Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά...έχει μήπως κανεις απο εσάς το Kolina k100 ??

Το έχω εδώ και δυο μέρες και προσπαθώ να καταλάβω πως θα του περάσω custom ROM. Αν και έχω βρει αρκετές στο ισπανικο htcmania, δεν μπορω να καταλάβω ποια είναι τα βήματα για να του φλασαρω αλλη Ρομ.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά...έχει μήπως κανεις απο εσάς το Kolina k100 ??

Το έχω εδώ και δυο μέρες και προσπαθώ να καταλάβω πως θα του περάσω custom ROM. Αν και έχω βρει αρκετές στο ισπανικο htcmania, δεν μπορω να καταλάβω ποια είναι τα βήματα για να του φλασαρω αλλη Ρομ.

Αρχικά τα zip που κατεβάζεις πες μας αν μέσα έχουν ένα φάκελο ονόματι meta-inf ή διαφορά αρχεία με κατάληξη img

Δημοσ.

[Geekbuying] ONDA V891W €120....!!!!!

παιδια, σημερα το πρωι βρηκα στα Mail μου αυτο το newsletter με αυτη την προσφορα. 

οποιος ενδιαφερεται, πιστευω ειναι πολυ καλη τιμη...!! 

NEWSLETTER    http://promotion.geekbuying.com/promotion/email_direct_weekend_show?jbeid=139851&utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_campaign=DMW_20150110_clickhere

ΠΡΟΣΟΧΗ  ισχυει απο 10-12/1/2015...!!!

edit:  διορθωθηκε η τιμη απο το Geekbuying, την διορθωσα και στον τιτλο.

παντως, πιστευω, εξακολουθει να ειναι μια καλη τιμη, για τετοιο ταμπλετ..!!

• Like 1
Δημοσ.

κατι παιζει παντως με το SITE, γιατι βλεπω διαφορετικες τιμες καθε φορα που ανοιγω ενα λινκ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πριν το εβγαζε στα 139$ και με το κουπονι ειχες -20$ εκπτωση, και εβγαινε στα $119...!!  

και λιγη ωρα μετα  βγαζει 165$  -20  =  $145.....!!!!!!!!!! 

θα μας τρελλανουν οι κινεζοι.............!!!!!!!!

Δημοσ.

Τα 100Ε που τα βρήκαμε; Εμένα από 165,99 μου το βγάζει 145,99$. Που είναι περίπου 123Ε.

Κάτι άσχετο τα Windows είναι τα RT έτσι;

Δημοσ.

Τα 100Ε που τα βρήκαμε; Εμένα από 165,99 μου το βγάζει 145,99$. Που είναι περίπου 123Ε.

Κάτι άσχετο τα Windows είναι τα RT έτσι;

διαβασε το πρωτο ποστ. 

Δημοσ.

Δηλαδή το χτυπάμε;

Δεν έχω ιδέα τι ποιότητα κατασκευής έχει ή πως πάει ο επεξεργαστής με Full HD ανάλυση. Και η μπαταρία φαίνεται μικρή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...