pontikodaimonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 καλησπερα. θα ηθελα ενα smartphone για τον αδερφο μου γυρω στην τιμη των 200 ευρω ( σε καποια ειδικη περιπτωση και 250 max ) μετα απο μια ερευνα που εχω κανει μου τραβιξαν την προσοχη τα Xperia L , S3 Mini και Huawei Ascend P1... αυτο που ζηταμε ειναι να μην εχει κοληματα στο ιντερνετ, να σηκωνει εφαρμογες (κυριως ''δυνατα'' παιχνιδια ) και να υπαρχουν περιθωρια τροποποιησεων και αναβαθμησεων της συσκευης. επιπλεον μια καλη οθονη για βιντεακια (οχι ομως τεραστια). ειμαι ανοιχτος σε δικες σας προτασεις...ευχαριστω εκ των προτερων
bilakos10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 καλησπερα. θα ηθελα ενα smartphone για τον αδερφο μου γυρω στην τιμη των 200 ευρω ( σε καποια ειδικη περιπτωση και 250 max ) μετα απο μια ερευνα που εχω κανει μου τραβιξαν την προσοχη τα Xperia L , S3 Mini και Huawei Ascend P1... αυτο που ζηταμε ειναι να μην εχει κοληματα στο ιντερνετ, να σηκωνει εφαρμογες (κυριως ''δυνατα'' παιχνιδια ) και να υπαρχουν περιθωρια τροποποιησεων και αναβαθμησεων της συσκευης. επιπλεον μια καλη οθονη για βιντεακια (οχι ομως τεραστια). ειμαι ανοιχτος σε δικες σας προτασεις...ευχαριστω εκ των προτερων Αν μπορείς να ανέβεις λιγάκι πάνε για το Xperia T. Διαφορετικα Ascend P1. P.S Νομίζω πως το P1 δεν έχει μεγάλη υποστήριξη από Developers.
alexiko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 στο expansys ειναι ενα τετραπυρηνο της acer στα 199 ευρω...
terry308 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 στο expansys ειναι ενα τετραπυρηνο της acer στα 199 ευρω... +1 (213,40€ με τα μεταφορικά dhl) το έχω από την κυκλοφορία του (σχεδόν 2 εβδομάδες 12/6) άριστο το μονο μειον για καποιους το Αγγλικο μενου ... Ελληνικά γράφεις και διαβάζεις κανονικά σε sms/mms και εφαρμογές Acer Liquid E2 Duo (Black) Acer Liquid E2 Duo (White) ( του πάγου)
nikoskon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/480516-android-smartphone-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/
Προτεινόμενες αναρτήσεις