mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μιλάω για το τι είσαι και το τι φαίνεσαι όμως. Στις περισσότερες γυναίκες είναι 2 τελειως διαφορετικά πράγματα.
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ναι, και γιατί να φέρουν ευθύνη αποκλειστικά η γκόμενα που ντύθηκε έτσι και ο γκόμενός της, και όχι αυτός που θα κοιτάει ενώ έχει αντιληφθεί ότι η γκόμενα συνοδεύεται;
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αν η αλλη δεν ψαχνεται δεν θα γινει τιποτα... Ειδικα αν εσυ εισαι κυριος απεναντι της.. Τωρα αν ο αλλος την γραφει στα @@ του, φταει.
Superpie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν ειπα οτι εχουν ευθυνη φιλε μου..Ευθυνη εχουν και οι τρεις τους...Οταν η αλλη εχει ενα ντυσιμο λες και παρουσιαζεται σε καστιν τσοντας ε συγνωμη κιολας αλλα τα θελει και ο κωλος τους...
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δε διαφωνώ ότι τα θέλει ο κώλος τους, τα θέλει κι ο δικός σου όμως γιατί κοιτάς ενώ ξέρεις ότι συνοδεύεται, παρόλο που εκείνος μπορεί να δείχνει άνετος, χαλαρός ή στις μπάλες του.
tsifotis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ήδη 6 σελίδες; Ένας φίλος τον χαμο απο γκομενετα που γινεται στα μαγαΖά τριγύρω τον συνοψίζει ως εξής: Α' ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ!!! Ναι, πριν ρωτηστε μόνος γυρναει σπιτι και όχι δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ντρεπομαστε, ανθρωποι ειμαστε! 4
winterman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αυτο που γινεται αμεσα αντιληπτο ειναι το εξης......δεν σχολιαζει θηλυκο για θηλυκο παιδες ...εκτος 1,2 εξαιρεσεων .....Τουτεστιν....: 1, Ειναι ανδροκρατουμενο το forum....(τοσο πολυ πια???) 2, Εχουν αραξει με την φραπεδια η την μπυρα....και πεφτει το γελιο της αρκουδας.... 2
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Οι γυναικες ειναι ποιο ευαισθητα πλασματα επιζητουν τον ερωτα αλλα θελουν να νοιωσουν και την ασφαλεια , την τρυφεροτητα , την αγαπη . Ο αντρας απο την αλλη ειναι ποιο αναισθητος εχει ως αποκλειστικο σκοπο να σπρωξει . Σε ενα παραλληλο συμπαν ισως... 4
noob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ήδη 6 σελίδες; Ένας φίλος τον χαμο που γινεται στα μαγαΖά από βυΖά τριγύρω τον συνοψίζει ως εξής: fixed 1
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το σεξ παιζει σημαντικο ρολο αναμεσα στα δυο φυλα οταν ομως η αναζητηση μια σχεσης εχει ως σκοπο αποκλειστηκα και μονο αυτο τοτε δημιουργουνται προβληματα . Οι γυναικες ειναι ποιο ευαισθητα πλασματα επιζητουν τον ερωτα αλλα θελουν να νοιωσουν και την ασφαλεια , την τρυφεροτητα , την αγαπη . Ο αντρας απο την αλλη ειναι ποιο αναισθητος εχει ως αποκλειστικο σκοπο να σπρωξει . Επομενως οταν η γυναικα γνωρισει τον αντρα που ενδιαφερεται μονο για το τελετουργικο της υποθεσης δεν του δινει σημασια και τον απωθει . Θα φορεσει ομως και το προκλητικο ρουχο γιατι ξερει οτι αυτο θα την κανει θελκτικη ελπιζωντας βεβαια αυτος που θα την προσεγγισει να της ικανοποιησει και τις αλλες αναγκες εκτος του ερωτικου . Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια που διαμορφωνουν μια αλλη κατηγορια που κατα την αποψη μου ειναι μικροτερη. Επομενως μηπως το προβλημα οφειλεται στο οτι εχουμε γινει υπερβολικα σεξιστες; Πολλά μα πολλά λάθη απανωτά. Σιγά μην είναι οι γυναίκες οι πιο ευαίσθητες. Πάρε μόνο τη μουσική για παράδειγμα, πόσοι άντρες έχουν λόγω της απογοητευσής τους γράψει κ παίξει κομματάρες και πόσες γυναίκες.Μετρημένες στα δάκτυλα. Κι αν ήταν ευαίσθητες δε θα ήταν στατιστικά αυτές που ξεκινούν με τη μεγαλύτερη ευκολία διαζύγια ή παρατάνε το σύντροφό τους μόλις βαρεθούν. 1
deesnider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 dee, προφανώς μιλάμε για συγκεκριμένη μερίδα που όντως είναι φελλοί. Προφανώς και δεν είναι όλοι. Όπως κι εσύ αναφέρεις τον αραχτό στο καφέ που μοστράρει το εξυπνόφωνο και χαζεύει πιπινάκια. Προφανώς και δεν είναι όλοι έτσι. Ότι μπορεί να είναι οι περισσότεροι είναι άλλο θέμα. Εσύ, εγώ και κάποιοι άλλοι ναι, μιλάμε για συγκεκριμένη μερίδα που είναι όντως φελλοί. Θεωρώ δεδομένο δε, ότι τέτοιοι υπάρχουν παντού και δε συναντώνται αποκλειστικά μεταξύ όσων ενδιαφέρονται για τη φυσική τους κατάσταση. Ακόμα και κάποιος που καταναλώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του διαβάζοντας λογοτεχνία, ή μελετώντας φιλοσοφία, μπορεί να μην είναι ενδιαφέρον άτομο για κάποιους. Είναι που το «ενδιαφέρον» είναι καθαρά υποκειμενικό. Άλλα είναι τα δικά σου ενδιαφέροντα, άλλα τα δικά μου, άλλα κάποιου τρίτου. Το δικό μου σχόλιο, έγινε με αφορμή το: «Για να έχεις τον χρόνο να φτιάξεις τέτοιο κορμί, είτε τρως όλο τον ελευθερό σου χρόνο στα γυμναστηρια (πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχεις ενδιαφέρον ως άνθρωπος), ή είσαι αργόσχολος εισοδηματίας (δεν εργάζεσαι άρα έχεις χρόνο να φτιάξεις κορμί) Έισαι 35, δουλευεις σα τον σκυλο, έχεις άγχος, στον ελευθερό σου χρόνο πας για καφέ, διαβάζεις, πας για κανα τρέξιμο.» που είπε η απίθανη. Αποφάσισε μόνη της, το πόσο χρόνο χρειάζεται ο καθένας για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Με βάση αυτό το αυθαίρετο «δεδομένο»: Έθεσε ως απόλυτη αλήθεια το προσωπικό της κριτήριο, σχετικά με το ποιος έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος και ποιος όχι. Τσουβάλιασε ως αργόσχολους, όλους όσους δεν ...πληρούν το συγκεκριμένο κριτήριο. Το πιο ωραίο δε απ' όλα; Όρισε το τι κάνει το σύνολο των ανθρώπων στον ελεύθερό του χρόνο, σύμφωνα με το τι θεωρεί η ίδια αποδεκτό. Τα μόνα που δε μας είπε - έτσι για να ξέρουμε πού βαδίζουμε, μη τυχόν και κάνουμε τίποτα λανθασμένες επιλογές και μας χαρακτηρίσει αδιάφορους η μεγαλειότητά της... - είναι το σε ποια μέρη να πηγαίνουμε για καφέ, το τι να διαβάζουμε και το αν θα τρέχουμε σε παρκάκι, ή σε διάδρομο και τι ώρα... ...δε πας να πλέξεις καμιά κάλτσα κυρά μου; Άσε...ξέρω! Πρέπει να διαβάσεις πρώτα το βιβλίο τού διάσημου ψαγμένου συγγραφέα Snobisen «Η κάλτσα: Δεν αγοράζεται, γεννιέται απ' το δικό μας χέρι.», για να μην κάνεις κάνα λάθος...όχι! Όχι να το διαβάσεις! Σε audiobook να το βρεις, για να το ακούς στο τρέξιμο... 2
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αν και είναι πολύ αόριστο το «κοιλιακούς, μπράτσα» - κοιλιακούς και μπράτσα, έχει τόσο ένας κολυμβητής, ή ένας αθλητής τής ενόργανης γυμναστικής π.χ., όσο και ο «τελειωμένος» που πάει για mister υφήλιος, αλλά από πλευράς εμφάνισης, μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση... - εντάξει, γούστα είναι αυτά. Τής αρέσει η μπάκα και το σωσίβιο στους άντρες. Σε άλλον μπορεί ν' αρέσουν οι αλλήθωροι, ας πούμε. Τωρα το ειδα το ποστ φιλαράκι. Κάτσε να σου απαντησω βάση του πως αντιληφθηκα εγω την άποψή της με την οποια οπως έχω ξεκαθαρισει, διαφωνω. Οταν λέει για μπρατσωμένους, εννοει προφανως για τους τυπους που τρωνε ωρες στα γυμναστηρια και σε συνδιασμο με χάπια, χτιζουν κορμιά. Δε νομιζω οτι αναφερόταν σε αθλητές. Επισης δεν ειπε οτι της αρέσουν οι μπάκες. Ειπε οτι θεωρει φυσιολογικο ένας 35αρης που εργάζεται πολυ να έχει μπάκα. Η μπάκα φυσικά απ το να ειναι κάποιος χοντρος απέχει...και εγω έχω μπακουλα, αλλά ειμαι 1.87 και 78 κιλά...Και ειναι αποτέλεσμα καθιστικής εργασιας τα τελευταια 2 έτη. Τωρα αν αυτη η μπακουλα γινει μπακάρα και τα 78 κιλά γινουν 108, ε εκει θα έχω θέμα :P Εντάξει, το ...συμπέρασμα ότι, κάποιος που αφιερώνει ακόμα και όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο γυμναστήριο, αν αυτό τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του, δεν έχει ενδιαφέρον ως ...άνθρωπος(!), ή είναι αργόσχολος - να εργάζεται ας πούμε οχτώ-δέκα ώρες την ημέρα και να αξιοποιεί μέρος από τις υπόλοιπες όπως αυτός γουστάρει, δεν περνάει απ' το μυαλό μας... - είναι ανάξιο έστω και τού ελάχιστου σχολιασμού. Θεωρει προφανως οτι ένας τέτοιος άνθρωπος που αξιοποιεί ολο τον ελεύθερό του χρονο στο γυμναστηριο και στη ρακέτα ξέρω γω, δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Τωρα αν αυτος, ο κάποιος, εργάζεται 12 ωρες, τρώει άλλες 7 στο γυμναστηριο και προλαβαίνει να έχει και άλλα ενδιαφέροντα, μάλλον θα έχει θέμα υπνου αλλά αυτο δεν έχει καμια σημασία αν μπορεις να εισαι ενδιαφέρον ως άτομο. Ομολογω πάντως οτι με σφιχτες ποτέ δε μπορουσα να πω κάτι άλλο εκτός απο τη γυμναστηριακη συζήτηση. Προφανως η κοπέλα έχει συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό της, την οποία εύκολα μπορούμε να την έχουμε όλοι. Αλλο ο τυπος που γυμνάζεται και άλλο ο τυπος που ΜΟΝΟ γυμνάζεται. Εχει διαφορά. Στα υπολοιπα συμφωνω μαζί σου.
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ομολογω πάντως οτι με σφιχτες ποτέ δε μπορουσα να πω κάτι άλλο εκτός απο τη γυμναστηριακη συζήτηση. Και τα γρήγορα αυτοκίνητα ξέχασες, με απαραίτητη ετήσια συνδρομή σε περιοδικά τύπου Power Techniques. Η κοπέλα ορθώς έχει μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό της, η οποία δεν είναι πλασματική, αλλά υπαρκτή. Απλά δεν είναι όλοι έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα