Προς το περιεχόμενο

Driver TV tuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν καιρό είχα κάνει format και δεν είχα περάσει τον driver της κάρτας πάνω στο PC για να μπορώ να βλέπω τηλεόραση κατευθείαν, τώρα το θυμήθηκα και λέω γιατί να πηγαίνει χαμένο... πως βρίσκω ποια κάρτα έχω για να περάσω τον driver; και επίσης ποιο πρόγραμμα προτείνετε για να βλέπω μετά τηλεόραση από το PC;

Δημοσ.

Κατέβασε το Unknown Device Identifier, βλέπεις πως στην σελίδα δίνει έμφαση στο pnpid;; Βρες την κάρτα σου στην λίστα και εμφάνισε το και εσύ, το πρόγραμμα έχει λειτουργίες για να βρεις driver βάση αυτού, αν δεν τα καταφέρεις μόνος σου δώσε μας το pnpid.

Δημοσ.

βασικά δεν ξέρω αν το είπα σωστά με την λέξη tv-tuner

το PC έχει πάνω μια κάρτα που συνδέεις το καλώδιο της τηλεορασης(αναλογικό σήμα) και βλεπεις κανονικα στο PC

Pinnacle PCTV 310i Capture Device
Chip: Philips Semiconductors  SAA7135HL Multimedia Capture Device

Detail
PnpIDVEN_1131&DEV_7133&SUBSYS_002F11BD&REV_D0
Δημοσ.

βασικά δεν ξέρω αν το είπα σωστά με την λέξη tv-tuner

το PC έχει πάνω μια κάρτα που συνδέεις το καλώδιο της τηλεορασης(αναλογικό σήμα) και βλεπεις κανονικα στο PC

Μια χαρά, σωστά το λες.

Pinnacle PCTV 310i Capture Device

Αυτό αν γράψεις στο google αμέσως σου βγάζει αυτό που θες.

http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Driver/tabid/123/language/en-GB/Default.aspx

Δημοσ.

Ctrl+f βγάζει πλαίσιο για αναζήτηση γράψε 310i και θα το βρεις,

ή όπως λέει και πάνω πάνω

If you want to use your PCTV product with Windows7 or Windows8 we recommend to download and install our latest TVCenter which includes all necessary drivers - Please click here.

Οπότε κατέβασε το TVCenter και θα έχεις και πρόγραμμα για να βλέπεις tv.
Δημοσ.

Πηγαίνω από την διαχείριση εργασιών να βρω το Pinnacle TV αλλά δεν μου το εμφανίζει για να περάσω το driver

edit: το βρήκα ήταν ήδη ενημερωμένο μάλλον λόγο win7 που τα βρίσκει αυτόματα

δοκιμάζω το PCTV systems τώρα να δω αν δουλευει

Δημοσ.

Κάνε μια ανανέωση μπας και την βγάλει αλλιώς πάνε πάνω στο μενού που λέει ενέργεια και κάνε προσθήκη υλικού παλιού τύπου.

Δημοσ.

Πέρασα και το προγραμμα δουλευει κανονικα,απλα η εικονα ειναι χειροτερh απο οτι φαινεται στην τηλεοραση, καποιες προτασεις για ρυθμισεις? επισης για ψηφιακο σημα τι χρειαζομαι?

photo: http://i43.tinypic.com/2isbm9z.jpg

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν έδινες και της οθόνες που έχει το πρόγραμμα για της ρυθμίσεις,λογικά θα είναι ρυθμισμένο για την αμερικάνικη αγορά δηλαδή σε ntsc δες αν έχει κάπου να το κάνεις pal.

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν έδινες και της οθόνες που έχει το πρόγραμμα για της ρυθμίσεις,λογικά θα είναι ρυθμισμένο για την αμερικάνικη αγορά δηλαδή σε ntsc δες αν έχει κάπου να το κάνεις pal.

είχε στην αρχή να επιλέξεις, σε pal το έχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...