viper2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ναι για αυτο φουνταρε. Οχι επειδη ο τζιρος τους ειναι 15 εκ... Το ερώτημα είναι: γιατι έπεσε τόσο ο τζίρος...? 2
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πολύ καλό το ερωτημα του viper. Επίσης...όντως έπεσε ο Τζιρος? (δε το έχω ψάξει, οποτε αν έχει κάποιος κανα δημοσιευμένο διάγραμμα θα ειχε ενδιαφέρον) Εντάξει παντου πέφτουν οι πωλήσεις, αλλά όσο ναναι, μιλάμε για τροφιμο και μάλιστα με μεγάλο μεριδιο αγοράς. Πόσο πολύ έπεσε δηλαδή για να φθάσει να κάνει ζημία?
παπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ο ρικος καπου παρεθεσε μια ανακοινωση απο τους εργαζομενους που γραφει οτι επεσε απο τα 85 στα 15.
deesnider Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τίποτα δε θ' αφήσω να πέσει κάτω! Ούτε λέξη! Αφενός διότι δεν το συνηθίζω γενικά, αφετέρου διότι από τις απαντήσεις σου, μόνο δύο είναι τα πιθανά συμπεράσματα που μπορώ να βγάλω: 1) Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. 2) Με κοροϊδεύεις. Ακριβώς δε επειδή, όσο αφορά εσένα, το πρώτο το αποκλείω, το μόνο που μένει είναι - δυστυχώς... - το δεύτερο. Σ' έναν άνθρωπο που θεωρώ ότι δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει, κάποια στιγμή σταματάω να απαντώ. Σε κάποιον όμως που θεωρώ ότι με δουλεύει, ενώ εγώ δεν το έκανα ούτε μία φορά, απαντώ μέχρι να μού κόψουν το internet... Μα σου εξηγησα, οτι ο τρόπος για εμένα ειναι ο έλεγχος κατι που ξέρουμε και οι δυο οτι δε θα γινει διοτι δε συνέβει επι 30 χρονια οπως ο ιδιος ειπες. Η επομενη ελπίδα για να συμβει, ειναι οι εκλογές και να βγει κάποιος που μέχρι τώρα δεν έχει κυβερνήσει με την ελπιδα οτι ΙΣΩΣ τα πάει καλύτερα. Ή δε διαβάζεις αυτά που γράφω, ή κάνεις ότι δεν τα καταλαβαίνεις, ή παριστάνεις ότι δεν τα είδες. Για αμφότερα τα τονισμένα, ήμουν απολύτως σαφής στο προηγούμενο post. Για το πρώτο: λέγοντας το σκέτο «Να γίνει έλεγχος» δεν παρουσιάζεις τον τρόπο. Τον τρόπο τον παρουσιάζεις, λέγοντας σαφώς και συγκεκριμένα το «Πώς θα πραγματοποιηθεί αυτός ο έλεγχος» Για το δεύτερο: Στις οποίες εκλογές, θα ψηφίσουν άλλοι από αυτούς που ψήφιζαν μέχρι τώρα... Πραγματικά, δεν παλεύεσαι! Πρέπει δηλαδή ντε και καλά, να αποφασίσω ότι από 'δω και πέρα, ή θα συμμετέχω στο διάλογο μαζί σου μόνο για χαβαλέ, ή θα αποχωρήσω απ' αυτόν. Δεν απομονωσα κάτι. Τα ειδησιογραφικά σάιτ ειναι πολύ σχετικά πάντα. Απλά δινω βάση στους συγγενείς, διοτι εισαι ο τριτος μετανάστης στο φορουμ που λέει οτι ενημερώνεται ΚΑΙ απο συγγενεις. Πράγματι δινω πολύ βάση στο να μην παραποιείται το νοημα. Δεν παραποιησα ομως κάτι απ το δικό σου. Απλά στάθηκα σε ένα σημείο. «Σχετικά» είναι όλα τα μέσα πληροφόρησης στον κόσμο. Τα sites, τα κανάλια, οι εφημερίδες, οι γνώμες μεμονωμένων ατόμων, ο ...τελάλης τής γειτονιάς, τα πάντα. Δεν είναι μόνο αυτά που λένε οι συγγενείς σχετικά. Προσπαθούμε να παρακολουθούμε όσα περισσότερα απ' αυτά είναι δυνατόν, φιλτράρουμε και αξιολογούμε τις πληροφορίες τους και καταλήγουμε σε, επίσης σχετικά ασφαλή, συμπεράσματα. Ας είμαι και ο ...χιλιοστός τρίτος - αλήθεια, μόνο τρία άτομα από τα μέλη που ζουν εκτός Ελλάδος, συζητούν για τα τεκταινόμενα στη χώρα τους με συγγενείς και φίλους και προσπαθούν να αντλήσουν ενημέρωση και από αυτούς; Τόσο περίεργο είναι αυτό και το κάνουν τόσο λίγοι; Ή είναι δεδομένο ότι, εφόσον κάτι σού το λέει συγγενής σου, είναι ψευδές ή έστω σοβαρά αμφισβητούμενο; - τι έχει να λέει αυτό; Όταν λοιπόν εγώ σού λέω ότι, για την ενημέρωσή μου χρησιμοποιώ τους τρόπους Α, Β και Γ κι εσύ βασίζεις την απάντησή σου αποκλειστικά και μόνο στο Γ, σαφώς και απομονώνεις, σαφώς και παραποιείς το συνολικό νόημα αυτού που λέω. Οχι. Αυτο το συμπέρασμα το βγάζεις εσυ, όντας προκατελημένος. Σου εξηγώ οτι οι ουρές (τις οποιες θα δεις και σε οποιαδηποτε ΙΔΙΩΤΙΚΗ υπηρεσία, δεν ειναι δηλαδή θέμα δημοσιου αυτο, εκτος και αν δεν έχεις πάει ποτέ σου σε τράπεζα ) ειναι καθαρά θέμα μείωσης κόστους και λανθασμένης οργάνωσης και τοποθέτησης των υπαλλήλων. Δε μπορει στο υπουργειο οικονομικων και στη Βουλη να έχεις πληθωρα υπαλλήλων που ειναι άνετοι και στις εφορίες να γινεται πανικός με 5 υπαλλήλους στο μητρώο να μη σηκώνουν κεφάλι. Ούτε να σου λέει ο άλλος οτι θα κλεισει νοσοκομεία και οτι περισσευει κοσμος στην υγεία τη στιγμη που στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ δεν εξυπηρετήσε απο τον κόσμο ούτε με σφεντόνες...Και πίστεψέ με...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ, γιατι αν καθόταν θα έτρωγε και ξύλο πλέον με την αγανάκτιση του κόσμου. Εγώ ο - εν αντιθέσει μ' εσένα... - προκατειλημμένος λοιπόν, σού λέω ξανά αυτό που επιμένεις να παριστάνεις ότι το ακούς για πρώτη φορά: Είναι παράλογο να εξομοιώνεις την όποια ταλαιπωρία υφίσταται ο πελάτης μιας ιδιωτικής επιχείρησης, μ' εκείνη πού υφίσταται ο πολίτης σε μία δημόσια. Διότι πρώτον, ακόμα κι αν η ταλαιπωρία του στην ιδιωτική είναι μεγαλύτερη, την ιδιωτική μπορεί ανά πάσα στιγμή να τη γράψει στ' @@ του και να επιλέξει κάποια τού ανταγωνισμού και δεύτερον, ακόμα κι αν πρόκειται περί μονοπωλίου όπως είπες νωρίτερα, είναι στην αποκλειστική επιλογή του το να πει «εγώ δε γουστάρω να μού βγαίνει η παναγία επειδή εσείς είστε άχρηστοι, προτιμώ να πορευτώ χωρίς το προϊόν σας/την υπηρεσία σας» και να το πράξει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να τής τα χώνει εσαεί, λες κι έχουν σχέση εκδιδόμενης/νταβατζή. Όσο για τον πανικό στις εφορίες με τους πέντε υπαλλήλους που τρέχουν και δε φτάνουν, αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ με την πάρτη σου ξέρεις ποιο είναι; Ότι το έχεις δέσει, πως αυτοί οι πέντε αποτελούν όντως το σύνολο τού δυναμικού στο τμήμα τους. Την πιθανότητα να υπάρχουν άλλοι τόσοι, ή και περισσότεροι, οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τού τμήματος, αλλά έχουν πεταχτεί για ψώνια, έχουν κολλήσει τη Δευτέρα ή την Παρασκευή στο Σαββατοκύριακο, ή απλώς «αρρώστησαν» και κάνουν ...αμμόλουτρα σε κάποια παραλία για να θεραπευθούν, ούτε καν την εξετάζεις. Ή, αν την εξετάσεις, την αποδίδεις εκ δεδομένου σε ...προκατειλημμένα μυαλά. (Πως δε σε πιστεύω για το ότι ...κανείς δεν κάθεται; Αστειεύεσαι; Αφού το να κάθεται, σημαίνει απαραιτήτως ότι κάθεται εντός τής υπηρεσίας του. Να κάθεται ξέρω 'γω στο σπίτι του, δεν παίζει. Αλλά και να έπαιζε, σιγά μη το τολμούσε! Αφού ο αγανακτισμένος κόσμος ξέρει πού μένει ο κάθε σκαστός Δ.Υ. και θα πάει να τον πλακώσει στις μάπες κατ' οίκον... Ας μεινουν λοιπόν όλοι χωρις ρευμα, να νιωθουμε ολοι αξιοπρεπείς. Γιατι αν ζει μονο ο ενας, σορρυ αλλά δεν υπάρχει η παραμικρη αξιοπρέπεια. Αλλωστε σε οτι παράδειγμα μου έδωσες αναφερόσουν σε ομάδες...οχι σε ατομικο επίπεδο. Σε ομάδες αναφερόμουν φυσικά...για τις οποίες όμως, πολύ εύκολα μπορεί να γίνει αναγωγή σε ατομικό επίπεδο. Πέντε χωριά και δύο ακριτικά νησάκια π.χ., στο σύνολο μιας χώρας, δεν είναι και πολύ διαφορετική έννοια από αυτή 50 ατόμων, στο σύνολο τού πληθυσμού μιας πόλης. Το χωριό δεν έχει την υποδομή που απαιτείται ώστε να έχει ρεύμα, ο μεμονωμένος άνθρωπος δεν έχει αρκετά λεφτά και για να φάει και για να πληρώσει ρεύμα, οπότε επιλέγει το να μην ψοφήσει απ' την πείνα, ζώντας υπό το φως των κεριών. Μπορεί κάποιος να θεωρεί πιο αξιοπρεπές το να μάθει η γειτονιά ότι τού διέκοψαν την ηλεκτροδότηση επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει, από το να αναγκαστεί να χτυπάει τις πόρτες τής ίδιας γειτονιάς, ζητιανεύοντας για μια μπουκιά φαγητό. Δεν κατάλαβα...γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αξιοπρέπεια; Ο συνδικαλισμός συνδέεται άμεσα με τη πολιτική. Νομιζω σε καλύπτει αυτο. Φυσικά και δε με καλύπτει! Την πολιτική, ακόμα και την κακή για τους ίδιους όπως έχει αποδειχθεί στην Ελλάδα, οι πολίτες την επιλέγουν. Τι να με καλύψει; Το ότι είναι μαζοχιστές, οπότε πρέπει να τρώω κι εγώ βουρδουλιές για να μη νιώθουν μόνοι; Αυτά θα έπρεπε να συμβουν. Εσυ θεωρεις κάτι άλλο. Ο περιφημος τροπος, σου έχω γράψει 50 φορές ποιος ειναι. Δεν τον δέχεσαι, τα ιδια έγραψα και απο πάνω στη πρωτη παράθεση σου. Προσπερνώ την εκατομμυριοστή επανάληψη περί τού τι ...θα έπρεπε να συμβεί. Για το αν μού έχεις γράψει 50, ή 50000 φορές το ποιος είναι ο περίφημος τρόπος, σού απάντησα κι εγώ στην πρώτη παράθεση επίσης, τού τρέχοντος post και μάλιστα ...bold, υπογραμμισμένα και πολύχρωμα... Μπορω να σου απαντησω σε προσωπικό μνμ αν θέλεις. Προτιμώ να μη μου απαντήσεις καθόλου, παρά να μού απαντήσεις σε προσωπικό μήνυμα. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα είχα ανοίξει από την αρχή με προσωπικό μήνυμα επίσης, την κουβέντα μαζί σου. Συμμετέχουμε σε μια ανοιχτή συζήτηση, την οποία βλέπει όποιος θέλει και στην οποία μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει. Πράγμα το οποίο θα ήταν ευχής έργον τελικώς διότι, όσο κι αν εγώ είμαι βέβαιος για το αντίθετο, πραγματικά είμαι περίεργος να διαπιστώσω αν και πόσοι από 'δω μέσα θεωρούν ότι είμαι παράλογος. Τη δε επιμονή σου δε να μην απαντάς ανοιχτά, αποδίδοντας την απόφασή σου στο ότι θα υποχρεωθείς να αρχίσεις πολιτική συζήτηση, ενώ σου υπέδειξα τον τρόπο να απαντήσεις χωρίς να εξελιχθεί σε τέτοια, λυπάμαι που το λέω, αλλά μόνο ως υπεκφυγή την εκλαμβάνω. Ανεξήγητη δε υπεκφυγή, δεδομένου ότι είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων... Δεν δέχεσαι την αλλαγή διοικητικής γραμμής ως λύση (εκλογές) απ ότι κατάλαβα, άρα συμφωνεις με τις μαζικές απολύσεις όπως η ερτ (διορθωσέ με αν κάνω λάθος, αν και νομιζω οτι δε κάνω) αφου δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση. Αυτό που δε δέχομαι - που αμφισβητώ εντόνως για να το πω ακριβέστερα - δεν είναι η αλλαγή διοικητικής γραμμής μέσω εκλογών, είναι η πιθανότητα να αλλάξει αυτή η διοικητική γραμμή μέσω εκλογών, αμφισβήτηση για τον οποία δικαιώνομαι συνεχώς και κατ' επανάληψη, από την περίοδο των πρώτων εκλογών τις οποίες ήμουν σε ηλικία να καταλάβω, μέχρι και αυτή των τελευταίων. Εσύ, εκτός από την ...ελπίδα - Λες κι εγώ δεν έχω ελπίδες! Ελπίδες έχω, όπως όλοι. Πίστη σε παραμύθια δεν έχω... - βασίζεις και σε κάποια σταθερότερη βάση την αντίθετη θέση σου; Φυσικά και δεν έχεις καταλάβει λάθος. Από τη πού δεν υπάρχει κάποια άλλη - χειροπιαστή, όχι βασισμένη στο τι ...θα έπρεπε να γίνει - λύση, βεβαίως και είμαι υπέρ. Όχι υπέρ των μαζικών απολύσεων. Υπέρ τού κλεισίματος οποιουδήποτε κρατικού οργανισμού, ο οποίος αποδίδει μηδαμινά (βλέπε θεαματικότητες ΕΡΤ), όχι μόνο κοστίζοντας παράλληλα λεφτά στους φορολογούμενους απλώς για να παραμένει εν λειτουργία, αλλά και καθιστώντας τους υποχρεωμένους να τού δίνουν και ...υποχρεωτικά tips, είτε ενδιαφέρονται, είτε όχι γι' αυτό που παράγει. Οι μαζικές απολύσεις είναι η φυσική συνέχεια τού κλεισίματος. Πως θα γίνει; Θα κλείσει ένας οργανισμός, αλλά θα παραμείνει ανοιχτό ειδικά ένα τμήμα τού λογιστηρίου, προκειμένου να συνεχίσει να πληρώνει τους - πρώην - εργαζόμενους; Άσε! Μη μου πεις. Μαντεύω πως προτείνεις να γίνει: Να ...μην κλείσει! Άποψή σου και άποψή μου. Το μέλλον θα δείξει ποιος έχει δίκιο. Μπορει να μην έχει κανεις απ τους 2. Η ουσιαστικότερη διαφορά όμως, μεταξύ των απόψεών μας, ξέρεις ποια είναι; Σου την είπα μόλις στην απάντησή μου, στην προηγούμενη παράθεση: Ότι η δική μου άποψη, κάθε φορά που το παρελθόν (...«Στις επόμενες εκλογές παιδιά, τα πράγματα θ' αλλάξουν!») γινόταν παρόν (...«Εμπρός αποφασισμένοι ψηφοφόροι! Γερά και με τσαμπουκά, αγανακτισμένοι Έλληνες! Ήρθε η μεγάλη στιγμή να αλλάξουμε τη μαύρη μας τη μοίρα!»), δεν υπήρξε ούτε μία φορά κατά την οποία δε δικαιώθηκε. Η δική σου πως τα πήγε; Υ.Γ. Πάντως με ρίχνεις! Τα πιο εμπνευσμένα μου, τα αγνοείς. Το πόσο θα γούσταρα να δω και στο παρακάτω μια απάντηση, δε λέγεται... Γιατι παιζει κανα ρόλο? Εφυγαν ή δεν έφυγαν? Αυτο έχει σημασία. Εχεις λιγότερους δ.υ. πλέον σε σχέση με πριν 6 χρονια? Εχεις. Αυτο έχει σημασία. Τωρα αν αυτοι ηταν τεμπέληδες ή οχι δε σε απασχολει στη δεδομένη. Δεν παίζει ρόλο και δεν έχει συνέπειες για τους πολίτες, το ότι κάποιοι τεμπέληδες ή επίορκοι Δ.Υ. συνταξιοδοτήθηκαν χαριστικά και πρόωρα, ενώ θα έπρεπε απλώς να απολυθούν παίρνοντας μόνο τη νόμιμη αποζημίωση - όπως ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα - και δεν πρέπει να με απασχολεί στη ...δεδομένη; Μιλάς σοβαρά; Εντάξει τότε! Να κάνω κι εγώ μια πρόταση; Να κατασχεθεί από το κράτος το σύνολο τής περιουσίας - κινητής και ακίνητης - όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων, να ρευστοποιηθεί και μ' αυτά που θα εισπράξει το κράτος, να πληρώσει το εξωτερικό του χρέος. Όσο πεσμένες κι αν είναι οι αξίες, αν εκποιηθούν όλα, μάλλον βγαίνει ο λογαριασμός. Θα έχει σταματήσει η Ελλάδα να χρωστάει σε αντίθεση με πριν; Αυτό έχει σημασία... ...Τώρα, αν τα λεφτά προέκυψαν από την παράνομη κατάσχεση τής περιουσίας των πολιτών, δε μας απασχολεί στη ...δεδομένη! (Κατά το: «Τώρα, αν αυτοί ήταν τεμπέληδες ή όχι, δε σε απασχολεί στη δεδομένη»...) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2013 από deesnider 4
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 deesnider Κουράστικα ομως σοβαρά. Το βλέπεις οτι υπάρχει διαφωνία. Τα ιδια και τα ιδια επαναλαμβάνουμε. Σε οτι με ρωτας έχεις ηδη λάβει απαντήσεις τις οποιες δε δέχεσαι με βασικότερη πως εγω νομίζω οτι με εκλογές ίσως αλλάξουν τα πράγματα, εσυ θεωρείς πως δε θα αλλάξουν. Ε δε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι άλλο. (εντομεταξυ επιμενεις για τον τροπο ελεγχου και γελάω διοτι πραγματικά δε μπορω να απαντησω) Μπορω να συνεχίσω να γράφω επ αορίστου αλλά βλέπω πως απλά κάνουμε ένα κυκλο. Δεν θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα, οπότε σου δινω την ικανοποιηση πως έχεις δικιο σε όλα και τελειώνει το ζητημα . Τη μονη απάντηση που μπορω να σου δωσω σε όλα οσα έχεις παραθέσει ειναι το εξεις. ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟΚΑ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Δε μπορω γαμω το φελέκι μου μέσα να συνεχίσω να κάνω τέτοια κουβέντα, από τη στιγμη που θα φάω απευθείας μπαν με τη παραμικρή μου αναφορά σε κομματα και μ@λ@κιες του παρελθόντος ή συγκεκριμένα προσωπα, τρόπο και φιλοσοφία που ψηφίζει ο κόσμος, τρομοκρατικά τηλεοπτικά σποτ, απειλές κτλ κτλ Οσες φορές το δοκιμασα τιμωρηθηκα. Με ωθείς στο να μιλησω πολιτικά, αλλά δεν γινεται. Βασικά κάνεις προσπάθεια πιστευω για να σου απαντησω αφου το βλέπεις και εσυ οτι όλα οδηγουν εκει. Σου εδωσα την επιλογή να σου λυσω την οποια απορία μέσω προσωπικού μηνύματος, αφου οπως βλεπεις η κουβέντα ειναι καθαρά μεταξυ εμάς των δυο, επιλέγεις να μη τη δεχτείς, διοτι πιθανον θέλεις όλοι να δουν μια τέτοια απάντηση. Αν σε ενδιέφερε η συζητηση ως συζήτηση και όχι ως θεαθήναι, δε νομιζω οτι θα ειχες τέτοιο προβλημα. Με αρκετό κόσμο έχω λυσει πολλές διαφωνίες έτσι και στο τέλος, ειτε συμφωνήσαμε ειτε απλά διαφωνήσαμε. Ε δεν γινεται λοιπόν. Σορρυ. Αν θες μπορουμε να πάμε σε πολιτικο φορουμ να τα συζητήσουμε εκει, χωρις περιορισμούς. Kάλεσε και οποιους θέλεις απο εδω και μετά μπορεις να μεταφέρεις αυτουσια τη συζήτηση με δικη σου ευθύνη...απλά To δελτιο τυπου που έβγαλαν οι εργαζομενοι της Κατσελης το έχουμε παραθέσει?
pournaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 To δελτιο τυπου που έβγαλαν οι εργαζομενοι της Κατσελης το έχουμε παραθέσει? Ναι, και ειναι αστειο.
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πάντως κάνουν αναφορά για κέρδη μέχρι την εξαγορά τους και μετά για αποτομη μειωση αν διάβασα σωστά...
Apoll Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν έχει σημασία αν αγόρασαν την εταιρία και πέρασαν το δάνειο αγοράς της στην Εταιρία κλπ. Συνέχεια γίνεται αυτό και σε μεγαλύτερη κλίμακα (Μανστεστερ United για όσους ασχολούνται με ποδόσφαιρο). Σημασία έχει ότι ο κύκλος εργασιών έπεσε από 85 μύρια στα 15 μύρια μέσα σε δύο χρόνια. Αυτό δεν σώζει κανέναν και δεν έχει σημασία το γιατί. Μη ανταγωνιστικές τιμές, έως κατάρευση της αγοράς (που αυτό και είναι ο κύριος λόγος). Οπότε ακόμα και χρέη να μην έχεις, θα αποκτήσεις. Και δει θα κλείσεις αν δεν μειώσεις τα έξοδα (εγκαταστάσεις, μισθοί-απολύσεις) Και φυσικά όλοι κάνουν γαργάρα το ότι ο κενό αυτό στην αγορά θα καλυφθεί από άλλους, που θα προσλάβουν κόσμο για να καλύψουν την αγορά. Αλλά Έλληνες......Μια ζωή στην καταστροφολογία και κακομοιρία........ 5
Superuser Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το μόνο που διάβασα στίς τελευταίες σελίδες ήταν από δυό παιδιά που συζητούσαν ανάμεσα από τις κουβέρτες για την τιμή του ψωμιού... Συνεχίστε
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πες μας και τι εγινε και στην αλλη μεγαλη επιχειρηση της τυποεκδοτικης κσι πως οι πολιτικες της εργοδοσιας "ηπιαν το αιμα " των εργαζομενων.Πες και τι εγινε στην χαλυβουργια ποιος κερδισε και ποιος εχασε τελικα.ΑΠο αΕρολογιες της κακιας ωρας ειμαστε φουλ καμια προταση δεν βλεπουμε ,οχι σε ολα και θα βρεξει λεφτα απο τον ουρανο. Sent from my ipad4 using Insomnia Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα υπερασπιστώ την τυποεκδοτική και την κάθε τυποεκδοτική; Τόσα ξέρεις - τόσα λες ή τόσα καταλαβαίνεις; Στην χαλυβουργία κέρδισαν ..τα ΜΑΤ.
haris_216 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ....................................Και φυσικά όλοι κάνουν γαργάρα το ότι ο κενό αυτό στην αγορά θα καλυφθεί από άλλους, που θα προσλάβουν κόσμο για να καλύψουν την αγορά. Αλλά Έλληνες..... σοβαρά το πιστεύεις αυτό;;;
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 dee, πλάκα στην πλάκα, ακούγεται τώρα τελευταία, στην ερώτηση: "καλά και εσείς που θα βρείτε τα λεφτά;" η αποστομωτική απάντηση: "αναγκαστικό δάνειο, υποχρεωτικό για τους πλούσιους, εθελοντικό για τους φτωχούς". Οπότε η ιδέα που λες στο spoiler, ορισμένοι την λένε στα σοβαρά. 3
saya Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 H απεργια γινεται ως αγωνας παιδες. Δεν σημαινει οτι οποιος αγωνιζεται θα κερδισει στο τελος. Αν δεν αγωνιστεις καθολου ομως εισαι χαμενος εξ αρχης. Τωρα αυτο που θελαν να πουν προφανως οι εργαζομενοι ειναι οτι καποιος δαχτυλος επεσε για να μειωθουν τα κεφαλαια της εταιρειας και το ιδιο και το επιπεδο των προιοντων και επομενως τα εσοδα. Αυτα στις επιχειρησεις συμβαινουν..το ξερουν ολοι. Αν εγινε αυτο κριμα οι εργαζομενοι που μειναν χωρις δουλεια. Αλλα δυστυχως αυτα εχουν ξανασυμβει και σε πολυ χειροτερο. Να σας θυμισω τις ελληνικες ταινιες τυπου οχι αλλο καρβουνο που εμπνεονταν απο περιστατικα που ολοι ξεραν οτι στελναν τον κοσμακη να πνιγει με τα σαπιοκαραβα για να παρουν τα λεφτα τηε ασφαλειας.. και πεθαιναν μεσα σαν τα ποντικια. 1
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 νταξει okay δεκτο αλλα αμα υπαρχουν στοιχεια και αποδειξεις κακοδιαχείρισης, δεν μπορει να κανει κατι το σωματείο με την δικαιοσυνη παρεα? Υγ. Δεν ξερω πως παει το αθλημα στο ελλαδισταν
saya Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Nαι , καλα οι ανθρωποι ειναι απολυμενοι . Εχουν λεφτα για δικηγορους;Και ακομη και να εχουν που θα τραβηξει για χρονια και αμφοβολο αν δικαιωθουν χρειαζονται αποδειξεις οχι ενδειξεις. Ξερεις ποσα εγκληματα ολοι ξεραν οτι ο ενοχος ηταν ο ταδε και δεην τον πιαναν λογω ελλειψης επαρκων στοιχειων;Τον Αλ καπονε για φοροδιαφυγη τον πιασαν. Δεν μπορουσαν να τον πιασουν για κατι αλλο. Αν βεβαια τα πραγματα ειναι οπως τα λενε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα