Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...αγορασα ενα xperia p απο το ιντερνετ το κινητο ηρθε κανονικα σφραγισμενο..οταν το παρελαβα λοιπον τν πρωτη μερα το πηγα σε ενα καταστημα βονταφον γιατι μια ασχετη υπαλληλος μ ειπε οτι μπορω να του βαλω ανταπτορα αφου το κινητο παιρνει micro sim αυτη η ηλιθια εβαλε δοκιμαστικα εναν ανταπτορα μεσα αλλα κολλησε κ βγηκε με δυσκολια..με αποτελεσμα να μ χαλασει το κινητο κ να μν εντοπιζει τν καρτα σιμ..το κινητο το εστειλα στο μαγαζι που το πηρα οι ανθρωποι το εστειλαν στν σονυ κ δν το καλυπτει η εγγυηση αφου στραβωσαν τα σιδερακια απο τν ανταπτορα που εβαλε μεσα εκεινη η βλαμμενη στν βονταφον..το κινητο ουτε μια μερα δν το ειχα κ μ το χαλασε...τι μπορω να κανω? εννοειται οτι αυτη που το χαλασε θα υποστει τις συνεπειες...αλλα δν ξερω τι να κανω καμια ιδεα? εστω για επισκευη στν σιμ ξερει κανεις το κοστος πανω κατω?

Δημοσ.

Τι σε νοιάζει το κόστος; Κυνήγα αυτο το στόκο που σου το χάλασε και θα τα πληρώσει εκείνη... Έλεος γαμω το κερατο μου μπλεκονται οι στοκοι οπου δεν τους παιρνει... Κανε και παραπονα και στην βονταφον για την συγκεκριμενη υπαλληλο να υποστεί κι από κει συνέπειες.

Αν και να σου πω κάτι; Αν το κατάστημα έλεγε ότι σου δίνει DOA έπρεπε να πας στο κατάστημα και να το παίξεις κινέζα. Δε μου αναγνωρίζει την SIM κύριε θα του έλεγες... Όταν είναι σε DOA δεν πάει στο σέρβις το κινητό ούτε το ξεβιδώνει κανένας να το δει αρα μπορεί να σου το είχε περάσει το κατάστημα σε DOA αλλαγή επι τόπου αφού η ζιμιά δεν ήταν εμφανή με μία πρώτη ματιά.

Δημοσ.

<p>Τι σε νοιάζει το κόστος; Κυνήγα αυτο το στόκο που σου το χάλασε και θα τα πληρώσει εκείνη... Έλεος γαμω το κερατο μου μπλεκονται οι στοκοι οπου δεν τους παιρνει... Κανε και παραπονα και στην βονταφον για την συγκεκριμενη υπαλληλο να υποστεί κι από κει συνέπειες.</p>

<p> </p>

<p>Αν και να σου πω κάτι; Αν το κατάστημα έλεγε ότι σου δίνει DOA έπρεπε να πας στο κατάστημα και να το παίξεις κινέζα. Δε μου αναγνωρίζει την SIM κύριε θα του έλεγες... Όταν είναι σε DOA δεν πάει στο σέρβις το κινητό <strong>ούτε το ξεβιδώνει κανένας να το δει </strong>αρα μπορεί να σου το είχε περάσει το κατάστημα σε DOA αλλαγή επι τόπου αφού η ζιμιά δεν ήταν εμφανή με μία πρώτη ματιά.</p>

Μα δν παραδεχεται κιολας οτι το χαλασε η ηλιθια λεει βγηκε κανονικα ο ανταπτορας μα κολλησε κ δν βγηκε με ευκολια βγηκε πολυ δυσκολα εχω νευριασει πολυ με αυτη..αλλα δν ξερω που να αναφερθω για να της κανω παραπονα δν εχω κ τηλεφωνο επικοινωνιας να παρω να της κανω αναφορα...ουτε μια μερα δν το ειχα κ να το χαλασει; στο κατω κατω που να ηξερα κιολας οτι δν ξερει χριστο απο κινητα ειπα αφου ειναι σε τετοιο καταστημα λογικα θα ξερει κ αν δν ηξερε να μ πει ξερεις κατι; δν μπορω να σ βαλω τον ανταπτορα δν ξερω οχι να μ το παιξει τεχνικος κ να μ χαλασει το κινητο...παρεπιπτοντως τι ειναι το doa?

Δημοσ.

DOA είναι εγγύηση που σου παρέχει το καταστημα για άμεση αντικατασταση με καινουριο προϊόν αν ηταν ελλατωματικο εντος 7, 10 η 14 ημερων ανάλογα το καταστημα. Το καλό είναι πως όταν έχει DOA δεν παει η συσκευή στο σερβίς. Το βλέπει κάποιος του καταστήματος αν έχει πρόβλημα και σου κανει αντικατασταση. Οποτε στη δική σου περιπτωση αν το καταστημα έχει DOA δεν έπρεπε να το στείλουν στο σερβίς και αφού δε θα ξεβιδωνοταν το κινητό για να το δει κάποιος τοτε ίσως σε κάλυπταν. Το θέμα είναι οτι δε ξέρω που πρεπει να απευθυνθείς τωρα. Ίσως στο ΙΝΚΑ; Στο συνήγορο καταναλωτή; γκουγκλαρε τα να βρεις κάποιο τηλέφωνο να πάρεις να δεις. Πάντως εκτος απο τις υπολοιπες κινησεις που τυχόν κανεις εγώ για αυτή την υπάλληλο θα εκανα καταγγελεια και στην βονταφον

Δημοσ.

DOA είναι εγγύηση που σου παρέχει το καταστημα για άμεση αντικατασταση με καινουριο προϊόν αν ηταν ελλατωματικο εντος 7, 10 η 14 ημερων ανάλογα το καταστημα. Το καλό είναι πως όταν έχει DOA δεν παει η συσκευή στο σερβίς. Το βλέπει κάποιος του καταστήματος αν έχει πρόβλημα και σου κανει αντικατασταση. Οποτε στη δική σου περιπτωση αν το καταστημα έχει DOA δεν έπρεπε να το στείλουν στο σερβίς και αφού δε θα ξεβιδωνοταν το κινητό για να το δει κάποιος τοτε ίσως σε κάλυπταν. Το θέμα είναι οτι δε ξέρω που πρεπει να απευθυνθείς τωρα. Ίσως στο ΙΝΚΑ; Στο συνήγορο καταναλωτή; γκουγκλαρε τα να βρεις κάποιο τηλέφωνο να πάρεις να δεις. Πάντως εκτος απο τις υπολοιπες κινησεις που τυχόν κανεις εγώ για αυτή την υπάλληλο θα εκανα καταγγελεια και στην βονταφον

Αχα...σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου!:) το doa νομιζω ισχυει μονο αν το τηλεφωνο ειναι ελαττωματικο απο τν μανα τ δλδ απο τν εταιρεια ομως φαινεται οτι στν υποδοχη στραβωσαν τα σιδερακια απο λανθασμενη χρηση...θα το ψαξω γιαυτη τν χαζη δν γλυτωνει ευκολα!σε ευχαριστω παντως κ παλι για τν απαντηση σου!

Δημοσ.

Ναι ισχύει αυτό που λες για το DOA εννοείται ότι δε καλύπτει προβλήματα που δε προκάλεσε ο πελάτης αλλά αν δε φαίνεται χωρίς να ξεβιδωθεί η συσκευή δε χρειάζεται να πας και να τους πεις τι έγινε! :P

Δημοσ.

<p>Ναι ισχύει αυτό που λες για το DOA εννοείται ότι δε καλύπτει προβλήματα που δε προκάλεσε ο πελάτης αλλά αν δε φαίνεται χωρίς να ξεβιδωθεί η συσκευή δε χρειάζεται να πας και να τους πεις τι έγινε! :P</p>

Χαχα καταλαβα...τωρα οτι εγινε εγινε δυστυχως!:( τουλαχιστον εχω μαρτυρα κ μπορω να "δικαιωθω" η εστω μιας κ ειναι δικη της ευθυνη που το χαλασε να το στειλει στο προγραμμα ρεντ της βονταφον που σου καλυπτει τα παντα! :P

Δημοσ.

να το στειλει στο προγραμμα ρεντ της βονταφον που σου καλυπτει τα παντα! :P

<<<<-----------Διαφήμιση;; Διαφήμιση;; 

Πάντως τραγική η υπάλληλος. Αλήθεια όταν έβαλες τη σιμ και δεν λειτούργησε τι είπε; Τι βλέμμα είχε;

Δημοσ.

Απαραδεκτη απλα! Το βλεμμα που ειχε δν περιγραφεται...θα το χαρακτηριζα βασικα τρομοκρατημενο κ ηταν σαν να ελεγε ωχ εκανα μεγαλη μ@λ@κι@ πηγα σημερα το απογευμα κ της ειπα οτι το κινητο ετσι οπως το εκανες ουτε εγγυηση δν το καλυπτει κ γυρναει κ μ λεει δν ειμαι εγω υπευθυνη εχω βαλει χιλιαδες ανταπτορες κ ομως της λεω στο δικο μ που εβαλες το διελυσες...δεν παραδεχτηκε τπτ θελει να με βγαλει τρελη....αλλα αυριο θα φαει μια ωραιοτατη αναφορα!!

Δημοσ.

Πανε και απαιτησε αμεση αντικατασταση.. Ας το πληρωσει απο τις τσεπη της...

Η επισκευη.. Αλλα καινουργιο τηλεφωνο πηρες μαλακια να τρεχεις απο τηβ πρωτη μερα κιολας..

Δημοσ.

Τιποτα ρε δεν σκαμπάζουν κάποιοι υπαλληλοι... Εγώ πήγα μία μέρα σε ένα κατάστημα βονταφον να ρωτήσω κάτι για τις ρυθμίσεις ιντερνετ στην συσκευή μου και ο υπαλληλος έπιασε το κινητό και μου λέει α δε ξέρω αλλά καθόταν και χάζευε το πείραζε, μόνο στα αρχεία που δεν μπήκε... Απαράδεκτοι δεν υπάρχει καθόλου επαγγελματισμός

Δημοσ.

Πανε και απαιτησε αμεση αντικατασταση.. Ας το πληρωσει απο τις τσεπη της... <br><br>

Η επισκευη.. Αλλα καινουργιο τηλεφωνο πηρες μαλακια να τρεχεις απο τηβ πρωτη μερα κιολας..

Της ειπα πρεπει να αναλαβεις τις συνεπειες της λεω θελω το κινητο μου οπως σ το εδωσα καινουργιο κ η ανεδεστατη μ λεει ε φερτο να στο στειλω στο σερβις κ πληρωσε οσο σου πουν...δν υπαρχει υπευθυνοτητα κ φιλοτιμο σημερα! Μ λεει με ενα υφακι εγω δν φταιω σε τιποτα κ της λεω κ ποιος φταιει κυρα μου; αφου το τραβαγες με οση δυναμη ειχες τον ανταπτορα κ με κοιταξες κ μ ειπες μισο λεπτο μπλοκαρε αλλα κοντεψε να με τρελανει σημερα το απογευμα μ λεει ο ανταπτορας βγηκε κανονικα εκει επιμενει δν παραδεχεται τιποτα!λες κ ειμαι τρελη κ τα βγαζω απο τ μυαλο μου...ασε ουτε μια μερα δν το χαρηκα..:(

<p>Τιποτα ρε δεν σκαμπάζουν κάποιοι υπαλληλοι... Εγώ πήγα μία μέρα σε ένα κατάστημα βονταφον να ρωτήσω κάτι για τις ρυθμίσεις ιντερνετ στην συσκευή μου και ο υπαλληλος έπιασε το κινητό και μου λέει α δε ξέρω αλλά καθόταν και χάζευε το πείραζε, μόνο στα αρχεία που δεν μπήκε... Απαράδεκτοι δεν υπάρχει καθόλου επαγγελματισμός</p>

Συμφωνω μαζι σου οτι δν σκαμπαζουν τιποτα...εβαλαν τον καθε ασχετο για υπαλληλο κ σε μαγαζι με κινητα κιολας...για να εβαλε χιλιαδες ανταπτορες που μ ειπε φαντασου ποσα κινητα θα χαλασε! Αλλα δν βγαζω ακρη με αυτη θα με τρελανει δν δεχτηκε να πληρωσει τπτ!μιλαμε για πολυ καφριλα.....παλι καλα πηγα με αλλο ατομο κ με συγκρατησε διαφορετικα θα την σκοτωνα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος κ φαντασου σε τι σημειο με εφτασε για να θελω να την πλακωσω!:P στην υποκριτικη πρωτη παντως........

Δημοσ.

Ιωάννα, πληροφοριακά DOA= Dead On Arrival.

Αν δεν εχουν περασει οι 7 μερες το πας και τωρα πισω στο μαγαζι και λες ετσι το πηρα.

Οσο για αυτη απειλησε την οτι θα την καταγγειλεις στην εταιρια της και..... ρε γμτ καμερες δεν εχουν εκει μεσα, τι σκατα;

Δημοσ.

Δν εχουν περασει απο τν δευτερη μερα το εστειλα οι ανθρωποι στο καταστημα ειπαν να το στειλουν στην σονυ κ μετα απο εκει να κανουν αντικατασταση γιατι το ελεγξαν τεχνικοι μη τυχον κ εχει προβλημα απο τν μανα τ να ειναι ελαττωματικο κ βρεθηκε στραβο τ σιδερακι απο λανθασμενη χρηση κ μας παιρνουν τηλ κ μας λενε ουτε η εγγυηση το καλυπτει εξαιτιας αυτης της ασχετης...αυριο θα με παρουν τηλ απο το σερβις που εστειλε το καταστημα το κινητο να μ πει κοστος για το στραβο σιδερακι στην υποδοχη κ ο θεος βοηθος ελπιζω να ακουσω ενα λογικο ποσο..δυστυχως καμερα δεν υπηρχε....δεν ηθελα να τσακωθω ;αποψε κ γιαυτο αυριο θα ψαξω να βρω το τηλ απο τα κεντρικα στην βονταφον να την αναφερω εκει...περιμενω πως κ πως για την αυριανη μερα να δω τι θα γινει...θα εχω σιγουρα νεα..θα σας ενημερωσω κ εδω!παντως σας ευχαριστω ολους για τν χρονο σας κ το ενδιαφερον σας!καλο βραδυ παιδια! :)

Δημοσ.

Καλα για το τι ΖΩΑ εχουν για υπαλληλους στα καταστηματα δεν ειναι να το συζηταμε καν.Δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ενα τηλ στα κεντρικα να της βαλουν λιγο "χερακι" για να βαλει μυαλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...