pavlinara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 επειδή σήμερα έχω δοκιμαστικό σε μια καφετέρια και υποτίθεται πρέπει να ξέρω πως φτιάχνονται οι καφέδες θυμίστε μου λίγο πως φτιάχνονται οι φρέντο, φρέντο καπουτσίνο, φρέντο εσπρέσο κλπ λίγο γρήγορα παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Κοιτα στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Όπως το ζεστό φρέντο ή εσπρέσο. Η διαφορά είναι στο ποτήρι και ότι προσθέτεις πάγο και ζάχαρη (αν) πριν το αφρόγαλα ή την σαντιγί, ανάλογα τι βάζει η καφετέρια ή τι θα ζητήσει ο πελάτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αναλογίες βασικά θα ήθελα να μ πείτε. όταν λέμε γλυκό και μέτριο, πόση ζάχαρη βάζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Οι αναλογιες πανε με τη δοση καφε. Δλδ 1 κουλακι γλυκου καφε+ 1 κουλ.γλ. ζαχαρη= μέτριος 1 κουτ.γλ καφε+2 κουλ.γλ. ζαχαρη= γλυκος κοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 στα φρεντο ομως που γεμιζεις καφε εκεινο το μαντζαφλαρι παλι τοσο παει?2 κουταλια για γλυκο, 1 για μετριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δοκιμαστικό και αρχίδια. Αντε και πες του δείξε μου να φτιάχνω καφέ. Παπάρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 άμα κάνεις τέτοιες ερωτήσεις δεν σε κόβω να ξέρεις να χειρίζεσαι καν επαγγελματική εσπρεσιέρα οπότε ούτε να φτιάχνεις με αυτήν αφρόγαλα, το βασικότερο που κοιτάνε όσοι έχουν καφετέρια και δοκιμάζουν κόσμο, οπότε φόρα τίποτα που να τα πετάει έξω στα φρεντο ομως που γεμιζεις καφε εκεινο το μαντζαφλαρι παλι τοσο παει?2 κουταλια για γλυκο, 1 για μετριο? στο ματζαφλαρι βάζεις μόνο καφέ όχι ζάχαρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβουν ότι είσαι άσχετη με το άθλημα Καλύτερα να τους το πεις στα ίσια παρά να γίνεις ρόμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Παβλιναρα στειλε πμ σε ποιο καφε ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 στο ματζαφλάρι το ξέρω ότι δε βάζεις ζάχαρη άσχετη δεν είμαι έχω ξαναδουλέψει απλά πέρασαν 2 χρόνια ευχαριστώ και ανταποδίδω την ειρωνεία σας φιλιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν ειρωνεύτικα πάντως Αν έχεις ξαναδουλέψει όπως λες δε νομίζω να έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 στα φρεντο ομως που γεμιζεις καφε εκεινο το μαντζαφλαρι παλι τοσο παει?2 κουταλια για γλυκο, 1 για μετριο? Στην εσπρεσσιέρα συνήθως χρησιμοποιούνται χοντρικά 14gr καφέ, δηλαδή 2 κουταλιές οπότε για να κάνεις μέτριο φρέντο θα πρέπει να βάλεις 2 κουταλιές ζάχαρη. Βέβαια υπάρχουν και καφετέριες που χρησιμοποιούν 9gr καφέ όπου εκεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις περίπου 1,5 κουταλιά ζάχαρης για μέτριο φρέντο. Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα στο youtube, έχει αρκετά ελληνικά videos για ροφήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πως φτιάχνονται οι καφέδες Αν εισαι εσυ στην φωτογραφια δεν εχει σημασια αν ξερεις να φτιαχνεις καφε......! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 δοκιμαστικό ? και γιατι δεν σου δείχνει ? λες και είναι επιστήμη , έλεος .......... Αν εισαι εσυ στην φωτογραφια δεν εχει σημασια αν ξερεις να φτιαχνεις καφε......! δεν είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα