gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αφήστε τα μακντοναλτς ήσυχα!αν φύγουν αυτα θα μεινουμε με τα ψωροgoodys δεν θα το αντεξω...
gigisoni Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αφήστε τα μακντοναλτς ήσυχα!αν φύγουν αυτα θα μεινουμε με τα ψωροgoodys δεν θα το αντεξω... Milkshake φράουλα MacDonalds....δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα εκεί μέσα. Όποιος δεν έχει δοκιμάσει, να το κάνει πριν φύγουν από την Ελλάδα. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 500 οικογενειες στο δρομο... που ειναι ο Κραουνακης να διασκευασει κανενα τραγουδι... Αυτό. Τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ που είναι; Γιατί δεν ξενυχτάνε στους δρόμους για τους απολυμένους; 4
Tenshi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Milkshake φράουλα MacDonalds....δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα εκεί μέσα. Όποιος δεν έχει δοκιμάσει, να το κάνει πριν φύγουν από την Ελλάδα. Ναι όντως.Πολύ θα ήθελα μια τελευταία τσίρλα πρίν φύγω για τα ξένα,έτσι για το γαμώτο... In other news...ψωμί του τοστ (30 φέτες)/ένα κιλό ψωμί έχουν το ίδιο κόστος πάνω κάτω....ΑΛΛΑ...ενω το ψωμί του φούρνου κόβει κώλους απο άποψη γεύσης,δέν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει 12~15 μέρες που θα κρατούσε το ψωμί του τόστ στο ψυγείο.Το έχω βάλει στην καθημερινή μου δίαιτα σάν πρωινό,μαζί με βούτυρο και μέλι οπότε είναι είδος πρώτης ανάγκης για μένα. Μήν μου πείτε να βάλω και το ψωμί φούρνου στο ψυγείο,απλά δέν κρατάει τόσο,δέν έχει φτιαχτεί για να κρατάει τόσο!Ούτε η κατάψυξή είναι λύση.Αν είναι να το πάμε τόσο μακρυά για την πολυπόθητη οικονομία,να τραβήξω προέκταση απο το πλυντήριο στο καζανάκι του w/c...
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Είναι τίγκα στα συντηρητικά tenshi γι' αυτό. 4
scullyist Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ούτε η κατάψυξή είναι λύση.Αν είναι να το πάμε τόσο μακρυά Το "τόσο μακριά" ποιο είναι, δεν μπορώ να καταλάβω. Στην κατάψυξη το βάζεις, όχι σε θυρίδα. Και μετά 5 λεπτά στο φούρνο και το έχεις ζεστό κι υπέροχο σαν την πρώτη μέρα.
Tenshi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Είναι τίγκα στα συντηρητικά tenshi γι' αυτό. Δέν δηλώνω άγνοια γι' αυτό... Το "τόσο μακριά" ποιο είναι, δεν μπορώ να καταλάβω. Στην κατάψυξη το βάζεις, όχι σε θυρίδα. Και μετά 5 λεπτά στο φούρνο και το έχεις ζεστό κι υπέροχο σαν την πρώτη μέρα. Οπότε,πρέπει να πάρω φρέσκο ψωμί,να το κόψω φέτες,να το βάλω στην κατάψυξη σε σακούλες και να κάνω χρήση ανάλογη της ζήτησης (μου); Για ένα άτομο το βλέπεις σαν "βιώσιμη" λύση;Προσωπικά κουράστηκα και μονο με την σκέψη.
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για τα περί ανάπτυξης: Που ακούσατε εσείς ότι υπάρχει ανάπτυξη και το διαψεύδετε ειρωνικά; Ισχυρίζεται κάποιος ότι υπάρχει ανάπτυξη; Άλλο το αν ΘΑ υπάρξει, αυτή στη στιγμή δεν υπάρχει όμως και είναι λογικό μετά από μια πτώχευση κράτους. Αν και offtopic μια παρατήρηση. Ο μισθός στον ιδιωτικό πήγε στα 700 και μετά στα 500 και τώρα ούτε ξέρω που έχει φτάσει γιατί το υψηλό κόστος (υποτίθεται) εμποδίζει τις εταιρίες να έρθουν Ελλάδα. Οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα γιατί το μόνο που κρατάει τις χιλιάδες πολυεθνικές να έρθουν στην Ελλάδα είναι (υποτίθεται) η έλλειψη επενδυτικών ευκαιριών. Οι απέραντες εγγυήσεις και ενέσεις ρευστότητας που γίνονται στις τράπεζες έχουν (υποτίθεται) σκοπό να περάσει αυτό το χρήμα τελικά από τις τράπεζες στις εταιρίες. (Το αστείο είναι ότι το θέμα αυτού του thread σε συνδυασμό με την τελευταία πρόταση προσφέρει άφθονο γέλιο/κλάμα.) Αν βλέπεις εσύ κάτι από τα παραπάνω να συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια ώστε ΝΑ έρθει κι αυτή η έρμη η ανάπτυξη (μετά τη δεκαετία ας πούμε?) πες μου. Εκτός αν όλες οι πολυεθνικές που ανέφερα έφυγαν ή άλλαξαν έδρα γιατί τα 400 ευρώ αποτελούν ακόμα δυσβάσταχτο εργατικό κόστος γι'αυτές ή αν η πενταετία δεν αρκεί και είμαστε ακόμα στο "μεταβατικό στάδιο", δηλαδή στο στάδιο που θα φύγουν/κλείσουν τώρα και θα ξαναέρθουν κάποια άλλη στιγμή στο πολύυυυυυ μέλλον. Και θέλουν να ρίξουν και την ανεργία λέει :lol: 4
scullyist Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι κουράζομαι στη σκέψη να τρέχω κάθε μέρα στο φούρνο. Άσε που δεν κάνω καν τη διαδικασία που λες με τις φέτες, πέταμα ολόκληρα στην κατάψυξη. Κόβω το κομμάτι/ποσότητα που θέλω όταν είναι να φάω, 5 λεπτά στο φούρνο, the end. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από scullyist 1
kage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 οταν μειωνεις 40% συνταξεις μισθους αυτα παθαινεις.απο αυτα τα λεφτα συντηρειτε η αγορα... δεν εχει πιασει πατο το βαρελι ακομη... http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ergasia/synanthsh_edw_kai_twra_me_ton_ypoyrgo_ergasias_giannh_vroutsh_zhtoun_oi_ergazomenoi_toy_katselh.2307290.html ---------------- κατι ακομη το αρθρο 99 βολευει οσους ηταν πραγματικα λαμογια και δεν εδειναν τιποτα και με διακανονισμους κτλ.θα πληρωσουν πολυ λιγοτερα. Για να υπαχθεί φυσικό ή νομικό πρόσωπο θα πρέπει να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές τουλάχιστον 500.000 ευρώ. 1
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το επομενο μεγαλο μπαμ θα εισαι τα μακντοναλτς λεγετε οτι φευγουν απο ελλαδα και ασχετα αν τα τρωτε η οχι σημασια εχει οτι δουλευει εκει πολυ λαος και ειδικα νεοι. Σιγά το μπαμ Είχα διαβάσει ότι η mcdonalds στην Ελλάδα μπαίνει μέσα πολύ καιρό τώρα και απλά δεν έχει φύγει τελείως(έχουν κλείσει μαγαζιά) λόγω πρεστίζ Και στην τελική έχουμε και τα goodys που είναι και ελληνική επιχείρηση
deesnider Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τα μακντοναλτς λεγετε οτι φευγουν απο ελλαδα και ασχετα αν τα τρωτε η οχι Α, όλα κι όλα! Εγώ τους αλλάζω τα φώτα! Μιλάμε για λατρεία και αδυναμία τρελή!... Πιθανότερο είναι να ψάξω για αποφάγια σε κάδο, παρά να φάω αυτό το πλαστικοποιημένο πυρηνικό απόβλητο. 6
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σιγά το μπαμ Είχα διαβάσει ότι η mcdonalds στην Ελλάδα μπαίνει μέσα πολύ καιρό τώρα και απλά δεν έχει φύγει τελείως(έχουν κλείσει μαγαζιά) λόγω πρεστίζ Και στην τελική έχουμε και τα goodys που είναι και ελληνική επιχείρηση Ε καλα και τα goodys αλλα το καθε ενα εχει δικα του πραγματα, ετσι λεγανε καποτε και για αλλα ταχυφαγια και τωρα σε πολλους λοιπουν. Αχ τωρα θυμηθηκα τα wendys Α, όλα κι όλα! Εγώ τους αλλάζω τα φώτα! Μιλάμε για λατρεία και αδυναμία τρελή!... Πιθανότερο είναι να ψάξω για αποφάγια σε κάδο, παρά να φάω αυτό το πλαστικοποιημένο πυρηνικό απόβλητο. Δεν ειπσ οτι δεν ειναι αλλα σε καποιους αρεσουν οπως σε εμενα
pournaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι όντως.Πολύ θα ήθελα μια τελευταία τσίρλα πρίν φύγω για τα ξένα,έτσι για το γαμώτο... In other news...ψωμί του τοστ (30 φέτες)/ένα κιλό ψωμί έχουν το ίδιο κόστος πάνω κάτω....ΑΛΛΑ...ενω το ψωμί του φούρνου κόβει κώλους απο άποψη γεύσης,δέν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει 12~15 μέρες που θα κρατούσε το ψωμί του τόστ στο ψυγείο.Το έχω βάλει στην καθημερινή μου δίαιτα σάν πρωινό,μαζί με βούτυρο και μέλι οπότε είναι είδος πρώτης ανάγκης για μένα. Μήν μου πείτε να βάλω και το ψωμί φούρνου στο ψυγείο,απλά δέν κρατάει τόσο,δέν έχει φτιαχτεί για να κρατάει τόσο!Ούτε η κατάψυξή είναι λύση.Αν είναι να το πάμε τόσο μακρυά για την πολυπόθητη οικονομία,να τραβήξω προέκταση απο το πλυντήριο στο καζανάκι του w/c... Για σενα. Εγω που εχω βαλει στην καθημερινη μου δια(σ)τροφη, το μπεικο, την παρμεζανα και το προσουτο, αρα πρεπει να τα θεωρω ειδη πρωτης αναγκης...
rikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για τα περί ανάπτυξης: Που ακούσατε εσείς ότι υπάρχει ανάπτυξη και το διαψεύδετε ειρωνικά; Ισχυρίζεται κάποιος ότι υπάρχει ανάπτυξη; Άλλο το αν ΘΑ υπάρξει, αυτή στη στιγμή δεν υπάρχει όμως και είναι λογικό μετά από μια πτώχευση κράτους. Μα εκει ακριβως κολλάει η ειρωνεία. Στο ότι όχι απλά δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις έτσι ωστε μελλοντικά να υπάρξει η ανάπτυξη, αλλά στο ότι όποια μεταρρύθμιση έχει ψηφιστεί μέχρι σήμερα θετει ισχυρές βάσεις για να συνεχιζεται ο φαυλος κυκλος της υφεσης για πολλά χρόνια ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα