Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κριμα για τις 500 οικογενειες..

το ψωμι του τοστ ειναι εν μερη αναγκαιο..

αν εχεις μικρο παιδι στο σπιτι και σου ζητησει στο ασχετο να φαει κατι και δεν εχει μεινει ψωμι??τι κανεις??και να υποθεσουμε οτι ειναι 6 τ απογευμα..κανονικα ξερω οτι μπορεις να βρεις ψωμι και στις 8 το βραδυ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Anyway το ψωμι του τοστ καλο ειναι  να υπαρχει.

καλημερα σας.

Ε ναι ασε που κανεις και τοστακια να τα παιρνει στο σχολειο για κολατσιο

Δημοσ.

Ρε έρχεται η ανάπτυξη λέμε, με την όπισθεν.

Πήραμε τον αγωγό TAP, οι του Κατσέλη μπορούνε να πάνε Μακεδονία να σκάψουνε.

NOT

• Like 3
Δημοσ.

ή french toast...

Οταν θελω να φαω κατι γρηγορο χορταστικο και οικονιμο ειναι απο τις πρωτες επιλογες

Δημοσ.

Έχω κάνει το φεγγάρι μου από εκεί φίλε. Πρώτο χέρι είναι.

Και άφησέ με να έχω τις σοβαρές μου αμφιβολίες ότι ζυμώνουν παραδοσιακά. Εκτός κι αν έχει πέσει τόσο παραδουλειά λόγω κρίσης που κάποιοι αποφάσισαν να το γυρίσουν στην ποιότητα για να τραβήξουν πελατεία. Εκεί πάω πάσο.

Όσον αφορά τα ψέματα στα προφίλ, και όχι μόνο, στο ίντερνετ, σοβαρά περιμένεις απάντηση να σου πω γιατί γίνεται;

Τί εννοείς παραδοσιακά; Είσαι σίγουρος ότι θες παραδοσιακό ζύμωμα; Ξέρεις τί είναι το παραδοσιακό ζύμωμα; Με τα πόδια. Σου αρέσει αυτό και δεν σου αρέσει ένα ζυμωτήριο; Και για να ζυμώσεις παραδοσιακά που λες πρέπει να έχεις ελάχιστη πελατεία.Με ένα τσουβάλι αλεύρι 50Kg βγάζεις κάπου στα 200 καρβέλια του μισού κιλού. Για έλα να ζυμώσεις....αν μπορείς...

Δημοσ.

μια παρατήρηση.

γίνεται μια στραβή και κλείνει κάποια ιδιωτική επιχείρηση, χάνουν τη δουλειά τους καμιά 500ρια άτομα, το αναφέρουμε σαν είδηση, μπορεί να γίνει καμιά συζήτηση σε κανένα site και αυτό ήταν.

κλείνει κάτι που έχει σχέση με το δημόσιο, χάνουν τη δουλειά τους όχι 500 αλλά 10 άτομα. ε αυτό ήταν. θα μας τα κάνουν τσουρέκια να μας το υπενθυμίζουν όλη μέρα κάθε μέρα για το κακό που βρήκε τους καημένους οικογενειάρχες.

και πως θα ταΐσουν τώρα τα παιδιά τους και τι θα απογίνουν. 

και δώσε συμπαράσταση στους απολυμένους δώσε συναυλίες και δε συμμαζεύεται....

έχω δακρύσει και δε βλέπω την οθόνη. δε μπορώ να συνεχίσω να γράφω 

• Like 13
Δημοσ.

μια παρατήρηση.

γίνεται μια στραβή και κλείνει κάποια ιδιωτική επιχείρηση, χάνουν τη δουλειά τους καμιά 500ρια άτομα, το αναφέρουμε σαν είδηση, μπορεί να γίνει καμιά συζήτηση σε κανένα site και αυτό ήταν.

κλείνει κάτι που έχει σχέση με το δημόσιο, χάνουν τη δουλειά τους όχι 500 αλλά 10 άτομα. ε αυτό ήταν. θα μας τα κάνουν τσουρέκια να μας το υπενθυμίζουν όλη μέρα κάθε μέρα για το κακό που βρήκε τους καημένους οικογενειάρχες.

και πως θα ταΐσουν τώρα τα παιδιά τους και τι θα απογίνουν. 

και δώσε συμπαράσταση στους απολυμένους δώσε συναυλίες και δε συμμαζεύεται....

έχω δακρύσει και δε βλέπω την οθόνη. δε μπορώ να συνεχίσω να γράφω 

Οχι οτι δεν συμβαινει αυτο που λες, αλλα ως ενα βαθμο ειναι λογικό. Αν οι εργαζόμενοι του Κατσέλοι αντιδρούσανε και κάνανε απεργίες και λοιπές διαμαρτυρίες, θα είχανε και την υποστήριξη που λες. Αν αυτοί, που ειναι οι αμεσοι ενδιαφερομενοι, δεν κουνιούνται οι υπόλοιποι τι να κάνουμε? Ετσι νομοτελειακα η κουβεντα θα παραμεινει και θα περιοριστει στην υποτιθεμενη αναπτυξη που ερχεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί εννοείς παραδοσιακά; Είσαι σίγουρος ότι θες παραδοσιακό ζύμωμα; Ξέρεις τί είναι το παραδοσιακό ζύμωμα; Με τα πόδια. Σου αρέσει αυτό και δεν σου αρέσει ένα ζυμωτήριο; Και για να ζυμώσεις παραδοσιακά που λες πρέπει να έχεις ελάχιστη πελατεία.Με ένα τσουβάλι αλεύρι 50Kg βγάζεις κάπου στα 200 καρβέλια του μισού κιλού. Για έλα να ζυμώσεις....αν μπορείς...

Παραδοσιακά όπως ζύμωναν οι φούρνοι πριν από 20+ χρόνια.

Νομίζω ήμουν σαφής στα μηνύματα, δεν μίλησα για το πως ζύμωναν κατά την διάρκεια των μακεδονικών πολέμων..

Τώρα δεν ζυμώνουν, τώρα απλά ψήνουν τα κατεψυγμένα.

Επεξ/σία από gigisoni
Δημοσ.

Έχει κάποιου είδους σημασία. Δείχνει τον πάτο. Δεν είναι το ίδιο να κλείσει η ΕΡΤ και το ίδιο να κλείσει το Αμαλία-Φλέμινγκ ξέρω 'γω. Δεν έχουν όλα τα αγαθά την ίδια «βαρύτητα», και μάλιστα η «βαρύτητα» αυτή είναι απόλυτως υποκειμενική (τα αντικαρκινικά δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης αν δεν έχεις καρκίνο π.χ., αλλά εάν έχεις τότε είναι).

Φυσικά, το ιδανικό είναι να μην κλείσει τίποτα. Αλλά εάν είναι να κλείσει κάτι, καλύτερα θα ήταν να κλείσει το λιγότερο «χρήσιμο» ή το λιγότερο «απαραίτητο», σε εισαγωγικά πάντα γιατί όλα είναι χρήσιμα και απαραίτητα στο βαθμό τους.

Το προβλημα ειναι οτι απο την αρχη, εστιασαμε στο προιον που κατασκευαζε, και οχι στο οτι μενουν τοσοι ανθρωποι ανεργοι. Διοτι και η πορσε να κλεισει, κλαην για το προιον, αλλα οι εκατονταδες που θα μεινουν χωρις δουλεια, ειναι οι ισοτιμοι με αυτους ενος φουρνου ή μιας γαλακτοβιομηχανιας.

Οχι οτι δεν συμβαινει αυτο που λες, αλλα ως ενα βαθμο ειναι λογικό. Αν οι εργαζόμενοι του Κατσέλοι αντιδρούσανε και κάνανε απεργίες και λοιπές διαμαρτυρίες, θα είχανε και την υποστήριξη που λες. Αν αυτοί, που ειναι οι αμεσοι ενδιαφερομενοι, δεν κουνιούνται οι υπόλοιποι τι να κάνουμε? Ετσι νομοτελειακα η κουβεντα θα παραμεινει και θα περιοριστει στην υποτιθεμενη αναπτυξη που ερχεται.

Σε δεκαδες επιχειρησεις εχουν κανει καταληψη, ειτε λιγο πριν κλεισει, ειτε αμεσως μετα το κλεισιμο. Δεν εχει γινει απολυτως τιποτε. Αν εγω κλεισω το μαγαζι μου, ας ερθει ο υπαλληλος να μεινει απ' εξω για 2 χρονια, τι ακριβως κερδος θα εχει;

• Like 2
Δημοσ.

Ε?Γιατι να απεργουσαν και να κανανε διαμαρτυριες?Η επιχειρηση φαλιρισε και εκλεισε παμε παρακατω.Δυστυχως θα το πω ωμα αλλα δεν του καιγεται καρφι κανενος για τους εργαζομενους και σωστα,αμα δεν εχει εσοδα πως θα τους πληρωσει με ψωμακια του τοστ?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ειναι οτι απο την αρχη, εστιασαμε στο προιον που κατασκευαζε, και οχι στο οτι μενουν τοσοι ανθρωποι ανεργοι. Διοτι και η πορσε να κλεισει, κλαην για το προιον, αλλα οι εκατονταδες που θα μεινουν χωρις δουλεια, ειναι οι ισοτιμοι με αυτους ενος φουρνου ή μιας γαλακτοβιομηχανιας.

Δε διαφωνώ, απόλυτο δίκιο έχεις. Δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι ισότιμοι οι μεν με τους δε. Είπα ότι εάν είναι να κλείσει κάτι να είναι κάτι που προσφέρει «λιγότερα» στην κοινωνία απ' ότι κάτι άλλο που προσφέρει «περισσότερα».

Ξαναλέω, το τι είδους υπηρεσία/προϊόν θα καταρρακωθεί στη συνέχεια δείχνει τον πάτο. Για να φτάσουμε σε σημείο να κλείσει η Πόρσε ( λόγω οικονομικών δυσχεριών μιλάμε πάντα έτσι; ) θα έχουν κλείσει πρώτα οι περισσότερες γαλακτοβιομηχανίες ή οι περισσότεροι φούρνοι. Well, μπορεί και όχι, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω πιστεύω.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Διοτι και η πορσε να κλεισει, κλαην για το προιον

Ε, όχι και ...κλάην για το προϊόν! Ε, όχι και να κλείσει η Porsche!!!...και μετά τι; Πόσα χρόνια ν' αντέξουμε με το ίδιο μοντέλο; Για να προσέχουμε και λίγο τι λέμε...

• Like 2
Δημοσ.

Αφήστε τα μακντοναλτς ήσυχα!αν φύγουν αυτα θα μεινουμε με τα ψωροgoodys :-( δεν θα το αντεξω...

Απορώ γιατί αρέσει σε κόσμο αυτή η πλαστική σαβούρα, μάλλον οι ταίνιες φταίνε. Όσο για τα goodys τα χω κόψει και αυτά. Όποτε έτρωγα είχα μια ξυνίλα μετά, άσε που η τιμές τους είναι σαν να σε δουλεύουν.

Αυτό.

Τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ που είναι; Γιατί δεν ξενυχτάνε στους δρόμους για τους απολυμένους;

Γιατί οι εργαζόμενοι της κατσέλης δεν ήταν κομματόσκυλα.

Για τις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις που έγιναν μέχρι τώρα στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν ασχολείται, αν πειράξουμε όμως κανέναν πρωην ψηφοφόρο του τσοχατζόπουλου που τον έχωσε στο δημόσιο τότε όλοι κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ γιατί αρέσει σε κόσμο αυτή η πλαστική σαβούρα, μάλλον οι ταίνιες φταίνε. Όσο για τα goodys τα χω κόψει και αυτά. Όποτε έτρωγα είχα μια ξυνίλα μετά, άσε που η τιμές τους είναι σαν να σε δουλεύουν.

Δεν υπάρχει ρε 'συ, πιο ανούσιο πράγμα για να φας, από τα εν λόγω «χαμπουργκεροειδή». Αέρας σκέτος είναι, από πλευράς τού πόσο σε χορταίνει, παρ' όλα αυτά ...παχαίνει!

Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια, περιπτώσεις που επέστρεφα σπίτι χαράματα, μετά από ...ηρωικό μπεκρούλιασμα και φυσικά ένιωθα την ανάγκη να φάω. Όποτε είχα καταλήξει σε τέτοιες τρίχες, ακόμα και πέντε big mac αν έτρωγα, μετά από μισή ώρα πεινούσα πάλι! Αντίθετα, σε ανάλογες περιπτώσεις, με δυο σουβλάκια ήμουν χορτάτος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...