Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορείτε να μου δώσετε 3,4 επιλογές να ψάξω.

Με ενδιαφέρει έως 100-120$. Τι είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω σε αυτά τα λεφτά ?

Ευχαριστώ.....προκαταβολικά

Δημοσ.

Μπορείτε να μου δώσετε 3,4 επιλογές να ψάξω.

Με ενδιαφέρει έως 100-120$. Τι είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω σε αυτά τα λεφτά ?

Ευχαριστώ.....προκαταβολικά

Οι επιλογές που έχεις είναι ΠΑΡΑ πολλές. Εγώ θα σου έλεγα στα ~105€ να πας για το THL w100s. Το πήρα για φίλο μου και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Δες Link.png Site: εδώ .

Περιμένω ένα ίδιο για τη γυναίκα και μάλλον θα γεμίσει το σόι με w100s :-D

Δημοσ.

Την πεμπτη ηρθε το δεμα απο minideal με το Link.png Site: Zopo zp820 μεσα στα 110 ευρω.

Το τηλεφωνο ειναι απιστευτο ,και προτεινεται σε καθε ενδιαφερομενο που θελει ενα φθηνο και ταχυτητα τηλεφωνο.

Εχει φορτωθεί εκατοντάδες εφαρμογες και δεν κανει κιχ.

Οποιαδήποτε αλλοι πληροφορια για το κινητο ρωτατε ελεύθερα :-D   

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως οι επιλογές για κινέζικο smartphone είναι πραγματικά παααρα πολλές και σε όλες τις κατηγορίες τιμής από 80-100 ευρώ μέχρι 300+ ,τόσες που χάνεσαι κάποιες φορές...εγώ υποτίθεται ότι ψάχνω εδώ και μήνες για κάτι καλό(200+ ευρώ) και ακόμα δεν έχω καταλήξει.Ιδίως τώρα που βγαίνουν και οι 8πύρηνες,μου φαίνεται πως θα πελαγώσω περισσότερο  B)

Δημοσ.

Οι επιλογές που έχεις είναι ΠΑΡΑ πολλές. Εγώ θα σου έλεγα στα ~105€ να πας για το THL w100s. Το πήρα για φίλο μου και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Δες Link.png Site: εδώ .

Περιμένω ένα ίδιο για τη γυναίκα και μάλλον θα γεμίσει το σόι με w100s :-D

Θέλω tablet.....από 7'' και άνω

Δημοσ.

μόλις έκανα την παραγγελία.Τελικά κατέληξα στο Lenovo A760 με δώρο θήκη και προστατευτικό οθόνης από minideal . Τελική τιμή 91.95 ευρώ μέσω paypal. 

Ξέρει κανείς μέσο χρόνο παράδοσης γιατί δεν έγραφε κάτι σχετικά στο email που μου στείλανε...

• Like 2
Δημοσ.

Προσοχη στο aliexpress ειναι σαν το ebay ,σημασια εχει ο πωλητης να ειναι αξιοπιστος.

Δεν εχει paypal αλλα κατι αντιστοιχο το alipay που ειναι μια χαρα σε οτι αναφορα την ποιοτητα της προστασιας που παρεχει αλλα θελει δουλεια εκ μερους σου αν κατι παει στραβα.

Δημοσ.

Την πεμπτη ηρθε το δεμα απο minideal με το Link.png Site: Zopo zp820 μεσα στα 110 ευρω.

Το τηλεφωνο ειναι απιστευτο ,και προτεινεται σε καθε ενδιαφερομενο που θελει ενα φθηνο και ταχυτητα τηλεφωνο.

Εχει φορτωθεί εκατοντάδες εφαρμογες και δεν κανει κιχ.

Οποιαδήποτε αλλοι πληροφορια για το κινητο ρωτατε ελεύθερα :-D   

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;

Δημοσ.

<p>Την πεμπτη ηρθε το δεμα απο minideal με το Link.png Site: http://www.minideal.net/zopo-zp820-smartphone-mtk6582-1-3ghz-quad-core-5-inch-tft-qhd-android-8mp-white.html'>http://www.minideal.net/zopo-zp820-smartphone-mtk6582-1-3ghz-quad-core-5-inch-tft-qhd-android-8mp-white.html</a&gt">Zopo zp820 μεσα στα 110 ευρω.</p>

<p>Το τηλεφωνο ειναι απιστευτο ,και προτεινεται σε καθε ενδιαφερομενο που θελει ενα φθηνο και ταχυτητα τηλεφωνο.</p>

<p>Εχει φορτωθεί εκατοντάδες εφαρμογες και δεν κανει κιχ.</p>

<p>Οποιαδήποτε αλλοι πληροφορια για το κινητο ρωτατε ελεύθερα :-D   </p>

Όπως ρώτησε και ο προηγούμενος συμφουρουμίτης , καθώς και πόσο κρατάει η μπαταρία του , με ξεζούμισμα αλλά και στο χαλαρό .

Ευχαριστώ .

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να πάρω κάποιο απο 100€ και κάτω,όσο μεγαλύτερη οθόνη γίνεται όμως :)

τι με ενδιαφέρει ;

1. Facebook

2. Youtube

3. να γράφω και τίποτα καμία σημείωση

4. Skype

5. 3G

και εξτρά πράγματα δεν με χαλάνε ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...