Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε μου λες ουγκ..δε μπορουσε να του ριξει με το tazer gun;

Ίσως. Αν βέβαια έφερε κανονικό taser gun το οποίο δεν απαιτεί άμεση επαφή με τον στόχο. 

Το ότι τράβηξε όπλο μερικά δευτερόλεπτα πριν το περιστατικό δε μπορώ να το κρίνω. Υποθέτω πως λειτούργησε ενστικτωδώς, κίνδυνος --> κουμπούρι.

Φαντάζομαι πως όταν εξελίσσεται μια επιχείρηση για απελευθέρωση ομήρων δε σκέφτεσαι κάθε άκυρη λεπτομέρεια. Ανησυχείς περισσότερο για τη ζωή σου και τη ζωή των ομήρων, δεν έχεις χρόνο για φιλοζωικές δεύτερες σκέψεις.

Κι ο αγρότης που σκαλίζει στο χωράφι, αν δει φίδι θα το πετσοκόψει με την τσάπα. Ούτε την PETA θα καλέσει, ούτε θα τρέξει να βρει απόχη προκειμένου να το ακινητοποιήσει, ώστε να το απελευθερώσει αργότερα σε κάποιο γαλήνιο λιβάδι. Αλλά εκεί δε γκρινιάζει κανείς, βλέπεις οι αγρότες δεν είναι "in" εχθροί όπως οι μπάτσοι, ούτε τα φίδια γλυκά και χνουδωτά σαν...τα Rottweiler.

Ουγκ.

• Like 6
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως κατά την διάρκεια σύλληψης στο Αμέρικα ο ένας αστυνομικός οφείλει να έχει το πιστόλι τραβηγμένο. Δεν ξέρω αν άγραφος κανόνας ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως κατά την διάρκεια σύλληψης στο Αμέρικα ο ένας αστυνομικός οφείλει να έχει το πιστόλι τραβηγμένο. Δεν ξέρω αν άγραφος κανόνας ή κάτι τέτοιο.

Λογικα αγραφος κανονας,αλλα γενικα το χερι κοντα στο οπλο ειναι παντα..

Στην Ελλαδα συμφωνα με αστυνομικο ισχυει η λογικη το ''αμα τραβηξεις οπλο,θα το τραβηξεις για να ριξεις.αλλιως δεν τραβας''

• Like 3
Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Στο Αμέρικα επιβάλλεται από τον αστυνομικό ή χρήση όπλου αν εκτιμήσει πως κινδυνεύει η ζωή ή η σωματική ακεραιότητα α) ομήρου/θύματος β) του ίδιου γ) συναδέλφου. 

Το ότι υπάρχουν ψυχασθενείς ή trigger happy περιπτώσεις δεν το αμφισβητώ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως.

Προσπερνάω την γενίκευση περί απειλής της σωματικής ακεραιότητας. Ξαναδές μία το βίντεο με τον αστυφύλακα να κραδαίνει δεξιά, αριστερά και προς τα πάνω του το πιστόλι πριν αποφασίσει να πυροβολήσει και πες μου αν ο σκύλος ήταν μεγαλύτερη απειλή ή ο ίδιος για τον εαυτό του και τους γύρω του. Απλή λογική είναι.

Δημοσ.

Παλι καλα να λετε που οι δικοι μας αστυνομικοι και Διας στην 3κοσμικη χώρα δεν ειναι τόσο "εκπαιδευμένοι" σαν και αυτούς.

Αλλιως και με κανένα τσιουαουα εδω αμα με σταμάταγαν για ελεγχο και κανανε καμια αποτομη κινηση θα ορμαγε.θα το πυροβολουσανε, θα με δερνανε κιολας γιατι θα αντιδρουσα σιγουρα (αφου θα εκτελούσαν τον σκύλο μου), θα μου κανανε μήνυση για αντίσταση κατα της αρχης, μηνυση για το θεριό που τους όρμησε κτλπ.

Για κανενα λυκοσκυλο αμα εβγαζα βόλτα καλα εκει δεν μιλαω. Θα πυροβολουσανε εμενα πρωτα και μετα αυτό!

παλι καλα εσεις που λετε ειρωνικά την Ελλαδα τριτόκοσμική χωρα. Τυχεροι ειμαστε να λετε.

Δημοσ.

δε μου λες ουγκ..δε μπορουσε να του ριξει με το tazer gun;

Ουγκ? Τι σημαίνει αυτό?

Φαντάζομαι θα μπορούσε να του ρίξει με το tazer gun, μόνο που δεν ξέρω τι αποτελεσματικότητα θα είχε αυτό στον σκύλο. Μπορεί απλά να εξαγριωνόταν περισσότερο ο σκύλος. Έχεις υπόψιν καμιά μελέτη για τα αποτελέσματα χρήσης tazer gun σε σκύλους??

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο αστυνόμος έχει δικαίωμα να πυροβολήσει οτιδήποτε του επιτίθεται. Εμένα η λογική μου, μου λέει πως όταν έχεις να κάνεις με ζώα, έχεις έτοιμο το taser γιατί είναι πολύ πιθανό να σε θεωρήσουν απειλή και να σου επιτεθούν. Πρέπει δηλαδή να το σκοτώσεις; Ναι πρέπει ο ιδιοκτήτης να το έχει σε λουρί κτλ αλλά φακ οφ να πούμε, βγάλε taser και χτύπα το, μην το πυροβολείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ουγκ? Τι σημαίνει αυτό?

Φαντάζομαι θα μπορούσε να του ρίξει με το tazer gun, μόνο που δεν ξέρω τι αποτελεσματικότητα θα είχε αυτό στον σκύλο. Μπορεί απλά να εξαγριωνόταν περισσότερο ο σκύλος. Έχεις υπόψιν καμιά μελέτη για τα αποτελέσματα χρήσης tazer gun σε σκύλους??

ξερω και γω τι σημαινει ουγκ;

τι μελετες και κουραφεξαλα ρε χοσουα21;εδω ακινητοποιει τον ανθρωπο στο σκυλο θα κωλωσει.

Ίσως. Αν βέβαια έφερε κανονικό taser gun το οποίο δεν απαιτεί άμεση επαφή με τον στόχο. 

Το ότι τράβηξε όπλο μερικά δευτερόλεπτα πριν το περιστατικό δε μπορώ να το κρίνω. Υποθέτω πως λειτούργησε ενστικτωδώς, κίνδυνος --> κουμπούρι.

Φαντάζομαι πως όταν εξελίσσεται μια επιχείρηση για απελευθέρωση ομήρων δε σκέφτεσαι κάθε άκυρη λεπτομέρεια. Ανησυχείς περισσότερο για τη ζωή σου και τη ζωή των ομήρων, δεν έχεις χρόνο για φιλοζωικές δεύτερες σκέψεις.

Κι ο αγρότης που σκαλίζει στο χωράφι, αν δει φίδι θα το πετσοκόψει με την τσάπα. Ούτε την PETA θα καλέσει, ούτε θα τρέξει να βρει απόχη προκειμένου να το ακινητοποιήσει, ώστε να το απελευθερώσει αργότερα σε κάποιο γαλήνιο λιβάδι. Αλλά εκεί δε γκρινιάζει κανείς, βλέπεις οι αγρότες δεν είναι "in" εχθροί όπως οι μπάτσοι, ούτε τα φίδια γλυκά και χνουδωτά σαν...τα Rottweiler.

Ουγκ.

βρε ν3κ21..αν ειναι να παιρνουν τετοιες βιαστηκες αποφασεις τα οργανα της ταξης,τη γαμησαμε.απο τη στιγμη που εχουν πεπερ σπρεη και ταζερ,αυτες ειναι οι πρωτες επιλογες,οχι το οπλο.

Δημοσ.

ξερω και γω τι σημαινει ουγκ;

Ρωτάω μια και σε δικό σου post το είδα γραμμένο.

τι μελετες και κουραφεξαλα ρε χοσουα21;εδω ακινητοποιει τον ανθρωπο στο σκυλο θα κωλωσει.

Ε ναι, στο σκύλο φαντάζομαι δεν θα έχει ιδιαίτερο αποτέλεσμα μια και ο σκύλος έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές στον πόνο.

Δημοσ.

Ρωτάω μια και σε δικό σου post το είδα γραμμένο.

Ε ναι, στο σκύλο φαντάζομαι δεν θα έχει ιδιαίτερο αποτέλεσμα μια και ο σκύλος έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές στον πόνο.

ρωτα το ν3κ21,αυτος το ειχε στο ποστ του και το τσιμπησα,ή πατα στο φιλο σου το γουγλη;)

ελα παρε και ενα βιντεο για να μη μας τα πρηζεις

Δημοσ.

ελα με τον ψυχακια τωρα...

Αν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκε να κανει ηταν να το πυροβολησει κατι δεν παει καλα

Αν δειτε τα μουνοπανα το σημαδευουν πριν τους επιτεθει.με το που το βλεπουν

• Like 2
Δημοσ.

ελα με τον ψυχακια τωρα...

Αν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκε να κανει ηταν να το πυροβολησει κατι δεν παει καλα

Αν δειτε τα μουνοπανα το σημαδευουν πριν τους επιτεθει.με το που το βλεπουν

Λες και περίμεναν ότι θα τους επιτεθεί! Συνωμοσία μου μυρίζει!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...