giorgarello Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βλέπω τυχαία χτες, ζητείται νέος με προϋπηρεσία σε τρακτέρ. Ε άντε γαμηθείτε. 4
Δημοφιλής ανάρτηση funbreaker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει. Το μεγαλύτερο μέρος των ανέργων είναι πτυχιούχοι που είναι λογικό μετά την επένδυση χρόνου και κόπου που έχουν κάνει να επιδιώκουν να βρουν μια λύση στο επαγγελματικό τους πρόβλημα με κάτι που να δικαιώνει την επένδυση που έκαναν. Εγώ για παράδειγμα σπούδασα μηχανικός και δεν είναι τεμπελιά να μην θέλω να πάω στα χωράφια. Σιγά να μην πάω και στα καράβια. Θα προσπαθήσω να βρω κάτι με το οποίο να νιώθω πως δεν αδικούμαι αλλιώς θα στραφώ στο εξωτερικό. Στα χωράφια ή στα καράβια ή στα κάτεργα θα πήγαινα σε περίπτωση που δεν είχα να φάω. Προς το παρόν γιατί να κάνω μια τέτοια επιλογή καταστρέφοντας κάθε επαγγελματική προοπτική που μπορεί να έχω? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2013 από funbreaker 40
LongTom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αυτό με την Μανωλάδα δεν ήταν ψέμα;Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί εδώ και ήταν θέμα διαφήμισης/ανακοίνωσης και όχι προσέλευσης.
iniohos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 για τη βλακεια που κανανε στον οαεδ και τελικα δεν το βγαλανε ΠΟΤΕ σαν αγγελια απασχολησης, λεει κατι το βιντεο? οχι,ε? ιντερνετ χρησιμοποιειται, μπορειτε ευκολα να διασταυρωσετε τι εγινε και πως, πριν αναγγειλετε μια ειδηση ετσι οπως την επαιξαν τα μμε.Αν ηταν εβλεπα και αντ1 κλπ 4
epir21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει. Το μεγαλύτερο μέρος των ανέργων είναι πτυχιούχοι που είναι λογικό μετά την επένδυση χρόνου και κόπου που έχουν κάνει να επιδιώκουν να βρουν μια λύση στο επαγγελματικό τους πρόβλημα με κάτι που να δικαιώνει την επένδυση έκαναν. Εγώ για παράδειγμα σπούδασα μηχανικός και δεν είναι τεμπελιά να μην θέλω να πάω στα χωράφια. Σιγά να μην πάω και στα καράβια. Θα προσπαθήσω να βρω κάτι με το οποίο να νιώθω πως δεν αδικούμαι αλλιώς θα στραφώ στο εξωτερικό. Στα χωράφια ή στα καράβια ή στα κάτεργα θα πήγαινα σε περίπτωση που δεν είχα να φάω. Προς το παρόν γιατί να κάνω μια τέτοια επαγγελματική επιλογή καταστρέφοντας κάθε επαγγελματική προοπτική που μπορώ να έχω? Απο την μια εχεις δικιο και μαζι σου σε αυτό μιας και εγω μηχανικός σπουδάζω και δεν ξερω αν θα πήγαινα σε τέτοια δουλειά. Αλλα απο την άλλη είσαι λάθος και για αυτό ήρθε σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα. Δεν λεω οτι φταίνε οι πτυχιούχοι που δεν πάνε στα χωράφια αλλά και οι μη πτυχιούχοι πάλι δεν πάνε. Μην το ψάχνεις ειναι μπερδεμένη φάση. 3
giorgarello Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ήρθε σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα επειδή η Σούλα από το Χαϊδάρι δεν πήγε στη Μανωλάδα να μαζέψει φράουλες; 2
tool1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εχει καποιος λινκ για προκυρηξη; Γιατι το εψαχνα αλλα δε βρηκα κατι.Ειμαι πολυ περιεργος να τη διαβασω. 5
damian1977 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Το ψεμμα!!!!! Μιας και ζω κοντα στην περιοχη και ξερω καλα τι ακριβως παιζει... Ειναι καθαρα θεμα μεροκαματου... Το μεροκαματο ειναι 20 ευρω για 10 ωρες δουλειας .......συχνα μεσα σε τολ και κατω απο τον αφορητο ηλιο!!!!! Ακομα δεν πληρωνουν καθε μηνα.....αλλα συνηθως μετα απο 6 μηνες που τειλωνει και η εποχιακη συμβαση!!!!! Για τον Βουλγαρο (και το κοστος ζωης της Βουλγαριας) τα 20 ευρω/ημερα αξιζουν τον κοπο να φυγει κανεις για 6 μηνες.Για τον Ελληνα δεν φτανουν ουτε για τα τσιγαρα του!!! ΦΥΣΙΚΑ καλυτερα καποιος που δεν εχει καμια εργασια να παει εκει...εστω και με αυτες τις συνθηκες...εστω και με αυτο μεροκαματο....εστω και υπο αυτες τις εργασιακες συνθηκες......αλλα μην εχουμε και την απαιτηση να τρεξει καποιος να μην χασει την ευκαιρια!!!! Εκμεταλλευση ειναι και παλι (2 ευρω την ωρα σκληρη δουλεια???Και αν εχεις σπουδασει κιολας??Ημαρτον!!!) Τα χειροτερα αφεντικα ηταν και παραμενουν οι Ελληνες . 27
epir21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Προφανώς και είναι εκμετάλλευση..Αλλα αν δεν βρίσκεις πουθενά δουλειά και πεινάνε τα παιδιά σου και εσυ, πιστεύω θα πήγαινες και για 20 ευρω μεροκάματο. Ήρθε σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα επειδή η Σούλα από το Χαϊδάρι δεν πήγε στη Μανωλάδα να μαζέψει φράουλες; Γιατί το τραβάς στα άκρα; Προφανώς και φταίει οτι οι περισσότεροι περίμεναν να μπουν σε κανά γραφείο η σε κανα δημόσιο. πχ: Ειναι τραγικό οταν εχεις δικό σου χωράφι και το εχεις να κάθετε ενώ λίγο να ασχολιόσουν θα σου έδινε λεφτά (όσα και να είναι αυτά) 1
vk13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Προφανώς και είναι εκμετάλλευση..Αλλα αν δεν βρίσκεις πουθενά δουλειά και πεινάνε τα παιδιά σου και εσυ, πιστεύω θα πήγαινες και για 20 ευρω μεροκάματο. Γιατί το τραβάς στα άκρα; Προφανώς και φταίει οτι οι περισσότεροι περίμεναν να μπουν σε κανά γραφείο η σε κανα δημόσιο. πχ: Ειναι τραγικό οταν εχεις δικό σου χωράφι και το εχεις να κάθετε ενώ λίγο να ασχολιόσουν θα σου έδινε λεφτά (όσα και να είναι αυτά) Εννοείτε ότι πλέον πάνε, γιατί έχει πέσει πείνα... Το συγκεκριμμένο θέμα είναι απάτη/ψέμα. Δεν παίζει απλά να έτρεξαν τόσοι λίγοι. Θέλουν απλά να μας πουν πάλι ότι φταίμε εμείς. Φταίει και ο Χατζηπετρής... 2
Cossutius. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Το ίδιο μουφα μου κανει με το προηγουμενο με τους νέους αγροτες Ημαθιας, που τελικά ο ΟΑΕΔ δεν ειχε ανακοινώσει τιποτα. Απ την ίδια την ειδηση το βλέπει κανεις, μια που δεν βρηκαν κάποιον άνεργο της περιοχης να τον ρωτησουν γιατι δε πήγε να δουλέψει. Η προκυρηξη παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει κάτι στα ΝΕΑ ένα δημοσιευμα από τις 8/6 ότι ΘΑ προσλάβουν μεσω του ΟΑΕΔ τις επόμενες ημέρες, αλλά τιποτε άλλο. Κάποιος που να εχει πάει απ τον ΟΑΕΔ αυτές τις μέρες θα ηταν καλό απι περιέργεια να ρωτησει, που πηγε αυτή η προκυρηξη... 4
iniohos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εχει καποιος λινκ για προκυρηξη; Γιατι το εψαχνα αλλα δε βρηκα κατι.Ειμαι πολυ περιεργος να τη διαβασω. απαντηστε στο παιδι που ειναι η προκυρηξη!!!!! αναπαραγωγη ειδησεων χωρις διασταυρωση και το κυριοτερο χωρις αποψη του ts, ειναι το λιγοτερο κατακριτεες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μετά από τα γνωστά γεγονότα της Μανωλάδας, θα πάνε να δουλέψουν εκεί; Ακομα δεν πληρωνουν καθε μηνα.....αλλα συνηθως μετα απο 6 μηνες που τειλωνει και η εποχιακη συμβαση!!!!! Αν ισχύει αυτό, τότε ένας ακόμη λόγος να μην πάνε καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις