Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οταν λέει για μπρατσωμένους, εννοει προφανως για τους τυπους που τρωνε ωρες στα γυμναστηρια και σε συνδιασμο με χάπια, χτιζουν κορμιά. Δε νομιζω οτι αναφερόταν σε αθλητές.

Το τι εννοεί, δεδομένης της συγκεκριμένης φράσης: «Απεχθάνομαι να βλέπω 35άρηδες με κοιλιακούς, μπράτσα κτλ κτλ.» κάθε άλλο παρά προφανές είναι. Πέραν αυτού:

- Το να «χτίσεις κορμί», δεν προϋποθέτει ούτε ατέλειωτες ώρες στα γυμναστήρια, ούτε - φυσικά! - χρήση χαπιών. Αυτό που προϋποθέτει, είναι να μη σαβουριάζεις ό,τι μαλακία βρίσκεις μπροστά σου, να επιλέγεις το περπάτημα αντί για το αυτοκίνητο, όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις και να γυμνάζεσαι με τη συχνότητα και τον τρόπο πού είπα παραπάνω.

- Ούτε εγώ είμαι αθλητής, τουλάχιστον όχι σε επαγγελματικό επίπεδο, πόσο μάλλον σε επίπεδο ...πρωταθλητισμού! Δυο ώρες την ημέρα αφιερώνω στη γυμναστική μου - θα μπορούσα να αφιερώνω και λιγότερες, ή να μη γυμνάζομαι κάθε μέρα, αλλά έτσι έχω μάθει εδώ και κάποια χρόνια - και έχω επιλέξει, για μια απόσταση γύρω στα 55 χιλιόμετρα πήγαινε έλα, την οποία πρέπει λόγω δουλειάς να διανύω καθημερινά, να χρησιμοποιώ το ποδήλατο και όχι το αυτοκίνητο, τουλάχιστον όταν ο καιρός δεν το καθιστά απαγορευτικό. Φροντίζω να μην τρώω «σκουπίδια» και δεν έχω πάρει ούτε μία φορά, οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής, ή «χάπι».

Δεδομένου όμως τού ότι και ...μπράτσα έχω και ...κοιλιακούς, σύμφωνα με το μυαλό της, ή πρωταθλητής ενόργανης είμαι, ή «καμένος» γυμναστηριάκιας. Να το χαίρεται το σκεπτικό της, πες της χαιρετίσματα... 

Επισης δεν ειπε οτι της αρέσουν οι μπάκες. Ειπε οτι θεωρει φυσιολογικο ένας 35αρης που εργάζεται πολυ να έχει μπάκα.

Κακώς το θεωρεί φυσιολογικό, διότι δεν είναι. Θέμα βαρεμάρας είναι. Δέκα σετ κοιλιακών και ραχιαίων μέρα παρά μέρα - μια ώρα απαιτούν, ούτε λεπτό παραπάνω... - σε συνδυασμό με την αποφυγή τής σκουπιδοφαγίας στην οποία αναφέρθηκα νωρίτερα, είναι αρκετά για να μην εμφανιστεί ποτέ, ούτε μπάκα, ούτε σωσίβιο. Αν βέβαια ό άλλος σκαρφίζεται χίλιους δυο λόγους για να αποφύγει το  να κουνήσει τον κώλο του και μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι βρωμάει το άλλο, η συζήτηση πάει σε άλλη βάση...  

Θεωρει προφανως οτι ένας τέτοιος άνθρωπος που αξιοποιεί ολο τον ελεύθερό του χρονο στο γυμναστηριο και στη ρακέτα ξέρω γω, δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα.

Να υποθέσω ότι θεωρεί το ίδιο και για έναν που αξιοποιεί όλο τον ελεύθερο χρόνο του π.χ. διαβάζοντας ...σκανδιναβική λογοτεχνία, ή είναι μόνο το να διατηρείται κάποιος σε φόρμα, αυτό που δεν τού επιτρέπει να έχει άλλα ενδιαφέροντα;

Αλλο ο τυπος που γυμνάζεται και άλλο ο τυπος που ΜΟΝΟ γυμνάζεται. Εχει διαφορά.

...καθώς επίσης, άλλο ο τύπος που διαβάζει και άλλο ο τύπος που μόνο διαβάζει. Δε διαφωνώ!

• Like 3
Δημοσ.

Deesnider με καλη διατροφη και σετακια κοιλιακων, δεν κάνεις κορμι σφιχτη. Kάνεις ένα ωραίο γυμνασμένο κορμί. Ούτε μπράτσα, ούτε γραμωμένους κοιλιακούς.

Υπήρξα αθλητής,  αλλά σφιχτης δεν έγινα ποτέ.

Η κοπέλα είχε συγκεκριμένο τυπο άντρα στο μυαλο της που απεχθάνεται, το ξεκαθαρίσαμε απ την αρχη.

Ο 35αρης με κοιλιακους μπράτσα κτλ κτλ (το κτλ κτλ, ηταν τα υπολοιπα που μου ελεγε περι σφιχτων στη παραλια και τέτοια, που θεωρησα οτι δεν ειναι αναγκαία να τα αναφέρω μια που θεωρησα οτι θα αντιληφθουμε ολοι για ποιον τυπο αντρα αναφέρθηκε) δεν μαρτυρά έναν αθλητή της ενοργανης γυμναστικής ούτε κάποιον που κάνει σετάκια κοιλιακων και έχει αποκτησει ένα ωραιο αθλητικο κορμι.

Μαρτυρά έναν σφιχτη. Δεν ειναι ανάγκη να παιζουμε με τις λέξεις. Ξέρουμε και οι δυο, ποιον τυπο άντρα υποδεικνύει.

Αν διαφωνουμε εδω, απλά διαφωνουμε στην εικονα του ανθρωπου που βάζουμε στο μυαλό μας, οποτε δεν έχει σημασία να το συνεχίσουμε.

(ο λογος που εγω διαφωνω βασικά στην άποψή της, ειναι πως δε μπορει να τους σακουλιάζει όλους, παρόλλο που και η δικη μου εμπειρία με τέτοιου ειδους ανθρωπους, δεν ειναι θετική.

Βέβαια, θυμήθηκα τωρα οτι γνωριζω άνθρωπο που εργάζεται σε γυμναστηριο, ειναι σφίχτης με την έννοια της λέξεως αλλά ο άνθρωπος έχει ανάγει το χτίσιμο σωματος σε επιστημη, φιλοσοφία κτλ κτλ. Φαντάζομαι οτι η συγκεκριμένη κοπέλα δε θα απέρριπτε έναν τέτοιο τυπο, έστω και αν έτρωγε ολη του την ημέρα σε γυμναστήρια. Επι της ουσίας λοιπόν το λάθος ειναι η γενίκευση, όχι η εικονα του κλασικου σφιχτη που γελάμε οταν τον βλέπουμε στη παραλία, γυαλισμένο και τον κυνηγάνε τα πιτσιρίκια με καρφιτσες :P)

Παμε παρακάτω.

Για να κάνεις σωμα αλά Λεονάιντας στους 300, χρειάζεσαι πολλά. Και οι 3 γυμναστηριακές ώρες ειναι λίγες....

Σαφως και δε μπορεις να σαβουριάζεις ότι ναναι.

Ελα ομως που ακόμα και το βρωμικο φαγητο βρισκεται μέσα στις συνηθειες ενος καθημερινου ανθρωπου. Θα φας κάποια στιγμη και σουβλακια. Δε μπορεις να μη φας. Θα πας κάπου και ολοι θα τρωνε σουβλάκι. Ε αν εσυ παραγγέλνεις σαλάτα ή γάλα σογιας, χαράς το κουράγιο σου. Εχεις διαφορά το καθημερινο σαβουριασμά με το μια φορά την εβδομάδα.

Ακομα ομως και με μια φορά την εβδομάδα, κορμι σφιχτη ΔΕΝ μπορεις να φτιάξεις.

Κακώς το θεωρεί φυσιολογικό, διότι δεν είναι. Θέμα βαρεμάρας είναι.

Δηλαδη κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Το 80% επιστρέφει στο σπιτι του μετά απο μια κουραστική ημέρα, τρωει κάτι, διαβάζει, βλέπει τηλεόραση, πάει για κανα ποτό, άντε να κάνει και κανα τρέξιμο, κοιλιακο τα οποια θα καταστραφουν με τη μια και μοναδικη φορά που θα πάει για μπύρες και σουβλάκια με τους κολλητούς.....

Για να έχεις γράμμωση σε μια τέτοια ηλικία, πρέπει να ακολουθεις πιστά πρόγραμμα, διατροφή και να στερηθείς πολλά.

Σε άλλη περιπτωση η μπακιτσα θα κάνει δειλά δειλά την εμφανισή της.

(εδω εγω που έκανα στίβο τόσα χρόνια και μετά απο 2 χρόνια απραξίας βαριεμαι τη διαδικασία να βάλω παππουτσια και να πάω να τρέξω. Ολοι προτιμάμε να παμε για μπυρες...ειδικά το καλοκαιράκι. :P

Να υποθέσω ότι θεωρεί το ίδιο και για έναν που αξιοποιεί όλο τον ελεύθερο χρόνο του π.χ. διαβάζοντας ...σκανδιναβική λογοτεχνία,

Αν ρωτάς εμένα, η ίδια υπερβολή ειναι.

καθώς επίσης, άλλο ο τύπος που διαβάζει και άλλο ο τύπος που μόνο διαβάζει. Δε διαφωνώ!

Πολυ σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deesnider με καλη διατροφη και σετακια κοιλιακων, δεν κάνεις κορμι σφιχτη. Kάνεις ένα ωραίο γυμνασμένο κορμί. Ούτε μπράτσα, ούτε γραμωμένους κοιλιακούς.

Είπα εγώ πουθενά, ότι με καλή διατροφή και σετάκια κοιλιακών γίνεσαι σφίχτης, ή έστω ότι κάνεις μπράτσα; Είπα ότι ξεχνάς τη μπάκα και το σωσίβιο. Το ίδιο είναι; Άσε που, με σετάκια κοιλιακών και καλή διατροφή μόνο, γραμμωμένους κοιλιακούς σαφώς και κάνεις. Εγώ από τι τους έκανα; Από τις πιέσεις τού πάγκου; Από τα σετάκια τους έκανα και από το ότι δε σαβουριάζω σκουπίδια. Απλώς, όπως είναι λογικό, αν κάνεις μόνο σετάκια κοιλιακών, θα φτιάξεις μόνο τους κοιλιακούς σου και τίποτε άλλο. 

Η κοπέλα είχε συγκεκριμένο τυπο άντρα στο μυαλο της που απεχθάνεται, το ξεκαθαρίσαμε απ την αρχη.

Ο 35αρης με κοιλιακους και μπράτσα, δεν μαρτυρά έναν αθλητή της ενοργανης γυμναστικής ούτε κάποιον που κάνει σετάκια κοιλιακων και έχει αποκτησει ένα ωραιο αθλητικο κορμι.

Μαρτυρά έναν σφιχτη. Δεν ειναι ανάγκη να παιζουμε με τις λέξεις. Ξέρουμε και οι δυο, ποιον τυπο άντρα υποδεικνύει.

Το τι έχει στο μυαλό της δε μπορώ να το ξέρω, ούτε να το μαντέψω. Αυτό που λέει σχολιάζω κι αυτό που λέει είναι ότι απεχθάνεται τους άντρες με κοιλιακούς και μπράτσα. Το σε τι επίπεδο βρίσκονται αυτά, δεν το λέει, ούτε και ξέρω αν στο μυαλό της, το επίπεδο αυτό διαφοροποιεί κάπου την κατάσταση.

Όσο για το γιατί, το «35άρης με κοιλιακούς και μπράτσα», μαρτυρά απαραιτήτως ένα σφίχτη, ομολογώ ότι δεν το πιάνω. Στο μυαλό της μπορεί να μαρτυρά ό,τι θέλει. Εκείνη - και πιθανότατα κι εσύ που τη γνωρίζεις - ξέρει ποιον τύπο άντρα υποδεικνύει/εννοεί. Αυτός που διαβάζει τη συγκεκριμένη φράση όμως, δε μπορεί να το ξέρει, οπότε την ερμηνεύει αντικειμενικά.

(Φαντάσου δηλαδή, το «45άρης - που είμαι εγώ τώρα - με κοιλιακούς και μπράτσα», τι θα ...μαρτυρά!

Αν διαφωνουμε εδω, απλά διαφωνουμε στην εικονα του ανθρωπου που βάζουμε στο μυαλό μας, οποτε δεν έχει σημασία να το συνεχίσουμε.

Δεν τίθεται ζήτημα διαφωνίας ή συμφωνίας. Απλά πράγματα είναι: Γυμνασμένο σώμα δεν έχουν μόνο οι σφίχτες, ούτε μόνο οι αθλητές, ούτε μόνο όσοι γυμνάζονται για το κέφι τους. Όλοι τους έχουν, απλά διαφορετικά και σε διαφορετικό επίπεδο γυμνασμένο.

Δηλαδη κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Το 80% επιστρέφει στο σπιτι του μετά απο μια κουραστική ημέρα, τρωει κάτι, διαβάζει, βλέπει τηλεόραση, πάει για κανα ποτό, άντε να κάνει και κανα τρέξιμο, κοιλιακο τα οποια θα καταστραφουν με τη μια και μοναδικη φορά που θα πάει για μπύρες και σουβλάκια με τους κολλητούς.....

Για να έχεις γράμμωση σε μια τέτοια ηλικία, πρέπει να ακολουθεις πιστά πρόγραμμα, διατροφή και να στερηθείς πολλά.

Σε άλλη περιπτωση η μπακιτσα θα κάνει δειλά δειλά την εμφανισή της.

Φίλε, αν γυμνάζεσαι - όχι εξαντλητικά απαραιτήτως, αλλά τακτικά - η μία στις τόσες που θα χτυπήσεις τα σουβλάκια σου και τη μπυρίτσα σου, δεν ακυρώνει σε καμιά περίπτωση το αποτέλεσμα τής γυμναστικής σου. Το κάνω κι εγώ, αλλά όχι συχνά. Μια χαρά αποτελέσματα έχω από τη γυμναστική μου όμως, αναλλοίωτα εδώ κι έξι χρόνια.

ακόμα και το βρωμικο φαγητο βρισκεται μέσα στις συνηθειες ενος καθημερινου ανθρωπου. Θα φας κάποια στιγμη και σουβλακια. Δε μπορεις να μη φας. Θα πας κάπου και ολοι θα τρωνε σουβλάκι. Ε αν εσυ παραγγέλνεις σαλάτα ή γάλα σογιας, χαράς το κουράγιο σου. Εχεις διαφορά το καθημερινο σαβουριασμά με το μια φορά την εβδομάδα.

Ακομα ομως και με μια φορά την εβδομάδα, κορμι σφιχτη ΔΕΝ μπορεις να φτιάξεις.

Είπα και νωρίτερα: Το «ή τού ύψους ή τού βάθους», μου φαίνεται τουλάχιστον χαζό. Σαφώς και θα φας και σουβλάκια. Φυσικά και θα πιεις και μπυρίτσα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να φας οχτώ διπλόπιτα, πνιγμένα στη λίγδα και να πιεις 2 λίτρα μπύρα; Ε, ναι! Αν το κάνεις αυτό, όχι σφίχτης δε γίνεσαι, ένας κακοχυμένος χοντροπαπάρας γίνεσαι. Αλλά, συγνώμη: Δε μπορείς μια φορά στις δέκα μέρες π.χ., αντί για το παραπάνω ...πιάτο που περιέγραψα, να φας ακόμα και δέκα σκέτα καλαμάκια, σαλάτα και - μετρημένο - ψωμάκι; Δε μπορείς να πιεις ένα, άντε δύο ποτηράκια μπύρα; Αν πρέπει ντε και καλά να οργιάσεις, χωρίς παρεξήγηση, δεν είσαι για κόσμο. Για κλωτσιές είσαι...

Ολοι προτιμάμε να παμε για μπυρες...ειδικά το καλοκαιράκι.  :P

...κι εγώ το προτιμώ. Επειδή όμως έχω ζήσει τον κατήφορο τού να το προτιμώ ...με πάθος, το κάνω με αυστηρό μέτρο. Διότι προσωπικά, προτιμώ πολύ περισσότερο, το να μη μου κρέμονται σακούλες γύρω γύρω και το να μη χρειάζεται τρεις καρέκλες ο κώλος μου για να χωρέσει. Γούστα είναι αυτά...

Επεξ/σία από deesnider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...