Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανενας πως πρεπει να κανει την φορολογικη δηλωση καποιος που ειναι

ανεργος χωρις εισοδηματα το 2012 ?

Ρωτησα στην εφορια και μου ειπε εκει που λεει εισοδηματα θα γραψετε 0

και στον οαεδ μου ειπαν θα δηλωσετε ανεργος ηλεκτρονικα..

Εχει τετοια πεδια το ηλεκτρονικο συστημα ?

Γιατι στο αδειο 4σελιδο που κατεβασα δεν βρηκα καποιο πεδιο σχετικο..

Οποιος μπορει να βοηθησει..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανέργων και είναι διαφορετικές μεταξύ τους.

Υπάρχει ο άνεργος με σπίτι και ο άνεργος χωρίς σπίτι, ο άνεργος με αυτ/το και ο άνεργος χωρίς, ο άνεργος με επίδομα ΟΕΑΔ και ο άνεργος χωρίς, κλπ. Συγκεκριμενοποίησε σε ποια ατηγορία ανήκεις και δώσε περισσότερα στοιχεία.

Επίσης, υπάρχουν αρκετά θέματα σχετικά με τις λέξεις "φορολογική δήλωση" και αν ψάξεις θα βρεις αρκετές πληροφορίες που πιθανά να ταιριάζουν στην περίπτωσή σου.

Δημοσ.

εχεις δικιο, εγω εχω απλα 1/5 απο ενα χωραφι κ απο το σπιτι που μενουμε οικογενειακως..

ειναι δηλωμενα στο ε9 περυσι..

βρηκα αυτο http://www.insomnia.gr/topic/490014-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7/?hl=%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7

συνεχιζω εκει η οτι θελετε πειτε μου...

αν ισχυουν τα περσινα δεδομενα για τεκμηρια αποδειξεις κλπ τοτε δεν θελω κατι αλλο την κανω οπως την εκανα περυσι...

τωρα αν υπαρχει κατι νεο απο κωδικους που πρεπει να συμπληρωσω μου λετε..

Δημοσ.

εχεις δικιο, εγω εχω απλα 1/5 απο ενα χωραφι κ απο το σπιτι που μενουμε οικογενειακως..

βρηκα αυτο http://www.insomnia.gr/topic/490014-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7/?hl=%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7

συνεχιζω εκει η οτι θελετε πειτε μου...

αν ισχυουν τα περσινα δεδομενα για τεκμηρια αποδειξεις κλπ τοτε δεν θελω κατι αλλο την κανω οπως την εκανα περυσι...

τωρα αν υπαρχει κατι νεο απο κωδικους που πρεπει να συμπληρωσω μου λετε..

Έχουν αλλάξει πολλά και σε πολλούς κωδικούς από την περυσινή δήλωση. Έχουν καταργηθεί πολλές απαλλαγές από όσες ίσχυαν πέρυσι και έχουν προστεθεί πολλοί νέοι κωδικοί για την καταγραφή περισσότερων στοιχείων. Αλλαγές υπάρχουν όχι μόνο στις κατηγορίες των αποδείξεων που μπορούμε να δικαιολογήσουμε φέτος αλλά και στο ότι φέτος οι αποδείξεις δηλώνονται για να δικαιολογηθεί η φορολόγησή μας με βάση το εισόδημα ενώ πέρυσι είχαμε και όφελος.

Δημοσ.

Το χωράφι το καλλιεργείς; είναι χέρσο; έχεις φυτέψει κάτι άλλα δεν είναι ακόμα σε παραγωγή; το νοικιάζεις σε κάποιον;

το παραχωρείς δωρεάν σε κάποιον και αν ναι, τι βαθμό συγγένειας έχεις με αυτόν; είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης;

Το σπίτι που μένετε οικογενειακώς είναι στο όνομά σου; είναι το 1/5 στο όνομά σου; έχεις την επικαρπία;

Έχεις παιδιά;

Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που πρέπει να μου απαντήσεις κατ' αρχήν.

Δημοσ.

οποιος ενδιαφερεται υπαρχει πολυ καλος λογιστης στο Αιγαλεω και παιρνει σε ανεργους 10Ε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...