Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Το Newman N2 παλι σε στοκ σε λευκο και ''μαυρο'' στο Pandawill στα 99$.</p>

Βλέπω δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως. Με το τελωνείο θα έχουμε κάποιο θέμα γιατί δεν έχω παραγγείλει ξανά απο panda will.

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βλέπω δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως. Με το τελωνείο θα έχουμε κάποιο θέμα γιατί δεν έχω παραγγείλει ξανά απο panda will.

Θα έλθει με ΕΛΤΑ. Άρα ΟΧΙ τελωνείο (99,999%).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Matrix σε παρακαλώ κάνε το κόπο κάποια στιγμή να βάλεις στη πρώτη σελίδα μερικά βασικά για τις αγορές online του στυλ

1) Εμπιστευόμαστε μόνο site που δέχονται πληρωμή μέσω paypal, για όλα τα άλλα δεν υπάρχει ασφάλεια. Το κριμα στο λαιμό σας κοινώς.

2) Μία λίστα με έμπιστα μαγαζιά υπάρχει εδώ (πρέπει να προστεθεί και το http://www.pandawill.com/).Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί αν θα προσφέρει μετά το μαγαζί καλό-γρήγορο aftersale και αν τελικά θα φτάσει το πακέτο σπίτι μας. Όλα έχουν τις καλές και τις κακές μέρες τους.

3) Τελωνείο ΠΡΕΠΕΙ να περνάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ που έχουν κόστος 40-50$ (ίσως και λιγότερο). ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

4) Πολλά περνάνε από το τελωνείο χωρίς επιπλέον χρέωση διότι δεν τα δίνει κανείς σημασία (λόγω μικρού κέρδους ή να το όνομασω φέσι καλύτερα)

5) Για να μειώσουμε τις πιθανότητες να περάσουν από τα "άγρυπνα" μάτια του τελώνη επιλέγουμε China post, Signpost, EMS. Απλά ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ δεν εγγυάται κανείς πως τελικά δεν θα φάμε "το καπελάκι"

Επεξ/σία από kamui
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν με λίγα παραπάνω (που σύντομα θα πέσουν και αυτά) παίρνεις quad core δεν νομίζω πως αξίζει καθόλου.

Βγήκε η mediatek και ανακοίνωσε επίσημα την διανομή του ΜΤ6595 στους κατασκευαστές συσκευών. 8core CPU με υποστήριξη 4G (και κανα 2 άλλα ενδιαφέροντα specs). Όπως καταλαβαίνεις  γίνεται ένας τρομερός χαμός να ξεστοκάρουν τα ΜΤ6572 και ΜΤ6589 κινητά από τις αποθήκες γιατί σύντομα θα πρέπει να τα πουλάνε για μία καραμέλα. Σύντομα θα γίνει ανατιμολόγηση με την νέα CPU στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

μεχρι τα 50-55max παιζει κατι καλυτερο ?

Δες το Jiayu F1 απο vickmall to2c minideal και την Παρασκευη στο Happy Hour του Pandawill.

Όταν με λίγα παραπάνω (που σύντομα θα πέσουν και αυτά) παίρνεις quad core δεν νομίζω πως αξίζει καθόλου.

Βγήκε η mediatek και ανακοίνωσε επίσημα την διανομή του ΜΤ6595 στους κατασκευαστές συσκευών. 8core CPU με υποστήριξη 4G (και κανα 2 άλλα ενδιαφέροντα specs). Όπως καταλαβαίνεις  γίνεται ένας τρομερός χαμός να ξεστοκάρουν τα ΜΤ6572 και ΜΤ6589 κινητά από τις αποθήκες. Σύντομα θα γίνει ανατιμολόγηση με την νέα CPU στο παιχνίδι.

Η συγκεκριμενη φραση σου δεν εχει βαση.Αλλη κατηγορια χρηστων καλυπτει ο 6572 (που ειναι κορυφαιος και εχει λιγο καιρο στην αγορα),αλλη ο 6589-6583 και φυσικα αλλη ο 6592-6595 (οταν βγει).Ειναι σαν  να λες οτι επειδη θα βγει το S5 η Sammy θα ξεστοκαρει ολες τις συσκευες των 80-120 Ευρω.

Σιγουρα θα γινει ανατιμολογηση και αυτο ηδη φαινεται καθως πολλα (ανωνυμα) 4πυρηνα παιζουν ηδη στα 60 Ευρω,αναγκαζοντας τις μεγαλες εταιρειες να ριχνουν συνεχως τις τιμες και να βγαζουν νεα οικονομικα μοντελα.Οπως συνεβει με το F1 της Jiayu.

Δημοσ.

http://www.pandawill.com/gdippo-s7s-phablet-mtk6592-octa-core-70-inch-2gb-4gb-android-42-ltps-white-p86853.html###

Καλησπερα παιδια. ψηνομαι παρα πολυ για το συγκεκριμενο.Το μονο που θελω να μαθω ειναι εαν προκειται για αξιοπιστη κατασκευαστρια εταιρεια. βγαζουν καλα μηχανηματα? 
ευχαριστω

Δημοσ.

Μια ερώτηση και από μένα, ψάχνομαι για ένα tablet με 10¨ οθόνη, κυρίως για χρήση internet... Μπορώ να βρω κάτι οικονομικό από τέτοιες επιλογές? Thanks...

Δημοσ.

http://www.pandawill.com/gdippo-s7s-phablet-mtk6592-octa-core-70-inch-2gb-4gb-android-42-ltps-white-p86853.html###

Καλησπερα παιδια. ψηνομαι παρα πολυ για το συγκεκριμενο.Το μονο που θελω να μαθω ειναι εαν προκειται για αξιοπιστη κατασκευαστρια εταιρεια. βγαζουν καλα μηχανηματα? 

ευχαριστω

τελικα πηρα αυτο      http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=93317&id=11018

ελπιζω να μου βγει καλο

Δημοσ.

Το έψαξες το Star Z2; Γιατί ψήνομαι και εγώ.

ειδα κατι βιντεος στο youtube , και απο κατι αλλα φορουμ λενε οτι ειναι καλα τα σταρ.  τωρα τι να σου πω. τωρα παει το πηρα.

ο θεος βοηθος. !!

για τα λεφτα αυτα ειναι κορυφη ,αφου σκοραρει πιο πολυ στο antutu και απτο s4

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά τα επιβεβαίωσες ότι είναι αυτά που γράφει ο πωλητής; Γιατί είναι λίγο μαφία οι Κινέζοι... Και ψήνομαι να το πάρω και εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...