Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Παιδιά αγόρασα εναν ανεμιστήρα στα 45 watt γράφει. Αυτος τι κατανάλωση εχει περίπου ανα ωρα ;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σε ΛΕΦΤΑ φιλε :-D

Μα ρεύμα καταναλώνει, όχι λεφτά... :P

Κάθε ώρα καταναλώνει 0,045kwh. Η τιμή της kwh εξαρτάται από τις συνολικές kwh που θα καταναλώσεις σε 4 μήνες. Sorry δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος.

Δημοσ.

Μα ρεύμα καταναλώνει, όχι λεφτά... :P

Κάθε ώρα καταναλώνει 0,045kwh. Η τιμή της kwh εξαρτάται από τις συνολικές kwh που θα καταναλώσεις σε 4 μήνες. Sorry δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος.

Πανω-κατω βρε φιλε την ωρα αυτο το μαραφετι ποσο καιει ; πως μπορω να το βρω ;

Δημοσ.

http://i299.photobucket.com/albums/mm304/foto234/formula.jpg

http://www.dei.gr/Default.aspx?id=30818&nt=19&lang=1

και δεν καταναλωνει τοσα watt ολη την ωρα εκτος και αν το χεις παντα στο max

Δεν το εχω στο Max στο 1 Η 2 το εχω. Αρα ειναι πιο οικονομικο απο οτι καταλαβα απο το κλιματιστικο ;

Δημοσ.

φυσικά και είναι πιο οικονομικό απτο κλιματιστικό!

ένα κλιματιστικό τα 1000watt τα έχει για πλάκα

Δημοσ.

φυσικά και είναι πιο οικονομικό απτο κλιματιστικό!

ένα κλιματιστικό τα 1000watt τα έχει για πλάκα

Οποτε μια χαρα...το αναβω σχεδον ολη μερα 1η και 2η σκαλα και λιγο το μεσημερι 3η. Κανει πολυ καλη δουλεια !

Το κλιμα το αναβω μετα τις 11 το βραδυ λογο νυχτερινου .

Δημοσ.

Δεν το εχω στο Max στο 1 Η 2 το εχω. Αρα ειναι πιο οικονομικο απο οτι καταλαβα απο το κλιματιστικο ;

Και σαφώς λιγότερο αποτελεσματικό, οι ανεμιστήρες ανακατεύουν τον ζεστό αέρα .;ρ

• Like 2
Δημοσ.

Και σαφώς λιγότερο αποτελεσματικό, οι ανεμιστήρες ανακατεύουν τον ζεστό αέρα .;ρ

Μια χαρα δουλεια κανει φιλε. Προκειμενου να δινω +100 ευρω τον μηνα για το κλιμα. Ειναι κλαση C Οποτε ΡΟΥΦΑΕΙ σαν τρελο !!

Δημοσ.

Μια χαρα δουλεια κανει φιλε. Προκειμενου να δινω +100 ευρω τον μηνα για το κλιμα. Ειναι κλαση C Οποτε ΡΟΥΦΑΕΙ σαν τρελο !!

Α, είπες να γλυτώσεις από το κλιματιστικό και να δώσεις τα υπόλοιπα στην ΔΕΗ, άρα δεν φταίει το κλιματιστικό αλλά εσύ, ας έπαιρνες "α" ή "α+" λοιπόνε.

Δημοσ.

Α, είπες να γλυτώσεις από το κλιματιστικό και να δώσεις τα υπόλοιπα στην ΔΕΗ, άρα δεν φταίει το κλιματιστικό αλλά εσύ, ας έπαιρνες "α" ή "α+" λοιπόνε.

Δωρο ηταν φιλε. Οποτε δεν ηξερα τι κλαση ηταν !

Δημοσ.

@vairas

με περσινά τιμολόγια, για χρήση 8 ωρων κάθε μέρα, με κατανάλωση 40watt και αν ήταν ο μόνος καταναλωτής ρεύματος στο σπίτι, θα πλήρωνες κάπου 8 ευρω τον τριμηνιαίο λογαριασμό (χωρίς δήμο, ερτ και χαράτσι βέβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...