Προς το περιεχόμενο

Περί καθαρότητας βενζίνης


phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το νήμα επειδή εδώ και καιρό μπαίνω πού και πού εδώ και τσεκάρω τις τιμές.

 

Περισσότερο κοιτάω για 100άρα, και παρατηρώ ότι οι διαφορές είναι χαώδεις, π.χ. σήμερα: Μέση Τιμή: € 1,903 - Φθηνότερη: € 1,645 - Ακριβότερη: € 2,129

 

Δηλαδή η φθηνότερη 100άρα είναι κάτω από τη μέση τιμή της 95άρας και μόνο 6.6 λεπτά ακριβότερη από τη φθηνότερη 95άρα (Μέση Τιμή: € 1,692 - Φθηνότερη: € 1,579 - Ακριβότερη: € 1,95)

 

Στο Δήμο Αθηναίων, η διαφορά αγγίζει τα 28 λεπτά του ευρώ, δηλαδή 12.5€ διαφορά αν γεμίσεις ένα αμάξι με 45άρι ντεπόζιτο.

 

Ένα απ' τα πιο φθηνά πρατήρια είναι το 4ο στο τελευταίο link, στο Νέο Κόσμο. Το έχω τσεκάρει πολλές φορές, και γίνεται χαμός από κόσμο.

 

Το θέμα είναι, απ' τη στιγμή που θέλω να βάλω 100άρα, αξίζει να δοκιμάσω ένα απ' τα πιο φθηνά πρατήρια ή θα είναι μίξη 95άρας με 100άρα, και στη χειρότερη σκέτη 95άρα;

 

Προφανώς ο καθένας θα έχει την άποψή του πάνω στο ζήτημα, απλά λέω μήπως κάποιος εδώ μέσα είναι περισσότερο μέσα στα πράγματα και μπορεί να εξηγήσει για ποιους λόγους αυτές οι τεράστιες διαφορές στις τιμές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Ένα απ' τα πιο φθηνά πρατήρια είναι το 4ο στο τελευταίο link, στο Νέο Κόσμο. Το έχω τσεκάρει πολλές φορές, και γίνεται χαμός από κόσμο.

 

 

 

Μη κανεις το λαθος και βαλεις σε αυτο τον κλεφτη... εβαλα 20ρικο και ισα που κουνηθηκε η βελωνα... λεω παμε παρακατω και θα ειναι οκ.. αμ δε! αντα απο τα 20 να μπηκαν τα 8 ευρω μεσα... το ιδιο επαθε και φιλος και μια μερα που ειμουν για ενα ανταλλακτικο στη φρατζη και περιμενα να μου τοπ φερουν ρωταω τον τυπο στο μαγαζι για το βενζιναδικο αν αλλαξε τιποτα απο παλια και μου λεει ουτε να το σκεφτεις να βαλεις στον κλεφτη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...