α κι εγώ πετάω τα πάντα. έχει τύχει να πετάξω ζώνη(που τελικά ήταν δερμάτινη πανάκριβη), μπιμπελό που δε μ'άρεσε και τελικά ήταν κι αυτό ακριβό.έχω πετάξει ρούχα που μετά από καιρό το μετάνιωσα, έχω ξεφορτωθεί πολύ πράγμα γενικά η μάνα μου μέχρι και κουρτίνες πανάκριβες και λεφτά έχει πετάξει(κατά λάθος φυσικά στην φούρια της να αδειάσει το σπίτι)
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σπάνια πετάω πράγματα. Και το πλαστικό από τις τσίχλες με βαριά καρδιά το πετάω. Κάπου θα χρειαστούν όλα και είναι κρίμα να πεταχτούν. Ειδικά αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ. Yes, I hoard
pavlinara Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 όταν μετακόμισα από Αθήνα να δεις τι πέταξα και τι χάρισα.. μέχρι και την flat τηλεόραση μου..σνιφ σνιφ κι επειδή με έπιασε η πάρλα να σχολιάσω και τα μπαλκόνια που είναι φουλ με πράγματα, μα καλά δεν τα καθαρίζουν ποτέ;;
noob Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 κι επειδή με έπιασε η πάρλα να σχολιάσω και τα μπαλκόνια που είναι φουλ με πράγματα, μα καλά δεν τα καθαρίζουν ποτέ;; Πιστεύω πρέπει να επέμβεις.. Να ξεβρωμίσει ο τόπος! 1
-nick- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι θεμα φυλου οπως σχεδον τιποτα δεν ειναι αποκλειστικα θεμα φυλου
mary Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σπάνια πετάω πράγματα. Και το πλαστικό από τις τσίχλες με βαριά καρδιά το πετάω. Κάπου θα χρειαστούν όλα και είναι κρίμα να πεταχτούν. Ειδικά αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ. Yes, I hoard 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν έχω κρατήσει κανένα αλλά κάθε φορά σκέφτομαι μήπως θα μπορούσε να χρειαστεί κάπου; Θα ήταν χρήσιμο άραγε; Μήπως πάω να κάνω μαλακία; Αλλά στο τέλος το ξεφορτώνομαι
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 οι γυναικες για λογους συναισθηματικους οι αντρες ειτε γιατι βαριουνται να τα πεταξουνε ειτε γιατι δεν ειναι δικα τους... we are so simple after all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα