kamui Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κάθε αποκωδικοποιητής έχει το δικό του firmware, αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά εάν χρησιμοποιεί διαφορετικό επεξεργαστή. Ο Crystal Audio Premium-HD έχει επεξεργαστή MStar MSD7818. Ο Ferguson Ariva T650i έχει επεξεργαστή ALi M3801 και τελείως διαφορετικό περιβάλλον χρήσης. Δοκίμασε λοιπόν τα MKV που λες σε έναν Ferguson Ariva T650i και εάν καλύπτεσαι άλλαξε τον αποκωδικοποιητή σου και κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μπλέκεις με άλλες συσκευές. Μην νομίζεις ότι το Android TV Box είναι η πανάκεια. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά και άλλα τόσα αρνητικά, που μπορεί να θεωρείς ενοχλητικά. Προσωπικά βρίσκω τις συσκευές Android αρκετά δύσχρηστες για desktop χρήση, ενώ για mobile χρήση είναι εξαιρετικές. Αυτά βέβαια είναι προσωπικά γούστα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Το MXIII κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με 1G ή 2G RAM, που βασίζονται σε διαφορετικό hardware. Είναι προτιμότερη η έκδοση με 2G RAM επειδή είναι παραπλήσια των στρογγυλών συσκευών, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις ROM. Για περισσότερες πληροφορίες, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές είναι ως γνωστόν το FreakTab.com. MX3 BOX WITH AM LOGIC S802 [ROM DOWNLOAD] STOCK FIRMWARE FOR MXIII AMLOGIC S802 QUAD CORE TV BOX Εάν τελικά αγοράσεις Android TV Box να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Νομίζω στα λεφτά που θα δώσω για να πάρω αποκωδικοποιητή (έχω τον prime hd) να πάρω ένα android box, να το κοτσάρω και πληκτρολόγιο και mouse και να είμαι κομπλέ. Θα με καλύψει και για στοιχειώδες surfing, gaming, μουσική, youtube κτλ. Μακάρι να κρατήσουν τη προσφορά μέχρι να γυρισω να χώσω το χρήμα γιατί όσα έχω μέσα πάνε για κινητό
zeremefico Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έπιασα στα χέρια μου το Lenovo S650 και έπαθα πλάκα σου λέω. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα περίπου (150 δολάρια), δώρο για τη γυναίκα; Θα προτιμούσα από dx.com, γιατί έχω ένα πιστωτικό.
mary Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Οχι, θα το λατρεψει. Ειναι ελαφρυ, λεπτο και οτι καλυτερο για γυναικα. Και γω ειχα ενδιασμους για το μεγεθος και το πως θα το χειριζομαι, καθως το προηγουμενο ήταν το xperia neo v με 3,7 ιντσες, αλλά πραγματικά το λατρεψα. Μεχρι στιγμης κανενα θεμα, απλα βρισκω τη καμερα του απογοητευτική και το led φωτακι ειναι μονο για κλησεις/μνμ/φορτιση. Οτι εφαρμογη και να εβαλα για να αναβει σε ειδοποιησεις mail/whatsapp/viber δεν λειτουργησαν. Παντως ακριβα το χουν. Το χω εδω και 4 περιπου μηνες ειχε βγει 105 ευρω.
calico Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 xiaomi εγγυηση . Το minideal δινει και δωρο θηκη
clevercitizen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αυτοί το συμφέρον τους κοιτάνε. Εσύ τι έκανες για το δικό σου όταν πλησίαζαν οι 45 μέρες που λήγει η προστασία του PayPal? dispute στο paypal στις 40 μέρες αλλά δεν έγινε δεκτό επειδή υπήρχε tracking number (το οποίο δεν είχε ανανεωθεί από τις 23 Μαϊου που το έστειλαν )
magdalhnh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 dispute στο paypal στις 40 μέρες αλλά δεν έγινε δεκτό επειδή υπήρχε tracking number (το οποίο δεν είχε ανανεωθεί από τις 23 Μαϊου που το έστειλαν ) Είσαι άτυχος τότε. Εύχομαι να βρεις το δικιο σου, με κάποιο τρόπο.
clevercitizen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έστειλα μαιλ στο paypal μπας και γίνει κάτι... Τέσπα, για να είμαστε οντοπικ απλά αναφέρω την εμπειρία μου με το minideals για να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Και γενικά ακούω ολοένα και περισσότερα παράπονα για το συγκεκριμένο μαγαζί, ιδιαίτερα για το aftersales κομμάτι.
mertaghon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 jiayu g5 1/4 pandawill 154 usd,ασπρο και μαυρο. 6589τ,2000 μπαταρια.. διαστασεις απιστευτες,καλο στη χρηση,γρηγορο,καλες φωτο gps ανεκτο διαβαζω,ΟΧΙ αριστο. ενα ποθητο κινητο σε καλη τιμη,μεταλλικο κιολας.. πηρα 1
ipal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ναι, η προσφορά του newman ήταν. Μέχρι τώρα το redrice φαίνεται μια χαρά, έτσι κι αλλιώς για δώρο ήταν. Πάντως, κυνήγησέ το. Ό,τι κερδίσεις. Εγώ τους είχα αναφέρει ότι είμαστε μια μεγάλη κοινότητα στην Ελλάδα, με το insomnia.gr και το myphone.gr και ότι είχα ακούσει καλά λόγια για την υποστήριξη κλπ.... Για να τους πιέσω... Και κράτα όλα τα email, ένας μου είχε υποσχεθεί κουπόνι 17 usd, και τους έστειλα το mail γιατί μετά έκαναν τους κινέζους...Η επιστροφή εγινε μεσω PayPal; γιατι έχουμε ενα θεματακι με εναν φιλο με το μαγαζάκι το pandawill. του ταζουν άμεσο refund και τα μισά μεταφορικά αν κλείσει το disputeΑυτος βιάζεται, εγω του λεω περιμενε γιατι μετα θα κανουν τους κινέζους...
mertaghon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Η επιστροφή εγινε μεσω PayPal; γιατι έχουμε ενα θεματακι με εναν φιλο με το μαγαζάκι το pandawill. του ταζουν άμεσο refund και τα μισά μεταφορικά αν κλείσει το dispute Αυτος βιάζεται, εγω του λεω περιμενε γιατι μετα θα κανουν τους κινέζους... εννοειται να μην κανει οτι λενε οι του παντα.. μετα θα λιωσει στα μειλ,να βρει το δικιο του και αααααμααα..
Federacion Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έπιασα στα χέρια μου το Lenovo S650 και έπαθα πλάκα σου λέω. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα περίπου (150 δολάρια), δώρο για τη γυναίκα; Θα προτιμούσα από dx.com, γιατί έχω ένα πιστωτικό. Το τηλέφωνο είναι φανταστικό σε όλα, το έχει κολλητός σούπερ ευχαριστημένος. ολά κομπλε, μπαταρία, οθόνη τα πάντα. 1 και μοναδικό θέμα έχει: ΔΕΝ έχει ενσωματομένη πυξίδα (όχι app δεν έχει τον σένσορα) και δεν σε βοηθά καθόλου στο GPS. Ξερεις που είσαι αλλά δεν ξέρεις που κοιτάς. Αυτό είναι το μόνο του θέμα.
rnd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Το τηλέφωνο είναι φανταστικό σε όλα, το έχει κολλητός σούπερ ευχαριστημένος. ολά κομπλε, μπαταρία, οθόνη τα πάντα. 1 και μοναδικό θέμα έχει: ΔΕΝ έχει ενσωματομένη πυξίδα (όχι app δεν έχει τον σένσορα) και δεν σε βοηθά καθόλου στο GPS. Ξερεις που είσαι αλλά δεν ξέρεις που κοιτάς. Αυτό είναι το μόνο του θέμα. Η πλοήγηση με GPS δεν χρειάζεται πυξίδα για να εμφανίζεται προσανατολισμένη προς τη σωστή κατεύθυνση. Εάν ανοίξεις οποιαδήποτε εφαρμογή πλοήγησης με GPS και παραμείνεις ακίνητος, ο χάρτης εμφανίζεται πάντα σε τυχαία κατεύθυνση. Όταν όμως αρχίσεις να κινείσαι με ελάχιστη ταχύτητα προς μια κατεύθυνση, οπότε και αλλάζεις συνεχώς θέση, ο χάρτης προσανατολίζεται αυτόματα.
Federacion Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μακάρι να ήταν έτσι. Όμως δοκιμασμένο στο s650 δεν κάνει αυτό που λες. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Zeda Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παιδιά καθώς σήμερα περιμένω το Jiayu f1 που είχα παραγγείλει unrooted ,μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς γίνεται το root και βασικά σε τι χρησιμεύει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις