Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ισχύει υπολογισμένα ολα μέχρι τελευταίου cent...

...Δεν παίζει ιδιαίτερη κίνηση πια. Και σου μιλάω για καταμεσημερο 

Δεκτό μέχρι τελείας και ...γράψε λάθος! Όπως σου είπα, πάνε πολλά χρόνια από τότε που έκανα τακτικά τη διαδρομή από Αθήνα προς Βάρκιζα και ...πλάκωνα στις κουτουλιές το τιμόνι από την αγανάκτηση!...Καταμεσήμερο στην παραλιακή;;; Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω...

Πολύ καλό το ότι η κίνηση έχει πλέον μειωθεί. Είναι πολύ όμορφα τα νότια προάστια - τη Βάρκιζα (και όχι μόνο) την είχα λατρέψει κυριολεκτικά - και είναι κρίμα να πρέπει να σου βγει η πίστη για να πας, αν έχεις την ατυχία να μένεις σχεδόν στο κέντρο τής Αθήνας, όπως εγώ τότε.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θέλει καγκουροφάση όμως λέει.

Αν έχεις δει κάποιο, feel free to share it with us.

γι αυτο υπαρχουν τα μαγαζια με free εισοδο και φτηνες τιμες και το αντιθετο για να μαζευει κυριλε κοσμο.

σε καθε παραλια στο παραλιακο μετωπο εχει τουλαχιστον και απο ενα μαγαζι κυριλε ή μη

Δημοσ.

23χιλ ποστ χμμ

εγραψα σε καθε παραλια σχεδον υπαρχει τουλ.ενα μαγαζι(εδωσαν αδειες οι δημοι για να παρουν ενοικιο)οι επιλογες ειναι πολλες.

και ναι η ποιοτητα ειναι αναλογικη με το κοστος.

απο μπατε σκυλοι και αλεστε ενα πραγμα εως δικια σου πετσετα welcome drink κτλ.(ετσι για να αλλαξω την προηγουμενη προταση)

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα φανταστεί.

Απλά σε άλλο νήμα κάποιοι υποστήριζαν ότι υπάρχουν επιλογές για όλον τον κόσμο, αρκεί να ψάξεις.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Βάρκιζα.

Οι εντυπώσεις:

Το να πας είναι ακριβώς 23 λεπτά από Νέο Κόσμο που αρχίζει η Βουλιαγμένης μέχρι μπροστά στο Yabanaki. Κίνηση ελάχιστη το μεσημέρι οπότε πας πολύ άνετα.

Θέμα για παρκάρισμα κανένα αφού έχει άπειρες θέσεις.

Πήγα να μπω στο Yabanaki αλλά μόλις μου είπαν 12 ευρώ λέω ασ' το καλύτερα.

Στα 100 μέτρα μετά έχει μια αρκετά μεγάλη παραλία η οποία είναι δωρεάν και πήγα εκεί.

Θετικά το ότι δεν πληρώνεις και ότι έχει καλό κόσμο. Πολλοί λίγοι κάγκουρες και λίγοι ρακετάνθρωποι. Για καφέ έχει ένα εστιατόριο εκεί και μπορεις να πάρεις κάτι.

Αρνητικά το ότι η θάλασσα δεν είναι και τόσο καθαρή και κυρίως δεν μπορείς να κολυμπήσεις γιατί είναι τόσο ρηχή που πατώνεις μέχρι και στα 200 μέτρα από την παραλία! Άσε που ο βυθός είναι γεμάτος με πέτρες με πράσινα γλοιώδες πράγματα πάνω τους.

Στο γυρισμό είχε ένα μποτιλιάρισμα από τη Βάρκιζα μέχρι τη Βάρη αλλά μετά είχε ροή ο δρόμος παρά την κίνηση.

Συμπέρασμα, όποιος θέλει να κολυμπήσει δεν πρέπει να πάει Βάρκιζα

Δημοσ.

@fan

στην παραλια που λες κολλητα με το γιαμπανακι ειναι ωραια να αραξεις με την παρεα σου κανα βραδυ με μπυριτσες κρασια και μουσικη απ το αμαξι η να πας με γκομενακι και επειδη ειναι ρηχη η θαλασσα προσφερεται για σεξακι χωρις να σε μπανιζει ο καθενας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επισκέφτηκα το Πόρτο Ράφτη

Είχα ακούσει καλά λόγια για την παραλία Ερωτοσπηλιά (και καλά μέσα στις 10 καλύτερες τις Αττικής) οπότε είπα να πάω μια βόλτα.

Θετικά:

Έχει όντως αρκετά καθαρά νερά τα οποία μάλιστα δεν είναι ρηχά οπότε μπορείς να κολυμπήσεις ευκολα.

Νέος κόσμος και ελάχιστες οικογένειες.

Αρνητικά:

Είναι πολύ μικρή με αποτέλεσμα ο ένας να είναι πάνω στον άλλον (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ).

Δεν έχει ξαπλώστρες! Αν είναι δυνατόν τόσο γνωστή παραλία να αναγκάζεσαι να απλώσεις την πετσέτα σου πάνω σε κοφτερά βότσαλα και πέτρες.

Δυστυχώς παρ' όλο που τα νερά είναι πολύ καλά ο πάτος της θάλασσας είναι με πέτρες οι οποίες έχουν πάνω τους αυτη τη σιχαμερή πράσινη γλίτσα.

Είναι πιθανό να χρειαστεί να περπατήσεις κανένα 10λεπτο ειδικά εάν είναι Κυριακή για να φτάσεις.

Μετά τις 6 δεν έχει καθόλου ήλιο.

Μετά την Ερωτοσπηλιά είπα να πάω στο Αυλάκι που είναι η παραλία από την άλλη πλευρά. Απογοήτευση. Ρηχά νερά, γεμάτο οικογένειες με μικρά να σκούζουν και καφές 3,80. Όσο για φαγητό, μου είχαν προτείνει ένα οικονομικό (και καλά) ουζερί. Με 8 ευρώ την Μαρίδα και την Σαρδέλα και 12 το χταπόδι δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τα ακριβά της περιοχής.

Γενικά δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει κάποιος Πόρτο Ράφτη.

Α όσο για την απόσταση, είναι 40 χιλιόμετρα τα οποια  όμως στην καλύτερη περίπτωση τα κάνεις 50 λεπτά εάν δεν πας από Αττική Οδό.

Δημοσ.

Εγω πηγαινω Βαρκιζα, αλλα μετα την πολη(προς τρυπα του Καραμανλη)! Στα 2 χιλιομετρα μετα την πολη, εχει δυο μικρες παραλιες, που η καθεμια χωράει 20-30. Πεντακαθαρα νερα και όχι νταπα ντουπα. Απλα δεν εχει αναψυκτηριο κλπ.

Δημοσ.

Πέρασα μια βόλτα από Καβούρι.

Η περιοχή δεν έχει κανένα beach bar (ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιο εγώ).

Η παραλία ηταν με άμμο (καλό αυτό) αλλά είναι ασφυκτικά γεμάτη.

Και το χειρότερο παντού οικογένειες με ταπεράκια και χιλιάδες μικρά να τρέχουν γύρω σου.

Τα νερά δεν φαίνονταν βρώμικα.

Έπειτα είπα να περάσω από την γνωστή παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά όταν μου ζήτησαν 23 ευρώ το ΑΤΟΜΟ είσοδο έκανα μεταβολή.

• Like 1
Δημοσ.

μαυρο λιθαρι.πολυ καλη θαλασσα και ωραιο κοσμο.εχει ενα μπιτσομπαρο πιανεις ομπρελιτσα-ξαπλωστρες και απλα παιρνεις κατι να πιεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...