pandora22 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εκτός από κάποια ωραία που είδα παραπάνω υπάρχει κ η κινετα! Λιγότερο από μια ώρα με αμάξι από την Αθήνα, καθαρή παραλία, και φθηνό beach bar!
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πέρασα μια βόλτα από Καβούρι. Η περιοχή δεν έχει κανένα beach bar (ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιο εγώ). Η παραλία ηταν με άμμο (καλό αυτό) αλλά είναι ασφυκτικά γεμάτη. Και το χειρότερο παντού οικογένειες με ταπεράκια και χιλιάδες μικρά να τρέχουν γύρω σου. Τα νερά δεν φαίνονταν βρώμικα. Έπειτα είπα να περάσω από την γνωστή παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά όταν μου ζήτησαν 23 ευρώ το ΑΤΟΜΟ είσοδο έκανα μεταβολή. Παραλια ψαχνεις η σαουνα ρε αδερφε να εισαι μονος σου? Ακου λεει εχει οικογενειες
Fan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ανάβυσσο Παραλία Μαύρο ΛιθάριΠιθανώς από τις πιο ωραίες που έχω πάει μέχρι τώρα. Θετικά: Ηλικίες 20 - 40 και καλός κόσμος. 2 beach bar χωρίς πολύ νταμπα ντούμπα και χωρίς να πληρώνεις την ξαπλώστρα. Ωραίος καφές. Καθαρή θάλασσα με αμμο χωρίς βράχια και καθόλου ρηχή. Τους ρακετάνθρωπους τους είχαν μαντρωμένους σε ένα χώρο σαν 5χ5 κλεισμένο γύρω γύρω και δεν ενοχλούσαν κανέναν. Βρίσκεις εύκολα να παρκάρεις. Αρνητικά: Είναι λίγο μακριά από Αθήνα. Θέλεις περίπου 45-50 λεπτά πάνω κάτω. Δεν είναι και πολύ μεγάλη η παραλία. Τώρα είναι Σεπτέμβριος και δεν περίμενα πάνω από δέκα λεπτά για να βρω ξαπλώστρα αλλά φαντάζομαι ότι το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο.
Fan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Alexander Beach στη Σαρωνίδα Πολύ καθαρά νερά και νέος κόσμος. Σε κάποια σημεία έχει άμμο σε κάποια έχει λίγα βράχια αλλά όχι ενοχλητικά. Δεν χρειάζεται να προχωρήσεις πολύ για να βαθύνει και να μπορείς κολυμπήσεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Για να παινεψω και το σπιτι μου, μην πεσει να με καψει:Λογγος Αιγιου. Θα βρεις αρκετα καλα, εγω προτιμω το "Ανωνυμο" παντως, οτι καλυτερο.Για πιο hard καταστασεις θα βρεις στο Διακοφτο το Loca κλπ.Σχετικα μακρια απο Αθηνα, αλλα κοντα σε Πατρα κλπ.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Έχει να προτείνει κάποιος μια καλή παραλία στην Αττική με καθαρή θάλασσα και ένα beach bar για πιεις το καφεδάκι σου; Είχα πάει στο Mojito Bay στην Αγία Μαρίνα αλλά ήταν από τα χειρότερα που μπορεί να βρεις. Βούρκος θάλασσα, μουσική που σου τρυπάει τα αυτιά και καγκουριά που σε πιάνει ναυτία. Μόλις περιέγραψες 9 στα 10 Beach Bar που υπάρχουν. Αυτός δεν είναι ο σκοπός που υπάρχουν για να ικανοποιούν αυτούς τους όρους;
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παντως προχθές έσκασα καράβι μετά απο 10 χρόνια. Η ώρα ήταν 6, η δυνατή μουσική είχε σταματήσει, ελάχιστα καγκουρια απογοητευμένα καθόντουσαν ήρεμα, οι ρακετοφόροι δεν υπήρχαν και απο παντού έσκαγαν ζευγάρια μόνα ή με παιδάκια. Η παραλία γέμισε πιτσιρίκια και νέα ζευγάρια. Ωραίος καφές, ωραίο και το ποτάκι. Φύγαμε κατά τις 10 κατευχαριστημένοι. Αυτές ειναι οι καλές ώρες για μπάνιο. Ολες οι υπόλοιπες ανήκουν στα παππούδια και στους ρακετοφόρους :P
Sed22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εγω προτεινω Λιμανακια παιδια ! Κρυσταλλα τα νερα και λιγος κοσμος αμα πας νωρις... μετα τις 11 ξεκιναει να μαζευει
Geosim79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ...Για πιο hard καταστασεις θα βρεις στο Διακοφτο το Loca κλπ. flash back φίλε μου....ακόμα υπάρχει;
Fan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εγω προτεινω Λιμανακια παιδια ! Κρυσταλλα τα νερα και λιγος κοσμος αμα πας νωρις... μετα τις 11 ξεκιναει να μαζευει Ναι, ισχύει αλλά δεν έχει καθόλου αμμουδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα