Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν βλέπουμε έναν άσχημο άντρα με μια ωραία γυναίκα...το 99% των αντρών αρχίζει το κράξιμο. "τον γουστάρει γιατί έχει χρήματα", "τι του βρίσκει" και διάφορα άλλα σχόλια.  Όταν όμως είμαστε εμείς με την ωραία γυναίκα, λέμε ότι μας θέλουν για το μυαλό μας.

Ο καθένας βολεύεται με όποια ερμηνεία θέλει για να νιώθει καλά με τον εαυτό του και να δικαιολογεί τις ατέλειές του.

Επίσης ξεχνάμε και κάτι πολύ βασικό... το ότι έχει κάποιος κοιλιά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και έξυπνος και πλούσιος.

• Like 5
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μια φίλη μου (κορυφαίας ομορφιάς), μου είχε πει το εξείς.

Απεχθάνομαι να βλέπω 35άρηδες με κοιλιακούς, μπράτσα κτλ κτλ.

Αν και είναι πολύ αόριστο το «κοιλιακούς, μπράτσα» - κοιλιακούς και μπράτσα, έχει τόσο ένας κολυμβητής, ή ένας αθλητής τής ενόργανης γυμναστικής π.χ., όσο και ο «τελειωμένος» που πάει για mister υφήλιος, αλλά από πλευράς εμφάνισης, μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση... - εντάξει, γούστα είναι αυτά. Τής αρέσει η μπάκα και το σωσίβιο στους άντρες. Σε άλλον μπορεί ν' αρέσουν οι αλλήθωροι, ας πούμε. 

Για να έχεις τον χρόνο να φτιάξεις τέτοιο κορμί, είτε τρως όλο τον ελευθερό σου χρόνο στα γυμναστηρια (πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχεις ενδιαφέρον ως άνθρωπος), ή είσαι αργόσχολος εισοδηματίας (δεν εργάζεσαι άρα έχεις χρόνο να φτιάξεις κορμί)

Έισαι 35, δουλευεις σα τον σκυλο, έχεις άγχος, στον ελευθερό σου χρόνο πας για καφέ, διαβάζεις, πας για κανα τρέξιμο. 

Τι το πιο φυσιολογικό να έχεις μικρή κοιλίτσα και καραφλίτσα

Πες όμως στη φίλη σου:

- Το deesnider τον έχει φάει η περιέργεια και, επειδή δε σε ξέρει, μού ζήτησε να σε ρωτήσω το εξής:

Τι λέει το μ....* σου, μωρή; Αν κάποιος προσέχει στοιχειωδώς τη διατροφή του, ακολουθεί ένα - κάθε άλλο παρά εξαντλητικό - πρόγραμμα σωστής και συστηματικής άσκησης, μόλις τρεις φορές την εβδομάδα, μόλις για μιάμιση ώρα κάθε φορά και δεν παίρνει το αυτοκίνητο για να διανύσει 500 μέτρα απόσταση, έχεις ιδέα σε πόσο καλή φόρμα διατηρείται; Είναι απαραίτητο να τρώει όλο τον ελεύθερό του χρόνο στα γυμναστήρια; Τι βιολί είναι αυτό, με το «ή τού ύψους, ή τού βάθους»;

Εντάξει, το ...συμπέρασμα ότι, κάποιος που αφιερώνει ακόμα και όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο γυμναστήριο, αν αυτό τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του, δεν έχει ενδιαφέρον ως ...άνθρωπος(!), ή είναι αργόσχολος - να εργάζεται ας πούμε οχτώ-δέκα ώρες την ημέρα και να αξιοποιεί μέρος από τις υπόλοιπες όπως αυτός γουστάρει, δεν περνάει απ' το μυαλό μας... - είναι ανάξιο έστω και τού ελάχιστου σχολιασμού.

Αυτός που καταπολεμά το άγχος του, αραχτός στο καφέ, μοστράροντας το εξυπνόφωνο και χαζεύοντας πιπινάκια, αποτελεί την επιτομή τού ενδιαφέροντος ατόμου ας πούμε, ενώ αυτός που καταφέρνει να το καταπολεμά, εκμεταλλευόμενος κάποιες ώρες τής εβδομάδας προκειμένου να μην ...κρεμάσει σα μισοάδεια γιαουρτοσακούλα, είναι φελλός. Λες και το να ασκείσαι στους ρυθμούς που αναφέρω πιο πάνω, συνεπάγεται ότι εξελίσσεσαι σε αντικοινωνικό ερημίτη, ο οποίος ούτε απ' το σπίτι βγαίνει ποτέ, ούτε παρέες έχει, ούτε οποιοδήποτε ίχνος κοινωνικής ζωής...

...και, όχι! Το να έχεις κοιλίτσα, δεν είναι φυσιολογικό. Αναγκαίο κακό είναι, διότι η κοιλίτσα - συχνότατα, αν την αποδεχθείς ως «φυσιολογική» - εξελίσσεται σε μπάκα τού κερατά, με αποτέλεσμα να μη μπορείς ούτε να σκύψεις για να δέσεις τα κορδόνια σου και, για να δεις το ...μεγαλέξαντρό σου, να χρειάζεσαι πάτωμα από καθρέφτη...

*Το ...μυαλό εννοούσα, έτσι; Δεν είμαστε όλοι πορνόμυαλα...

• Like 2
Δημοσ.

dee, προφανώς μιλάμε για συγκεκριμένη μερίδα που όντως είναι φελλοί. Προφανώς και δεν είναι όλοι.

Όπως κι εσύ αναφέρεις τον αραχτό στο καφέ που μοστράρει το εξυπνόφωνο και χαζεύει πιπινάκια. Προφανώς και δεν είναι όλοι έτσι. Ότι μπορεί να είναι οι περισσότεροι είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Το θέμα όμως Φάνη, για μένα, είναι κυρίως αυτό που έθιξες πριν: ότι πολλοί θεωρούν πως φέρουν το δικαίωμα να κρίνουν τον οποιοδήποτε ως "σαπιοκοιλιά", "χαζογκόμενα", "κάγκουρα" εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία συμπτωματικά, είναι αυτά στα οποία υστερούν οι ίδιοι στην συνάρτηση.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ, και για μένα είναι σημαντικό γιατί προσωπικά σαν άνθρωπος αποφεύγω να σχολιάσω την εξωτερική εμφάνιση, τόσο αρνητικά, όσο και θετικά. Είμαι πολύ διακριτικός σε κάτι τέτοια.

Ως αντικειμενικός και απλός παρατηρητής λοιπόν, έχω έρθει σε ρήξη ουκ ολίγες φορές με φίλους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να υποτιμήσουν με την πρώτη ευκαιρία την εξωτερική εμφάνιση κάποιου.

Όταν ο άλλος είναι 1.80 και ~100 κιλά με τρίχες και στα οστά -που λέει ένας φίλος- και μπόλικο μέτωπο, με συφιλιάζει όταν σχολιάζει κακοπροαίρετα μια φυσιολογική κοπέλα με κυτταρίτιδα ή κάποια κιλά παραπάνω, λες και πρέπει όλες να έχουν μόλις γυρίσει από φωτογράφιση.

Στο θέμα του «κάγκουρα», παραδέχομαι ότι προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός και πολλές φορές τσουβαλιάζω αβέρτα, χωρίς να το εννοώ.

Όπως έχω πει και στο νήμα με την καφετέρια Trak(to), κρίνω απ' τη στιγμή που αποδέχομαι ο ίδιος την κριτική.

• Like 1
Δημοσ.

Το σεξ παιζει σημαντικο ρολο αναμεσα στα δυο φυλα οταν ομως η αναζητηση μια σχεσης εχει ως σκοπο αποκλειστηκα και μονο αυτο τοτε δημιουργουνται προβληματα .

Οι γυναικες ειναι ποιο ευαισθητα πλασματα επιζητουν τον ερωτα αλλα θελουν να νοιωσουν και την ασφαλεια , την τρυφεροτητα , την αγαπη .

Ο αντρας απο την αλλη ειναι ποιο αναισθητος εχει ως αποκλειστικο σκοπο να σπρωξει .

Επομενως οταν η γυναικα γνωρισει τον αντρα που ενδιαφερεται μονο για το τελετουργικο της υποθεσης δεν του δινει σημασια και τον απωθει . Θα φορεσει ομως και το προκλητικο ρουχο γιατι ξερει οτι αυτο θα την κανει θελκτικη ελπιζωντας βεβαια αυτος που θα την προσεγγισει να της ικανοποιησει και τις αλλες αναγκες εκτος του ερωτικου .

Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια που διαμορφωνουν μια αλλη κατηγορια που κατα την αποψη μου ειναι μικροτερη.

Επομενως μηπως το προβλημα οφειλεται στο οτι εχουμε γινει υπερβολικα σεξιστες;

Δημοσ.

Και που ξέρει αυτή τι έχει στο κεφάλι του ο καθένας που θα την προσεγγίσει (πέρα απο το προφανές) ωστε να μην τον απορρίψει;

Δημοσ.

Και που ξέρει αυτή τι έχει στο κεφάλι του ο καθένας που θα την προσεγγίσει (πέρα απο το προφανές) ωστε να μην τον απορρίψει;

Μήπως επειδή παίζει ρόλο ο τρόπος προσέγγισης;

Δημοσ.

Μήπως επειδή παίζει ρόλο ο τρόπος προσέγγισης;

Μαζί σου.

Μιλάω για το τι είσαι και το τι φαίνεσαι όμως.

Δημοσ.

Το θεμα ξερετε ποιο ειναι? Οτι σου ερχεται η τυπισσα με εναν τυπο,φοραει (που λεει ο λογος) τα ξεκωλα μπλουζακια και φοραματακια μεχρι τον αφαλο και μετα εχει την απαιτηση να μην την κοιταει ο καθε τυπος που ειναι στο μαγαζι,κανοντας μαλιστα και τσαμπουκα...

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί σου.

Μιλάω για το τι είσαι και το τι φαίνεσαι όμως.

Έστω, και έτσι που το θέτεις, υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις.

Αν για παράδειγμα είσαι στην παραλία και κοζάρεις μια παρέα με 5 κοπέλες, και ως τέρμα προβλέψιμος πας να μιλήσεις στην πιο εντυπωσιακή, καλώς ή κακώς σ' έχουν πάρει όλες και όλοι γραμμή πριν καν ανοίξεις το στόμα σου.

Το θεμα ξερετε ποιο ειναι? Οτι σου ερχεται η τυπισσα με εναν τυπο,φοραει (που λεει ο λογος) τα ξεκωλα μπλουζακια και φοραματακια μεχρι τον αφαλο και μετα εχει την απαιτηση να μην την κοιταει ο καθε τυπος που ειναι στο μαγαζι,κανοντας μαλιστα και τσαμπουκα...

Έλα ρε man τώρα, εγώ δηλαδή που δεν κοιτάω δεξιά κι αριστερά σαν το λίγουρα, τι είμαι;

Αν σε κοιτάζει εκείνη, κοίταξέ τη κι εσύ. Αν αγνοεί ότι υπάρχεις, τι κάθεσαι και μου κοιτάς τα πόδια της και τα βυζιά της; Δεν έχεις ξαναδεί;

Δημοσ.

Οταν συνοδευεις την κοπελα σου εισαι υποχρεωμενος να εχει ντυθει σωστα και οχι ξεκωλε..Δεν ειπα να φοραει ρασα αλλα οχι να ειναι ξεκωλο και μετα να εχεις την απαιτηση να μην παρει και κανενα βλεμα πανω της και να εισαι ετοιμος για τσαμπουκα..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι θα το κανουν ολοι,προσθεου.Εγω ας πουμε προσωπικα αν καποια κοπελα συνοδευεται ποτε δεν θα την κοιταξω,ακομα και γυμνη να ειναι και να ειναι τοπ μοντελ.Τετοιοι ομως που δεν θα κοιταξουν σε ενα μαγαζι που εχει 200 αντρες,αυτοι θα ειναι οι 50-70..Οι αλλοι θα κοιταξουν και θα γινει και φασαρια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...