Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 SPOILER ALERT Εδώ θα μιλάμε για τέλη παιχνιδιών. Αν δεν θέλετε να τα μάθετε μην μπείτε καν στον κόπο να διαβάσετε. Οι γυναίκες κλαίνε με τον τιτανικό, εμείς κλαίμε με το RDR. Ποιό είναι το ending που σας συγκίνησε πιο πολύ. Εμένα φυσικά το RDR.
koystado Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 χμμμ δύσκολη ερώτηση, με μία πρώτη σκέψη μου έρχεται στο μυαλό το silent hill 2, το syberia 2 και το bioshock 2 εξαιρετικό τέλος
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ReD DeaD RedemptioN και απο μένα, King Kong,Medal of Honor P.A.
LongTom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Homeworld 2. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το The Walking Dead με διαφορά είχε το πιο συγκινητικό τέλος για μένα. 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 BioShock 1 - καλό τέλος. 1
Tzikoz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Συγκινητικό? Modern warfare 2 knife μέσα στα μούτρα , έκλαψα από χαρά όταν έπεσε κάτω δεν πέθαινε με τίποτα ο Καρ....
ilos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Τρία που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα The Longest Journey , Baldurs Gate II Throne of Bhaal και Mafia 1 Μου αρέσουν πολύ όμως τα games με multiple endings και επιλογές όπως τα witcher και τα Vampire The Masquerade Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2013 από ilos
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Mafia 2 και από εμένα. Ακομα κ την δεύτερη φορα που το τερματισα δεν περιμενα δακρύζω. (λίγο πιο πολύ από το κανινικο) Θα πω και κάτι άλλο. Το assassins creed 2 ήταν συγκλονιστικό, ειδικά η αρχή. Έκλαψα όμως αρκετά με μια μικρού μήκους animated ταινία που έδειξε το τέλος του ezio. Sent from my LG-E900 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Mafia 2 και από εμένα. Ακομα κ την δεύτερη φορα που το τερματισα δεν περιμενα δακρύζω. (λίγο πιο πολύ από το κανινικο) Θα πω και κάτι άλλο. Το assassins creed 2 ήταν συγκλονιστικό, ειδικά η αρχή. Έκλαψα όμως αρκετά με μια μικρού μήκους animated ταινία που έδειξε το τέλος του ezio. Sent from my LG-E900 Ακριβώς αυτό έπαθα και εγώ, που πέθανε από καρδιά Ezio. Το Mafia 2 που ήταν εξαίσιο παιχνίδι, στο τέλος, τον σκοτώνουν τον φίλο του Vito;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα