Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλα μάγκες βρηκα τη προκυρηξη.Οχι στον ΟΑΕΔ φυσικά..

Χθεσινη ημερομηνία

http://www.dikaiologitika.gr/%CE%BF%CE%B1%CE%B5%CE%B4/%CE%BF%CE%B1%CE%B5%CE%B4-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1.html

Επίσης τοπικο σάιτ γράφει ότι απ τις 21 του μηνος ξεκίνησαν αυτοι να κάνουν αιτήσεις στον ΟΑΕΔ....

Κατι δε μου κάθεται καλά εδω.

Ο ΟΑΕΔ δε γράφει τιποτε πάντως στο σαιτ του.

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείτε ότι πλέον πάνε, γιατί έχει πέσει πείνα...  Το συγκεκριμμένο θέμα είναι απάτη/ψέμα. Δεν παίζει απλά να έτρεξαν τόσοι λίγοι. Θέλουν απλά να μας πουν πάλι ότι φταίμε εμείς. Φταίει και ο Χατζηπετρής...

Το ξέρω οτι ειναι μούφα το θέμα αλλα ειναι μια καλή ευκαιρία για συζήτηση περί του θέματος.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν άνθρωπος που δουλεύω (της οικογενείας μου κυρίως) από μικρός σε χωράφια έχω να πω πως δεν υπάρχουν πολλοί νέοι στις αγροτικές περιοχές που να μπορούν να δουλέψουν σε χωράφια. Να φύγει ο άλλος από τα μέρη του, να πάει αλλού για εποχιακή αγροτική εργασία μερικών ημερών, δεν γίνεται. Θα μπει μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Οπα τη βρηκα!!

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=13&Itemid=566&lang=el

Δειτε τι γράφει και ψάξτε να βρειτε αν υπάρχει πουθενά η κανονικη προκύρηξη!!!!

Επισης η ανάρτηση βάση των προηγουμενων πρέπει να ειναι το πολύ 3 ημερών!!!

Δημοσ.
Ρε πλάκα μας κάνουν εδώ ο φίλος μου τόσα χρόνια η μάνα του στα μανταρίνια στην Θεσπρωτία και φέτος παρακάλαγε για ένα μεροκάματο και δεν την έπαιρναν μην λέμε και ότι είμαστε ντεμπελιδες όλοι.

Ok τα παιδιά της πόλεις ναι είμαστε μαλθακοί αλλα στην επαρχεία αυτό δεν παίζει.
  • Like 1
Δημοσ.

Αμα καποιος ειναι να δουλευει 6 μερες τη βδομαδα για να βγαλει 500 ευρω τα οποια δεν του φτανουν παρα μονο για βασικα εξοδα (φαγητο και ενοικιο δηλαδη, και υποθετοντας οτι εκει ειναι πιο φθηνα, διαφορετικα ουτε γι αυτα δεν θα φτανουν) να παει να κανει τι?

Καλυτερα να κατσει στο σπιτι του με τους γονεις του που μπορει να εχει πρακτικα 0 εξοδα και να ελπιζει οτι θα βρει κατι ακομα και με 300 ευρω. Μπας και του μεινει χαρτζιλικι.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε σεις, δεν βλεπετε το καλυτερο.

Υποστηριζουν εδω και 5 μέρες οτι δε πηγε κανεις, τη στιγμη που η προκήρυξή ειναι 2-3 ημερων!!!!!!

• Like 6
Δημοσ.

Ολοι στην επαρχια καταπιανονται με τα χωραφια. 

Γιατι εχει ο πατερας και αν ο γιος δεν ασχοληθει ποιος θα τα φροντισει ο ξενος? Το θεωρω μεγαλη βλακεια αυτο .

Γνωστος μου ασχολειτε με ντοματες και ειναι 26 χρονων,αλλα αυτο με την αγροτια το εχω αναλυσει και αλλου.

Τζαμπα μαγκες που λενε . 

Διοτι μας ενοχλουν τωρα η ξενοι .

Παλια εβλεπα τον καθε αγροτη που επαιρνε αβερτα τις επιδοτησεις να καθεται στο καφενειο για καφε, με το 4χ4 που ντρεποσουν να πας με αυτο στο χωραφι και 14.00 πηγαινε να παρει τους αλλοδαπους απο το χωραφι. Μεροκαματο 10 ευρω αντε 15.

Ταχα περνανε επιδοτησεις για βαμβακι, το δηλωνανε, μερικες φορες το φυτευονε, αλλα ποτε δεν το μαζεμανε(αφου τα χανε τσεπωσει) λεγανε σε κανεναν αλλο να το μαζεψει και να τους δωσει το 30%, ή ακομα χειροτερα δηλωνανε μια πλαγια οπου ταχα εκει ηταν φυτεμενο το βαμβακι. Ελεγχος μηδεν.

Μια φορα ηρθε ενας ελεχτης στην κοινοτητα να διασταυρωσει κατι στοιχεια απο αυτους που εχουν πολλα στρεμματα και ολοι με την ουρα στα σκελια πηγανε, γιατι καλλιεργουσαν προιοντα στον αερα...

Καλα μας κανουν τωρα και εχουν παρει στα χερια τους ολες τις χειρονακτηκες δουλεις, οπως πλακακια, μπετα σκεπες, χωραφια κ.λ.π. Στην αρχη ο εξυπνος ο ελληνας τους επινε το αιμα διοτι τους θεωρουσε αναλωσιμου και φθηνους. 

Εδω ισχυει αυτο που λενε. :Σηκωθηκαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι και το καταφερανε. 

Ολοι οι αλλοδαποι στο χωριο μου εχουν κανει σπιταρονες με ατοκα δανεια...

• Like 4
Δημοσ.

Το επίσης απαράδεκτο δε, της όλης υπόθεσης, ειναι πως αποδειχθηκε οτι στη Μανωλάδα, εργαζόντουσαν σε τραγικές συνθηκες, αλλοδαποι, χωρις ένσημα φυσικά, εδώ και χρόνια, οι παραγωγοι δεν ενημέρωναν ποτέ τον ΟΑΕΔ οτι χρειάζονται εργάτες και δε βρισκεται κανεις να τους τιμωρησει. Ολους μαζί ομως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή δεν πείνασαν, αν πεινάσεις όχι στα χωράφια, σκατά θα καθαρίζεις και κώλο θα δώσεις...

Ναι καλά. Τα δάνεια - κάρτες έπεφταν βροχή για πρεστιτζικες υλιστικές επιθυμίες και δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις βιοποριστικές ανάγκες;

Δημοσ.

Ναι καλά. Τα δάνεια - κάρτες έπεφταν βροχή για πρεστιτζικες υλιστικές επιθυμίες και δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις βιοποριστικές ανάγκες;

Τότε τα δάνεια πέφταν βροχή και δίνονταν όπως όπως. Τώρα με το σταγονόμετρο και αν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...