Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανει κανενας επεμβαση? Εχω καταραχτη και στα δυο ματια και θα ηθελα να ξερω πως γινεται ποσο κραταει αν ειναι επικινδυνο κτλ.

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι καθόλου επικίνδυνο. Το μεγαλύτερο μέρος των ηλικιωμένων δεν έχει πάθει τίποτα. Εμένα έχει κάνει η γιαγιά μου και ο θείος μου. Εσύ πόσο χρονών είσαι και σου εμφανίστηκε?

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι καθόλου επικίνδυνο. Το μεγαλύτερο μέρος των ηλικιωμένων δεν έχει πάθει τίποτα. Εμένα έχει κάνει η γιαγιά μου και ο θείος μου. Εσύ πόσο χρονών είσαι και σου εμφανίστηκε?

Αν κρίνω από το ...γεροντίστικο μοτέρ πού έχει στο avatar, ε...να μην είναι κοντά στα 112; :-D

Δημοσ.

21 ειμαι απλος εχω παρει για 4 συνεχομενα χρονια τεραστια ποσοτητα κορτιζονης και μου εκανε τον καταραχτη.

Κραταει πολυ ωρα η επεμβαση?

Δημοσ.

21 ειμαι απλος εχω παρει για 4 συνεχομενα χρονια τεραστια ποσοτητα κορτιζονης και μου εκανε τον καταραχτη.

Κραταει πολυ ωρα η επεμβαση?

Γιατί έχεις θέμα με το πόσο κρατάει?? Εγώ που έκανα για μυωπία κράτησε μισή ώρα και νόμιζα πως ήταν μόνο 5 λεπτά.

Δημοσ.

Ρε συ, ρωτάς εδώ μέσα για επέμβαση καρατάχτη; Τράβα σε οφθαλμίατρο

Ρωταω για να ξερω τι και πως, εχω παει σε οφθαλμιατρο για να ξερω τι εχω λογικο δεν ειναι??

Ειναι δυσκολη η μετακινηση μου γιαυτο θελω να ξερω ποσο κραταει.

Τεσπα θα δω ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημοσ.

Ρε συ, ρωτάς εδώ μέσα για επέμβαση καρατάχτη; Τράβα σε οφθαλμίατρο

Γιατι μερικοι ειστε τοσο αποτομοι...

Ο ανθρωπος ζητησε να μαθει απο αλλα παιδια που εχουν εμπειρια απο την εγχειρηση. Οχι να του διαγνωσουν το προβλημα που εχει.

Αλλωστε εφοσον ξερει τι εχει, λογικα θα εχει παει και σε γιατρο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...